Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgzscfzfxz

jak to ugryzc ?? ;(

Polecane posty

Gość dfgzscfzfxz

witam was.... mam pewien problem ;( otóz od roku znam sie z facetem , bylismy razem jakis czas ok. 1,5 misiaca potem nie rozmawialismy ani nie utrzymywalismy zadnych kontaktow , potem sie zaczelismy widywac tak raz na miesiac , a ostatnio spotkalismy sie i przespalismy sie ze soba i teraz rodzi sie ptanie....czy ja powinnam okazac ze mi an nim zalezy? bo jak narazie to pokazalam ze to tylko buyl dla mnie seks tak jakby dla sportu bez uczuc ani nic... a teraz nie wiem jak sie zachowac bo kocham go....ale nie wiem jak on potraktowal ta wspolna noc....

napisz sobie na czole "jestem idiotką" i często przeglądaj się w lustrze. powinno pomóc :)

Gość Pełzacz
Hej to ja - to ze mną sie przespałaś - nie martw się zerznełem Cię tez dla sportu;) jak chcesz to powtórzymy;)

Najpierw robisz, a potem myślisz? Typowo Polskie :) Ale nie przejmuj się. My też tak mamy czasami.

Gość Pełzacz
Zła anna a po ilu Ty sie uśmiech.... yyyyyy pokochasz:P

Gość Pełzacz
no a ja zadałem ci pytanie;) nie obchodzi mnie czy 1,5 dla Ciebie to długo czy krótko - tylko po jakim czasie Ty będziesz mogła stwierdzic że kochasz;)

Gość dfgzscfzfxz
zachowuje sie ..hmm normalnie.... wedlug mnie, czasem piszemy chwilke a tak to nic szczegolneg sie nei dzieje....

Gość Pełzacz
;):):) księżna Zła Anna:)

Gość Pełzacz
Zła anna czemu;) da sie ciebie polubic;)