Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzydwajedenstart

PARANORMAL AVTIVITY 2

Polecane posty

Gość trzydwajedenstart
widać, że szczęsliwa, że masz ten film ;d

Gość tak na poważnie
Chała, kompletna chała. Szczerze, to szkoda pieniędzy, czasu i zużytego powietrza.

ja jestem szczęśliwa bo lubimy z dziećmi oglądać straszne filmy dziś o nim przeczytałam i chcę go ściągnąć oglądnąć ot tak rodzinne pobać się nie tylko te shreki i toy story

Gość Paranormal jest twoja sanity
[zgłoś do usunięcia] campari34 - ty chcesz go ogladac z dziecmi????

chyba ze maja z 17 lat.... Oszalalas chyba. On jest naprawde straszny - tzn. sama historia. To nie jest film o duchach.

oj nie zle mnie zrozumieliście dzieci mają po 19 i 15 lat maluchy w tym czasie będą spały lubimy razem oglądać straszne filmy

15 to tez niewiele. Ja nie przesadzam, ogladalam z synem co ma 13 lat wiekszosc horrorow, nawet Teksanska masakre pila mechaniczna, droge bez powrotu, itp. Ale Martyrs to mu jeszcze przez lata nie pokaze. Podobnie - jak Najscia...

Jest wstrzasajacy... To napisz potem o wrazeniach, jestem ciekawa...

Gość pytanie jedynki nie widzialam
1 nie widzialam ... czy 2 jest powiazana z 1 ?

ale ja pytam o ten film co campari chciala :) mozecie mi napisac czemu jest wstrzasajacy? i dlaczego taki straszny? jak juz napisalam mieszkam sama i bede sie bala ogladac

mozecie mi napisac czemu jest wstrzasajacy? i dlaczego taki straszny? jak juz napisalam mieszkam sama i bede sie bala ogladac Nie bardzo mozemy, bo bylby to spojler psujacy caly film. Przerazajjace najbardziej jest chyba w nim to, ze taka historia jest calkiem mozliwa, i ze moze zdarzyc sie albo nawet - moze zdarzyla sie juz komus.

Paranormal jest twoja sanity jak jesteś sama to może nie oglądaj kurde ja bym w życiu nie oglądnęła

Też zastanawiam się czy go obejrzeć. Ogólnie lubię się bać i czekałam na Paranormal Activity 2, teraz też mam ochotę obejrzeć Martyrs. I nie wiem co robić. Mąż poszedł na nocke, ja sama w ciąży z psem w domu tylko. No do kogo ja się przytule :classic_cool: Jak pies sam bojazliwy

jak jesteś sama to może nie oglądaj kurde ja bym w życiu nie oglądnęła juz widzialam przeciez..... :(

no prosze powiedz o czym ten film ? :( generalnie bardziej boje sie takich filmow jak ring, czy wlasnie paranormal czyli raczej takich o zjawiskach paranormalnych dla mnie np. pila nie byla straszna, co nie zmienia faktu ze niektore sceny byly niesmaczne, podobnie jak hostel no napiszcie prosze...najwyzej zaznczacie ze tro spojler i kto nie zechce nie przeczyta proszę :) az taki straszny?