Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalafingaaa

Pytanie do mam MAKSYMILIANÓW !!!!

Polecane posty

Gość Kalafingaaa

Witam zastanawiam się nad nadaniem dziecku tego imienia chcialam spytac mam ktore nadaly takie imie dziecku czy spotykaly sie z jakas krytyka odnosnie tego imienia lub jakimis sytuacjami nieprzyjemnymi ?? Prosze równiez o opinie odnosnie tego imienia :)

Gość hjok
Maksymilian jeszcze ujdzie, moja kolezanka chciala byc oryginalna i nazwala synka Maximillian...

Gość jajajajajassss
ja mialam dac dziecku na imie Maksymilian uwazam ze imie jest bardzo ładne, wcale nie jest jakies niespotykane ani nowoczesne, znany jest św Maksymilian Kolbe np.... teraz duzo osob chrzci tak. ale jednak moje bedzie dziewczynka:):)

Gość Kalafingaaa
No ja miałam inne na myśli nawet Xavier ale tak pomyslalam po co wydziwiac Maksymilianek jest wsumie słodkie jeden minus to że jest dlugie i zdrobnienie troche mi sie nie podoba bo zaraz kazdy kojarzy to z wolaniem psa :D

Gość lajsij
moj pies tak sie wabi:) Maks

Gość bukaa
Maksymilian jest ładnym imieniem, co do skrótu to chyba masz rację. Na dodatek jedyny Maks, którego znam, jest koszmarny i obrzydził mi to imię. :(

psy to też Filipy i Kuby :) Mam w bardzo bliskiej rodzinie Maksymiliana małego i gdyby nie to swojego syna tak bym nazwała. Tamten ma 8lat i nieprzyjemności z tego co wiem nie miał nigdy

Gość Kalafingaaa
zawsze mozna ksywke wyrobic mu inna np Mako :D bo tez slyszalam taka

moj syn ma na imie Maksymilian rozwazalismy wersje Maxymilian nie w tym nic niezwyklego jest to po angilesku a moj syn tam tez sie urodzil, mowimy do niego Maksi, :)piekne imie dodam ze mam psa imieniem Filip:)Pozdrawiam.

ja wlasnie sie zastanawiam czy nie dac tak swojemu synowi na imie, od zawsze mi sie to imie podobalo... ale rodzina warczy, ze to jak do psa:/ chyba postawie na swoim :D tylko bardzo duzo ludzi tak nazywa swoich synow teraz... moja kolezanka nazwala swojego syna Ksawery i otwarcie mowi, ze to porazka.. nie ma jak zdrobnic zbytnio i jakos tak nie podoba sie jej juz...

Gość ogłupiały
Xawery jak u Wisniewskiego. Strach, jak się córka urodzi... Mimo to Januarego akceptuję za oryginalność, łatwość zdrabniania i charyzmę brzmienia. I nie piszcie mi, że miesiąc tyak się nazywa, bo to też od tego imienia wzięto

Gość kajasińska2
Moj piesek nazywa sie Max, jest szorstkowlaosym jamnikiem i wogole Max wedlug mnie to imie dla psa bo znam jeszcze dwie wlascicielki maxów.

Gość kajasińska2
u wisniewskiego jest xavier a nie xawery :O

Gość Kalafingaaa
no tak ale dziecko ma miec na imie maksymilian a nie max a to roznica :D

Gość mammmmmma
mysmy z mezm chcieli nazwac tak synka, okazalo sie, ze bedzie corka :)

Gość ja mam kolegę
o imieniu Maksymilian, ale nie mówimy do niego MAks, tylko Miluś

Gość Kalafingaaa
narazie mysle ze nadam to imie ale kto wie do konca ciazy moze sie to zmienic

Gość karola29
Jestem mamą małego Maksymilianka i imię jak to imię, jednym się podoba innym nie. Ty lepiej zapytaj jaki charakter mają małe Maksymilianki... mój jest ŻYWY, ENERGICZNY i UPARTY jak osioł, nie śpi w dzień odkąd skończył 1,5 roku, wszędzie go pełno