Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sadzicie

co sadzicie o produktach firmy FM group

Polecane posty

Gość co sadzicie

nie tylko perfumach ale i kosmetykach do pielegnacji ciala i make-up i chemi gospodarczej tez. prosze o opinie

Gość ciekawska pani Bożenka
przyznam szcerzez, ze nie słyszałam o takiej firmie :(

Gość a ja powiem tak hmm
wspolpracuje z ta firma i calkiem niezle zarabiam a jesli chodzi o produkty to mozna podzielic na kilka grup. 1. bardzo dobrej jakosci produkty 2. takie sobie produkty 3. gowniane produkt ktorych nie wzialbym nawet za darmo poprostu tzreba testowac i wtedy dawac opinie. jesli chodzi o chemie gospodarcza to 80 % produktow jest swietnych, przynajmniej u mnie sie sprawdzaja perfumy hmm tu jest roznie jedne sa rewelacyjne a inne smierdza jak tygodniowe skarpety make-up jest bardzo dobry z tego co slyszalem od ludzi ktorzy je kupuja produkty do pielegnacji ciala hmm dobre i srednie ale kazdy ma inny gust jednemu sie podoba a innych obrzydza

jakie to produkty?

jesli jakies FM group produkuje perfumy to ja jestem benedykt 16 :0

Gość a ja powiem tak hmm
to sa produkty codizennego uzytku te ktore kupujesz w sklepie. perfumy zele pod prysznic itp. kosmetyki do makijazu. i srodki czystosci np plyn do mycia szyb albo dywanow czy np plyn do mycia naczyn

Gość a ja powiem tak hmm
ciekawska pani Bożenka : fm group produkuje i rozprowadza perfumy

to co sklepów nie ma ze musze Fm grop jakies szukac :) wg mnie nic specjalnego. Nie czaje np sukcesu firmy AVOn na siwecie. przeciez te kosmetyki nie sa wcale lepsze niz amsowe produkty od Lorela , Coty czy Beiersdorfa i innych kosmetycznych gigantów. nie wpomniajac o jakis pozadnych organicznych rzeczach albo o dobrych polksich kosmetykach

Gość a ja powiem tak hmm
po pierwsze fm group nie dziala tak jak avon po drugie produkty tej firmy nei sa jakies super hiper rewelacyjne. najnizszych cen tez nie maja. sklepow nie ma bo fimra dziala w inny sposob. to sie nazywa Marketing Wielopoziomowy w skrocie MLM. poczytaj o tym na profesionalnych portalach a dowiesz sie o co w tym tak naprawde chodzi. a chodzi o to ze takie osoby np jak ja ktorym nie chce sie pracowac na etacie za 1000 zl po 9 godzin dziennie, wspolpracuja wlasnie z taka fimra jaka jest np fm group i pracuja kiedy chca z kim chca. nie maja zadnych szefow nad soba nikt im nie rozkazuje nie maja zadnych zobowiazan jesli o ta wspolprace chodzi. w taki sposob kazdy kto skonczyl 18 lat moze zaczac zarabiac calkiem duze pieniadze i jeszcze jedno, nie jest to akwizycja jak sie wielu ludziom wydaje

Kosmetyków nie kupowałam, ale środki czystości - owszem. Zadowolona jestem z płynu do okien. A ceny tych środków nie są wygórowane - te akurat ok. 20 zł za litrową butelkę.

Gość huskwarna
fajne mam orginała schanel5 i podróbe tegoż zapachu fm i muszę powiedzieć że fm dłuzej trzyma !!

Gość pamfumy
Jeśli ktoś chciałby kupic jakieś produkty to zapraszam do kontaktu email: pamfumy@gmail.com :) a jeśli chciałby ktoś z Poznania sam zacząć sprzedawać i troszkę dorobić to zapraszam również :*

Gość gość
Perfumy są ok. Długo i ładnie pachną. Z tego co oni twierdzą (sprzedawcy FM) to wszystkie perfumy są gdzieś tam masowo produkowane, a potem dostają metkę, reklamę, itp , i dlatego są drogie. A gdyby tak sprzedawać je jako noname'y to kosztowałyby 30-50zł. Baza pod cienie do powiek, jakaś taka silikonowa- rewelacja. Mam jeszcze jakieś takie mleczko do płyt ceramicznych - też spoko.

Gość gość
Uważam, że są OK :) a wiadomo zadowolić się wszystkich porostu nie da. Jak ktoś ma ochotę i ma kupę kasy to niech sobie kupuję perfumy za 300zł, a produkty z FM mają przystępną cenę i przystępną jakość. Najlepiej samemu się przekonać. Zapraszam do współpracy perfumiada@gmail.com

Gość fugrfhio
nie znam takiej firmy

Gość gość
zapraszam do skladania zamowien ;] a jesli ktos chce dolaczyc do zespolu w Warszawie - flyawayy@wp.pl

Gość gość
A jeżeli ktoś chcę dołączyć do FM Group to zapraszam do mnie. Szczecin :). tomtrox@o2.pl

Gość Fm Group lubuskie
Fm Group to nasza Polska firma nagrodzona Gazelą Biznesu za dynamiczny rozwój, obecnie działa na wszystkich kontynentach świata. Daje możliwość utrzymania rodziny już wielu naszym partnerom. Każdy kto ma potrzeby finansowe lub dostęp do wysokiej jakośc**produktów może skorzystać z oferty i dołączyć do naszego zespołu. Uzyskasz profesjonalne wsparcie. Pozdrawiamy. Fm Group.lubuskie Tel. 507 179 818 504 260 582

