Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzydwajedenstart

PARANORMAL AVTIVITY 2

Polecane posty

Nie bede mogla obejrzec tego 'An american crime' poniewaz jestem bardzo wrazliwa, szczegolnie na krzywde dzieci i to jest dla mnie najgorsze. :( Polecam film 'Trade' z Alicja Bachleda Curus, nie moglam na nim nawet plakac z wrazenia. Bardzo dobijajacy. :( Wspaniala kreacja aktorow. Goraco polecam. Od 1 do 5 daje 5.

Gość 84798374983
Dolacza do niej jej przyjaciolka z psychiatryka, w ktorym przebywala te 15 lat wczeniej i razem maja jakies schizy. Jest duzo krwi, duzo trzaskania, nie ma w ogole zadnego sensu. Jak dla mnie film jest totalnym gownem i jest smieszny. Mayor - co ty pieprzysz kobieto??? Nie obejrzalas nawet polowy filmu.....

Gość mayor w ogóle jest jakaś
popierdolona nawet durne prowo zakładała nie raz jak pojeb

Gość o zeszkurwaaaa
morde i oczy tez ma jak psychicznie chora :O

Gość 84798374983
to topik o horrorach a nie komediach romantycznych dla odmozdzoncyh debilek... Jezu, zeby cos takiego napisac o Martyrs.... ze maja jakies schizy.... Chyba nacpana byla jak to ogladala

Gość babsztyl zaklada temety i
pieprzy od rzeczy jak paranoiczka,potem sie okazuje ze klamie i wszystko wymysla:D🖐️

Ja i prowo. :D Lecz sie, kobieto. To, ze mam inne zdanie niz Ty i ze doceniam jakos filmow a nie byle szokujace gowno, nie znaczy, ze jestem pipieprzona - jak Ty to mowisz...

Dla ciekawostki powiem wam że w PA 2 zainwestowano 2,7 miliona USD. A więc dużo więcej niż w część pierwszą która kosztowała 15 tysięcy USD. Jeżeli PA 2 odnosie taki sukces jak część pierwsza, to napewno powstanie część trzecia. Ale tym razem już w 3D. A czy PA 2 odniesie sukces to będę mógł wam powiedzieć po upływie tygodnia. Tzn. 29 października.

no dla mnie te filmy kostiumowe, o ktorych napisalam byly dobre, a nawet bardzo dobre! np. taka dziewczyna z perłą, niby nic zlego nie zrobila, niby nie wdala sie w zaden romans, ale tym erotyzmem tam az kipi kochanice króla- bezwzględnosc, chciwosc, intryga no i ...surowa kara księzna- kobieta, ktora musi wybierac miedzy miloscią do dzieci a miloscią do mezczyzny zyc w upokorzeniu ale widywac dzieci czy uciec z ukochanym, jednoczesnie pozbawiając sie mozliwosci kontaktowania z nimi? jak dla mnie te filmy nie byly banalne, kazdy mi sie podobal trade obejrze, slyszalam, ze Alicja swietnie zagrala a co do An american crime, tam nie bardzo brutalnych scen, mysle ze gorsze filmy ogladalas, to po prostu prawdziwa historia katowanej dziewczyny, ktora nie widzi mozliwosci ucieczki

Gość 84798374983
Film sie rozpoczyna tym, ze z jakiegos budynku wybiega mloda dziewczyna, jest zakrwawiona w samej bieliznie. Podczas filmu okazuje sie, ze byla tam wieziona i katowana. 15 lat pozniej juz jako dorosla osoba zabija rodzine. Polowa filmu dzieje sie w tym domu, w ktorym ona zabila ta rodzine. Dolacza do niej jej przyjaciolka z psychiatryka, w ktorym przebywala te 15 lat wczeniej i razem maja jakies schizy. Jest duzo krwi, duzo trzaskania, nie ma w ogole zadnego sensu. Odnajduje swoich przesladowcow i postanawia sie zemsciic. Zabija ich. Ale caly czas przesladuje ja wizja martwej kobiety - tej ktora zostawila uciekajac. Okalecza sie, ma nadzieje, ze po zemscie to wszystko ustanie -tzn. te wizje. Okazuje sie inaczej. Dolacza do niej kolezanka, ktora sie nia opiekowala. widzi na miejscu trupy i mysli, ze ona sie pomylila, i to nie sa jej przesladowcy tylko normalni ludzie. Ze zgroza znajduja podziemia w tym domu i kolejna wieziona kobiete. za wszystkim stoi sekta, ktora torturujac mlode kobiety, wierzy, ze przez meczenstwo mozna zobaczyc co dzieje sie po smierci....

Gość 84798374983
[zgłoś do usunięcia] Mayor of London - ty sobie kiedys mierzylas IQ? Bo nie wiem jak mozna tak prostego filmu nie zrozumiec.... :(

Gość Mayor of Lóndon
Jestem psychik :classic_cool:

Gość Paranormal Activity..
mayor of london.site:f.kafeteria.pl Poczytajcie co ta wariatka wypisuje :D:D

Gość 84798374983
Mayor of London Troll internetowy nie ma juz co robic tylko od roku pisze o mnie na forum i zajmuje sie moim zyciem i moimi postami na Kafeterii. az zal biedaczki. Spierdalaj. Zasmiecasz tylko ciekawy topik...

Gość 84798374983
na razie mowie to tobie.... I nie wklejaj swojego czerwonego ryja w stopce bo sie porzygam. :(

Boże, ludzie nie bądzcie prymitywni, co to juz wlasnego zdania nie mozna wyrazic? a ty tam wyzej co pisalas o rzyganiu, sory ale tez nic sobą nie reprezentujesz nawyzywac kogos i naublizac mu pod pomaranczowym nickiem- ale mi bohaterstwo :O i jeszxcze jedno ludzie mają twarz, a nie ryje, nie wiem jak cię w domu rodzice uczyli, ale trochę szacunku!

Gość milunka
Mayor of London co za paskuda z ciebie. Wygladasz jak psychik. :O

Gość TAA NIEDOBRA PUPA
I jak?