Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzydwajedenstart

PARANORMAL AVTIVITY 2

Polecane posty

jak oglądałam ten filmy to wszystkie nerwy miałam napięte...:) na paranormal 2 go zaciągnę, pierwszą część oglądałam z otwartą buzią, a mój facet zasnął w połowie :D kiedyś oglądałam też zajebisty horror chyba Dom na przeklętym wzgórzu???? coś takiego, zajebiaszczy.

na filmwebie nie ma wysokiej noty, ani tez nie ma opisanej fabuly, a chcialabym wiedziec dlaczego taki straszny acha pisali, ze drastyczny wrecz obrzydliwy

hmmm, może dla mnie nie tyle straszny co dziwny, wstrząsający, niesamowity, wciągający.. jak Ci opowiem to już nie będzie to samo. po prosty obejrzyj :)

Sweet Dreams II hehe mnie też zżera ciekawosc i przetrzepuje internet żeby cokolwiek znaleźć o tym filmie. Piszą, że jest bardzo brutalny. Najbardziej brutalny film w moim mniemaniu jaki do tej pory widziałam to WZ ( w delta z)

ja nigdy nie kieruję się notami, czy opiniami. czytam opis i jak mi się podoba to oglądam. z książkami mam tak samo

no ludzie, nie badzcie tacy ja zawsze najpierw czytam o czym jest film dopiero pozniej oglądam, dla mnie to nie problem :) no proszę napiszcie o czym :) i dlaczego taki wstrząsający:)

No juz napisalam, ze Martyrs jest zupelnie bez sensu. ten film nie ma zadnego sensu. Jakis niedorozwoj napisal scenariusz i nakrecili film. Nie warto marnowac czasu na jego ogladanie.

no tak, ale tobie on sie nie podobal, a mnie ciekawi dlaczego ten film jest taki wstrzasajacy dla niektorych a moglabys napisac o czym jest? tak w skrocie, proszę :)

Nie jest wstrzasajacy. :D Film sie rozpoczyna tym, ze z jakiegos budynku wybiega mloda dziewczyna, jest zakrwawiona w samej bieliznie. Podczas filmu okazuje sie, ze byla tam wieziona i katowana. 15 lat pozniej juz jako dorosla osoba zabija rodzine. Polowa filmu dzieje sie w tym domu, w ktorym ona zabila ta rodzine. Dolacza do niej jej przyjaciolka z psychiatryka, w ktorym przebywala te 15 lat wczeniej i razem maja jakies schizy. Jest duzo krwi, duzo trzaskania, nie ma w ogole zadnego sensu. Jak dla mnie film jest totalnym gownem i jest smieszny. A uwierz mi, ze jestem milosniczka i fanka kina. :)

hm...to czemu piszą ze taki wstrząsający no i taki straszny? a jakie filmy moglabys polecic? moze nie horrory, bo jednak bede sie potem bala, ale jakies dramaty, melodramaty- to moj ulubiony gatunek, jak w moim zyciu :P

Okay. No wiec polecam najpiekniejszy film, jaki w zyciu widzialam, a jego tytul to 'Life is beautiful'. Nie wiem jaki jest polski tytul tego filmu. To wloska produkcja.

Gość bąbelkowa obraza stanu
Mayor - 'Życie jest piękne'. Film piękny, ale najpiękniejszym bym go nie nazwała...

Film jest dramatem, w tle milosc, wojna, tragedia. Polowa filmu to podchody pewnego mlodzienca do pewnej pieknej pani i jest w zasadzie zabawny bardzo, mozna sie posmiac. Jednak akcja dramatycznie toczy sie dalej. nastaje wojna. Panstwo ci sa juz malzenstwem, maja 6-letniego synka. Niestety, ojciec z dzieckiem zostaje zabrany do obozu koncentracyjnego. Kobieta choc nie musi, dolacza do nich z wlasnej woli, niestety na miejscu zostaja oddzieleni. Kobiety w innym obozie, mezczyzni w innym. On caly czas przez cala podroz pociagiem ma dobry humor, poniewaz nie chce przestraszyc dziecka. Obiecuje mu, ze to tylko taka zabawa, gra, ktora trzeba wygrac i ze nagroda bedzie przejazdzka czolgiem. Chlopiec o tym marzyl. A wiec juz w obozie koncentracyjmym dzieja sie takie rzeczy, ze szok. Jednak ojciec caly czas jest pozytywnie nastawiony, jest optymista i dziecko nigdy nie bylo wystraszone, a siedzieli tam chyba z rok lub wiecej... Zakonczenie filmu jest i tragiczne i szczesliwe...

widzialam ;) jesli lubisz tematykę wojenną to z ostatnich lat moge ci polecic " chlopca w pasiastej piżamce" albo "upadek" o ostatnich dniach hitlera oraz "walkirie (?) ale ten juz mocno naciągany, chociaz mnie zaciekawil moje ulubione to: * morderstwo pierwszego stopnia- polecam!!!!!!! * chlopiecy swiat * skazani na shawshank * zapach kobiety

