Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwet_wrocek

pokłóciłam się z facetem...

Polecane posty

Gość iwet_wrocek

Wczoraj spotkałam się z moim chłopakiem. Całowaliśmy się i zobaczyłam, że ma taką nabrzmiałą szyję. I rzeczywiście miał powiększone węzły chłonne. Nie wiem, czy to coś poważnego, ale powiedziałam, że nie możemy się całować, ani tym bardziej zrezygnować z planów czegoś więcej :P... bo może mnie przecież zarazić. On się obraził, i powiedział, że jest zdrowy, i nie rozumie, moich głupich teorii na temat jego choroby. Nie wiem czy dobrze zrobiłam mówiąc mu o tej szyi. Może trzeba było się zamknąć i powiedzieć Twoje zdrowie martw się sam, a nie kłócić się bez sensu. Teraz nie wiem czy dzwonić do niego i przepraszać, czy miałam rację?

Ale że karwa co????????????????????????????? Miał rację że cię zbeształ!

jak sie z nim calowalas to i tak cie moze juz "zzarazil" czasami wystarczy droga kropelkowa itd. a powiekszenie wezlow chlonnych to od zaziebien.zapalen po nowotworowa sprawy

Gość eleonoris
Niech się ogarnie. Może to być jakaś poważna choroba. Ostatnio teraz w tym okresie jesienno-zimowym często pojawiają się problemy z anginą. Powinien iść do lekarza i zrobić test Quickvue Strepto A, wtedy dowie się, czy to nie jest jakaś bakteria. Myślę, że dobrze zrobiłaś. Przecież gdyby miał rzeczywiście bakteryjną anginę to mógłby Cię zarazić.