Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annn...unnnu

Czy chuda kobieta jest atrakcyjna? jak mogę przytyc ?:(

Polecane posty

Gość Annn...unnnu

nie jestem anorektyczka...ale jestem chuda jak patyk !!! skora mi przeswituje na rekach , dlonie jak odnoza pajaka , krotkiej spodnicy nie zaloze, bo az wstyd sie pokazac gdzies z takimi nogami .... Jak moge przytyć ? Wyniki badan mam w normie. jem normalnie ,raczej malo :(

Musiała byś zdjęcie pokazać. Inaczej nie ocenię czy wyglądasz dobrze i to tylko twój wytwór wyobraźni czy co. Najlepiej zapisać się do dietetyka. W większych miastach pełno takich punktów.

A biust i tyłek masz? Jak tak, to wszystko ok i się ciesz. Ja kiedyś się z tego powodu zadręczałam, ale jak zobaczyłam, ze inne z wiekiem tyją, to mi przeszło. Jak jest biust C i szczupła kobieta to się tylko cieszyć.

Gość Annn...unnnu
wlasnie chodzi o to ,ze przez ostatnie 5 lat non stop bylam na diecie... przedobrzylam . Przyzwyczailam sie,ze malo jadlam ...i mam efekt :( tylek plaski , piersi tez sie jakos zmniejszyly... ogolnie masakra . na twarzy to samo . W mcDonaldzie nie bede sie zwyila bo jedyny efektem bedzie znow tłusta opona na brzuchu... i co teraz mam zrobic?

Ja miałam wieczną niedowage. Tak ok. 5-8 kilo mi ciągle brakowało by mieć prawidłowe BMI. Też sie z tym źle czułam, zwłaszcza kąśliwe uwagi "koleżanek" szły w pięty. Latałam na fitness i piłam koktajle na przyrost masy... Przybrałam owszem, ale "aż" 3 kilogramy. Nawet po pierwszym porodzie (+15kg w ciąży) po dwóch miesiącach ważyłam tyle co przed ciążą. Za to po drugiej zostało mi 6 kg i czuje się z tym bardzo dobrze. Przyjdzie czas i na ciebie :) No i najważniejsze: wszystkie te koleżanki co mi wtedy tak dopiekały, teraz wyglądają... hmmm... oponkowo, te co mają dzieci w większości katują się jakimiś dietami. Za to ja mam bardzo fajną figurę i ciągle niczego sobie nie odmawiam :D Nie masz czego żałować. Jednak jeśli bardzo ci to doskwiera poszukaj faktycznie dietetyka, lub mądrego trenera fitness.

"BJUTIFULL ŁOMEN jesc wieczorem , ja tam przytylam , kiedys wazylam 47 kg przy wzrosie 168 a" Ja przy 167 mam wciąż 50 kg, jem baaardzo dużo, sporo nocą, bo wtedy jestem aktywna, że się tak wyrażę i nic. Moje posiłki są bardzo kaloryczne, a od 8 lat waga ta sama. Wszystko mi włazi z biust i biodra i niestety nigdzie więcej. Chciałabym w nogi, ale jakoś nie spędza mi tu snu z powiek.

Gość BRADZIO PIITTT
taka przemiana materii... jedyne co moge doradzic to odwiedzenie forum sportowego sfd.pl tam chlopaki maja wiele pomyslow i dobrych rad :) a jesli nie to myk do lekarza zrobic badania tarczycy