O czym jest 'Chlopiec w pasiastej pizamce'? Moglabys prosze strescic? Zainteresowal mnie ten film, nie bylam na nim w kinie, ale czesto kupuje dvd's i ostatnie przechodzilam kolo niego....

wkleje ci streszczenie z filmwebu, bo akurat tam jestem "Lata 40-te, czas wojny. Bruno ma 8 lat mieszka w Berlinie razem z siostrą i rodzicami. Jednak pewnego dnia rodzina przenosi się na wieś, aby towarzyszyć ojcu niemieckiemu oficerowi - w jego nowej pracy. Bruno łamie zakaz opuszczania nowego domu i poznaje okolicę. W ten sposób zaprzyjaźnia się ze Szmulem chłopcem, który mieszka w innym, nieznanym świecie za kolczastym ogrodzeniem..."

znajdziesz to online np. na playtube.pl albo na seans24.pl musisz sie tylko zalogowac, ale to nic nie kosztuje :) ja za chwilę będę oglądala polską czarna komedię "kołysankę" zobaczymy, co to a ostatnio jakos sie przemoglam i obejrzalam polski film pt. "różyczka" i naprawdę goraco polecam, a w Więckiewiczu to się chyba zakochałam :) tak samo widzialam niedawno równiez polski film "poludnie, północ" z szycem...i tez ci mogę polecic, chociaz na poczatku bardzo draznila mnie postac Agnieszki Grochowskiej :P

Gość ?????
oglądałam i przyznam że to bardzo pruszający film, ja bym dała 4, ale jeśli lubisz takie klimaty to polecam Pociąg do Auschwitz, poprostu mną wstrząsnął, jest na youtube

Gość ?????
Sweet dreams " kołysanka " super komedia, taka polska "Rodzina Adamsów" ,mieliśmy z rodzinką ubaw po pachy i muza fajna:)

Ja jestem ogromna fanka kina i kocham wszystko, co jest dobre. Do kina chodze gdy tylko moge (czasami 2 razy w tygodniu, czasami raz), kupuje dvd's i ogladam sobie nocami. Nie mam telewizora. :D Lubie interesujace romanse i fajne, ciekawe komedie. Filmy akcji takze, ale musza byc naprawde swietne i z ciekawa fabula. Poza tym thrillers i kryminalne. Horrory to tylko w kinie bo w domu sie boje ogladac. :D

przede wszystkim co mogę powiedzieć :brutalny, działający na psychikę, poniżenie w nim drugiego człowieka wykracza ponad wszelakie normy. Katowanie ludzi jest tu na bardzo wysokim poziomie. Były momenty że prawie sama czułem ból jaki zadawano tym kobietom. Film może jest ostry ale przyznam że zaciekawiła mnie głębsza treść jego znaczenia... Takie tortury zadawane były po to aby 2 człowiek wyzbył się całego świata, uwolnił się, by w ten sposób pojąć istotę życia i śmierci.

kochana to zaloguj sie na ktorejs ze stron, ktorą ci podalam:) masz tam masę filmów, jakosc nie jest moze powalająca, bo to tak jakbys na youtube oglądala, no ale oszczedzasz czas i pieniądze poza tym na kazdy wieczór mozesz sobie wybrac co innego a z komedii to ja wam mogę polecic "Zgon na pogrzebie" ale wersję brytyjską, bo amerykanskiej nie widzialam :) ja sie usmialam z polskich widzialam calkiem niedawno "kup teraz" no mnie sie ten humor bardzo podobal, ale wiadomo rzecz gustu a tobie mayor zaraz cos wynajdę :)

no to ja wam powiem cos lepszego obejrzyjscie sobie "An american crime" to nie jest horror i film sam w sobie nie jest powalający, ale wstrzasający! Jest to autentyczna historia nastoletniej Sylwii, która rodzice wraz z siostrą za symboliczna oplatę zostawiają pod opiekę obcej kobiecie, matce chyba 5 dzieci. Ta historia w latach 50 wstrzasnela Ameryką jest to na tyle niewiarygodne, ze podczas torturowania i przetrzymywania Sylwii w piwnicy braly w tym udzial dzieci zarówno wychowanki, jak i okolicznych sąsiadów nikt nie zareagowal dziewczyna byla poparzona, bez kawalkow skory, nie dręczono jej przez dzien czy dwa, a chyba przez rok

mayor mam dla ciebie kilka wartych obejrzenia filmów i romans i intryga i historia i sceneria 1. kochanice króla 2. dziewczyna z perłą 3. księżna wszystkie należą do gatunku kostiumowych, ale z czystym sumieniem moge ci je polecic, warto! jesli chodzi o sam romans to moze: 1. pamiętnik- ale na pewno juz oglądalas zaraz napisze dalej, jesli chcesz :)