Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wsciekla kobita

Facet z sympatii mnie oszukał - wysłal nie swoje zdjęcie

Polecane posty

Gość wsciekla kobita

Rozmawialismy ponad 5 miesiecy na gg godzinami , przez smsy w ciagu dnia, czasami telefon . Ja od poczatku byłam uczciwa ,bardzo duzo o mnie wiedzial , wymienilismy sie kilkoma fotkami. Bo ja i on na tym portalu mielismy zaledwie po jednym zdjeciu. Nie chciałam nikgoo oszukiwac wiec zrobilam jedno zdjecie kamerą internetowa, zwykle w pokoju w normalny dzien i takie jakby portretowe z pol profilu - bardziej na luzie ,nie mylic z dokumentowym . Lekki makijaz tak jak wygladam na codzien . On wyslal kilka fotek. Nie bede ukrywala ,ze mi sie podobal . W koncu sie umowilismy. Czekam na lawce przy fontannach w parku, slonce swieci ,serce mi mocno bije ,cieszylam sie a jednoczesnie sie balam - kazdy wie o co chodzi... Podchodzi do mnie mezczyzna - na oko kolo 35-37 lat ( mowil,ze ma 30 ) . Przedstawia sie...a ja? nie wiedzialam co mam robic :O owszem opisywal sie jako pan z lekkim brzuszkiem i mi to nie przeszkadzalo , ale zdjecie DAL KOGOS innego !! nic mi sie nie przewidzialo ,jak mozna byc tak zalosnym by wmawiac mi ,ze przez pomylke uzyl farby zamiast szamponu i z bruneta stal sie blondynem to tego lysiejacym ... Nigdy wiecej sympatii i randek z sieci !!

Gość wsciekla kobita
:O

eee to musial byc jakis wyjatek a tak wogole to ja nie mam zadnego profilu na zadnych portalach randkowych bo i tak zadna by mnie nie chciala :o

Gość wódz dzielnych małp
popełniłaś błąd nie szukając na sympatii czy w ogóle w sieci i nie rezygnuj tylko z takiego powodu po pierwsze pisać 5 miesięcy, żeby się spotkać? przesada za długo! sieć należy traktować jako takie same miejsce spotkania jak, pub, sklep, ulicę i tak dalej znajomość powinna się rozwijać w normalnych relacjach "na żywo" po drugie kompletny kretyn i sam nie pojmuję jak można tak się zachować :D współczuję Ci bo to nieprzyjemna sytuacja ale nie zrażaj się po trzecie zapomniałem :D

Gość ble ble kocham cie :)
umow sie ze mna prosze:)))))) BLE BLE :)))))

Gość ble ble kocham cie :)
skad wiesz ?:P sympatyczny wsie wydjaesz :)

ale wy kobiety najpierw patrzycie na wyglad a ja nie zbyt ciekawie wygladam tak przynajmniej ludzie mowja

Gość na necie prawie sami palanci
ruchacze lub psychiczni albo 2w1,z dala od netu !

Gość daaaawno temu
też miałam taki przypadek. Przychodzi facet który nie był na zdjęciach . Zdziwiło mnie to ale postanowiłam być tupeciara i bezczelna skoro on tez się tak zachowal.Powiedziałam ze nie jest tym za kim się podawał i dalsze spotkanie nie ma sensu,odwróciłam się na pięcie i odeszłam Ty też tak powinnaś była zrobić !