Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaziimierz_sto

Powód dla którego umówię się z piękną kobietą a nie brzydulą

Polecane posty

Gość kaziimierz_sto

Powód jest prosty: kobiety oczekujecie od mężczyzn że będą was adorować zdobywać, mieć atrakcyjne zawody dobrze zarabiać to nie dziwcie się, że w zamian oczekuje atrakcyjnej kobiety :) No coś w zamian niestety :)

Gość oczekujemy od was tego samego
co Wy od nas:-p

Gość lalicjaaa
a co kryje się pod słowem 'piękna' i atrakcyjna' ? bo są kobiety piękne, czyli szczupłe, wysokie o długich nogach, a są również piękne 'puszyste' o wspaniałym charakterze

Gość lalicjaaa
wydaje mi się, że wygląd jest rzeczą bardziej drugorzędną ... bo kobieta/mężczyzna powinna/powinien przyciągnąć wyglądem a zatrzymać charakterem. co z tego, że ktoś jest piękny, przystojny i w ogóle, jak totalnie nie mogę się z nim dogadać. kilka razy miałam sytuację, że przebywałam w towarzytwie facetów na którym nie zwróciłabym normalnie uwagi, a później spotykałam się z nimi, czy byłam z którymś w związku, bo super nam się ze sobą rozmawiało i czuliśmy się świetnie w swoim towarzystwie.

Gość In a lonely place
Wygląd to sprawa pierwszorzędna, poza tym wiąże się z charakterem. Jeśli kobieta jest za przeproszeniem kurwą to i ubiera się jak kurwa, czyli ma ordynarny wygląd.

A czego oczekują kobiety? To działa w obydwie strony lecz faceci w tym względzie muszą okazać (i) inne walory i o wiele ich więcej.

Gość moze rózniedfghj
taa , ale ciekawe jak areaguje kobieta na tój wygląd :P

Nie oszukujmy się- wygląd jest ważny. Jednak nie jest najważniejszy. no i o gustach nie wypada dyskutować- jeden woli blondynki, inny brunetki; ten woli szczupłe, ten puszyste- wszystko to jest sprawą indywidualną. Nie uważam jednak, że nie można zakochać się w osobie, która np. mi sie nie podoba na pierwszy rzut oka. Miałam kiedyś w klasie kolegę- zeby miał krzywe, ciemny blondyn, piegowaty... no hitem to on z pewnością nie był xD Jeden z największych łobuzów w klasie :D Choć w dobrym słowa znaczeniu, bo nauczycieli swoim zachowaniem doprowadzał do łez- ale ze śmiechu :D Chłopak na poziomie :) Gadki miał rewelacyjne, aczkolwiek no ten wygląd... I wiecie? Wszystkie zaczęły się w nim podkochiwać :D Nawet mi się zaczął podobać ;) I wszystkie miały go za przystojniaka dzięki jego charakterowi xD Można? Można! Osoba może być przeciętna z wyglądu ale może mieć taka osobowość, że "łamie system" :D I to się liczy :D