Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i have a questioooon

Mam pytanie. Dlaczego kobiety mowia ze facet 175 cm to karzel

Polecane posty

Mam kumpla ktory ma gdzies wlasnie 175 a rwie dziewczyny co 2 tyg ma nowa, na dodatek wszystkie o nim na uczelni plotkuja, mam kumpli po 185, 188 itd i nigdy nie mieli zadnej dziewczyny, sam mam 183 i mialem jedna (obecnie wolny hehe). Czytam od czasu do czasu kafeterie ale coraz czesciej mi sie wydaje ze ludzie tutaj pitu pitu a zycie i tak swoje

uprzedzajac twierdzenia dodam ze wszyscy mamy mniej wiecej tyle samo pieniedzy, zaden z nas nie jest jakis super bogaty

Gość ciekaweeeeee ciekaweeeeee
Czytam od czasu do czasu kafeterie ale coraz czesciej mi sie wydaje ze ludzie tutaj pitu pitu a zycie i tak swoje Brawo za głos rozsądku :P Mam kumpla, który ma 160 cm wzrostu. Jest szczęśliwym mężem wyższej od siebie kobiety o boskich kształtach.

Gość Phandoraaa
Bo te panienki ktore to mowia maja ok. 175-180 cm wzrostu i z powodu tegoz nadmiernego wzrostu kompleks

Gość bo twarz sie liczy i tylek
Nic wiecej :P

Gość aafisia fisia
tzn ja mam 174cm i dla mnie chłopak prawie równy ze mną wydaje się dość niski, ale to nie karzeł, karzeł to karzeł, karły nie mają 175 cm wzrostu, tylko o wiele mniej; ja wiem, ze ja jak na dziewczynę jestem wysoka i chłopak wzrostem odpowiedni do mojego powinien mieć około 180 cm lub więcej, ale jest wiele dziewczyn niższych ode mnie i dla ich wzrostu te 175 cm jest ok; np. mój tata ma 175 cm a mama 164 cm, nigdy o własnym ojcu nie myślałam w kategorii karła:)

Gość LICZY SIE WSZYSTKO
ALE MOZE BYC FAJNY I KARZEL JEST OK I TAKI KTORY MA 190 I JEST DO DUPY jA MAM TAKIEGO KTORY MA 193 I NA LEB BIJE WSZYSTKICH AKTOROW, JEST JAK Z ŻURNALA, A DO TEGO SKROMNY, PRACOWITY NO ANIOL..

Gość ktosssss
mój ma 170cm i ja w sumie też i jeśli to jest karzeł, to przynajmniej najfajniejszy na całym świecie ;) pomyśleć, że przejmując się wzrostem mogłam tyle stracić.... ;)

Gość aafisia fisia
no i przede wszystkim charakter się liczy chłopaka, czy jest z nim o czym pogadać, a wzrost, no nie wiem; mam na studiach kolegę , który ma dziewczynę dużo wyższą od siebie i kiedyś widziałam, jak się całowali, to on na palce stawał, żeby do jej ust dosiegnąć, a nie ona do niego; wyglądało to troche zabawnie, ale nie widzę w tym nic złego

Gość LICZY SIE WSZYSTKO
Phandoraaa DLA MODELKI NIZEJ NIZ 180 TO PRZEGRANA JAKBY WSZYSCY FACECI BYLI TACY JAK MOJ LASKI MOGLYBY BYC MODELKAMI... WSZYSTKIE!!!!!!!!!

Gość LICZY SIE WSZYSTKO
JA MAM 169 I MOGE SOBIE UBRAC KAZDE BUCIKI PRZY MOIM MENIE

Gość LICZY SIE WSZYSTKO
MOJ KUMPEL MA 172 I MA SUPER BRANIE JA GO NIE UWAZAM ZA KARLA ALE DLA MNIE JEST ZA NISKI A JA JESTEM SREDNIEGO WZROSTU, NIE JESTEM PRZECIEZ B. WYSOKA, JESTEM NORMALNA

Gość farmaceuta - apteka
kiedys spotykalam sie z takim co mial 165cm i byl zajebisty w lozku :D

Gość LICZY SIE WSZYSTKO
FACET 172 DLA LASKI 160 JEST W SAM RAZ :) DUZO ZALEZY OD TWARZY, USMIECHU ITD. NO I CHARAKTER.. KOLES KTORY MA BRANIE NA BANK NIE JEST GNOMEM :) MUSI BYC SYMPATYCZNY MILY MIEC GADANE

Gość LICZY SIE WSZYSTKO
JA TEZ MIALAM FACETA NIEDUZO WYZSZEGO OD SIEBIE... BYLO OK ALE ZAWSZE MYSLALAM CZY MOGE TAKIE I TAKIE BUTY UBRAC.. TERAZ NIE MAM TEGO PROBLEMU..

Gość ktosssss
hehe ale z tymi butami to już mam nadzieję prowo ;) nie uwierzę, że dla kogoś ubieranie takich a takich butów ma większe znaczenie niż fajny partner ;)

Gość LICZY SIE WSZYSTKO
HEHEH ALE TO BYLO W 1 lo :) POWAZNIE MOWIE, DLA MNIE WYGLAD ZAWSZE BYL WAZNY A TERAZ MOGE TO POLACZYC... MOJA KOLEZANKA OSTATNIO MUSIALA KUPIC NA SWOJE WESELE BALERINKI, ZEBY NIE BYC WYZSZA OD MEZA.... CHYBA BYM SOBIE W LEB STRZELILA DLA NAS WAZNA JEST MODA UBIERAMY SIE W PODOBNYM STYLU ZAWSZE WSZYSTKO DOBRANE FASONEM ITD :)

Gość jkkjnbkjnbk,jn
mój małż ma 175 z tym ze ja mam 164

Gość LICZY SIE WSZYSTKO
I TO NIE TAK, ZE MAMY FIU BZDZIU W GLOWIE MAMY DUZO PRACY ITD, MAZ POMAGA RODZICOM NA GOSPODARSTWIE ALE JAK WYCHODZIMY RAZEM ZAWSZE WSZYSTKO NA OSTATNI GUZIK

Gość LICZY SIE WSZYSTKO
NO I FAJNIE RAZEM WYGLADACIE JEST OK :)

Gość priiikintka94
175 cm to minimum dla modelki , a dla faceta 175 cm jest godziwe o ile ma dopiero 14-16 lat i jeszcze urośnie ;)

Gość ktosssss
e tam ja na ślub ubiorę piękne białe trampki, a zresztą leję na wygląd, najważniejsze to z kim, a nie jak ;) i gdzie tu miejsce na strzał w łeb? ;)

Gość LICZY SIE WSZYSTKO
SA TACY KTORZY MAJA TYLKO WARUNKI NA TO Z KIM, ALE JAK SIE MA WYGLAD MOZNA SOBIE POZWOLIC NA RESZTE :)

Gość do prikintka 94
a ty dalej swoje. kolo tam zdajsie napisal ze jakis 176 ma wieksze branie niz jego kumple po 187 a ty dalej z tymim tekstami ze 175 to chuj :o wez sie opanuj lasko. lepiej spojrz w lustro jaka masz twarz i figure bo to sie u lasek liczy. Jak nie masz idealnej to dobranoc

Gość 87yh78y89y7
Bo same maja 180 cm i sa potwornie przersniete. Ogolnie mniejsze laski maja wieksze branie stad ich irytacja i teksty ze facet 175 jest "karlem" a to one sa niekobiece :o