Gość haczi
nie jestem zadowolona' z płynu do okien z płynu do płukania tak pięknie mówili, ze takie dobre niemieckie. Wytestowałam 8 produktów chemi gospodarczej i żadnej rewelacji i wcale tanie nie były. tak że ja już nic nie kupie

Gość MaciejBydgoszcz
Proszę podaj nazwy produktów, z których jesteś zadowolona,chodzi o te sklepowe. Sprecyzuj, płyn pozostawił zapach,czy nie?Umył,czy szyba pękła? Jakie są jego wady? Następnie. Produkty dostałaś do domu tak? Zaoszczędziłaś czas na robienie zakupów? Nie kupiłaś dzięki temu rzeczy,które nie są C***otrzebne, za pieniądze których nie masz, by pochwalić się nimi ludziom, których nie lubisz. Produkty fm mają dobrą jakość. Adekwatną do ceny produktów z wyższej półki. Pamiętajcie,to nie dyskont. Perfumy są odpowiednikami drogich perfum, które, po wyprodukowaniu w Niemczech są sygnowane znanym nazwiskiem. Po co płacić za nazwisko? Flakonu nikt na szyje nie zawiesi. Znam opinie kobiet,które używają kosmetyków i są zadowolone. Problem jest tylko z sypkim pudrem,podobno potrafi nabrudzić w torebce,to pewnie zależy od tego, jak mocno tą torebką machają kobiety. Sam puder się nie rozsypuje. Tak jak napisałem, wyroby mają dobre, płyn myje, perfum pachnie, kawa smakuje. Wyroby zakupione w FM, robią,to co mają robić. Po to, te produkty kupujemy. Tylko, proszę zwrócić uwagę: -czy właściciel innej marki płaci Wam prowizję za zakupione wyroby? -czy właściciel marki/sklepu płaci Wam za to,że polecicie jego markę/sklep? -czy przywiezie Wam za darmo te zakupy?( odpowiednią ilość należy zakupić,to logiczne) Zakupy w FM,to nic innego jak zakupy przez internet. Dużo czasu minie, zanim ludzie odkryją zalety. Lubimy łazić między regałami i oglądać różne rzeczy,których nie kupimy. Robimy tak,bo daje nam to poczucie,że możemy mieć wszystko. Ludzie,którzy plują na ta firmę,to osoby, którym współpraca z tą firmą się nie powiodła. Drugą grupą są osoby z konkurencyjnych firm. Dajcie spokój. Miejsce na rynku znajdzie się dla każdego. Zajmijcie się handlem,bo od plucia na innych, Wam prowizji nie wypłacają.

Gość MaciejBydgoszcz
Dodam jeszcze parę faktów do mojego postu. 1 Proszę z kartką i długopisem policzyć, ile wydajecie Państwo na: chemię gospodarczą,kosmetyki, perfumy, kawę, telefony komórkowe. Miesięcznie. Wychodzi minimalnie ponad 300zł Doliczcie proszę,czas jaki spędzacie na zakupach,nie szkoda tego czasu? Można, to wszystko zamówić w jednym miejscu. Za mniejsze pieniądze, oszczędzamy bezcenny czas. Od sumy za jaką zrobicie Państwo zakupy, firma FM GROUP wypłaca prowizję. Do tego trzeba doliczyć liczne bonusy w postaci gratisów. Z promocjami można zapoznać się na stronie. Aby dołączyć trzeba się zgłosić do partnera biznesowego firmy, który wszystko wyjaśni,radze tylko wybierać z głową,bo z oferty może skorzystać każdy, a wiadomo jak to z ludźmi bywa. Jestem partnerem w tej firmie i daje gwarancje zwrotu pieniędzy za produkt,który się nie sprawdził. Nie muszę tego robić ale jestem pewny jakości i powtarzalnośc***produktów. 2 Ktoś może pomyśleć: skąd firma ma kasę,żeby wypłacać prowizje i jeszcze bonusy rozdawać. Odpowiadam: -firma się nie reklamuje, więc nie ma kolosalnych kosztów, które musiałaby wydać na reklamę,marketing (czy ktoś jeszcze wierzy w reklamę,bo mnie tylko denerwują) -firma skraca łańcuch dostaw,od fabryki do partnera biznesowego, między nimi jest tylko kurier, to daje oszczędności na magazynowaniu i sieci hurtowni, pośredników,którzy zawsze doliczają swoją marże, -firma nie posiada sieci sklepów,oszczędza na lokalach i pracownikach na etacie, 3 Firmy w branży MLM są rozwiązaniem dla osób bezrobotnych, dla ludzi którzy chcą dorobić do pensji,jak i dla osób,które mają ochotę na swój biznes ale nie posiadają gotówki. Wykupujesz starter(Twoje narzędzie pracy) i zaczynasz. Oczywiście,to nie jest tak "hop" trzeba wybrać kompetentną osobę, aby wprowadziła Cie do biznesu,samemu jest ciężko. Trzeba pracować systematycznie,bo to jest biznes. Właściciele firm na początku pracują po 12-14 godzin. Ten model biznesu jest dla ludzi odpowiedzialnych ale daje większe możliwości zarobku. Większość ludzi podchodzi,do tego jak do zabawy i nic nie wychodzi. Później opowiadają,że TO nie działa. Im więcej się starasz,tym więcej zarobisz,bo to nie etat,gdzie pensje masz ustaloną z góry. (był ktoś po podwyżkę?) -Jest to Polska firma,kupując, wspieramy Polską gospodarkę i dajemy szanse zarobić ludziom, którzy byli bezrobotni albo mieli już dość pracy od rana do wieczora za 1700 zł jeśli są obrotni,to mogą się dorobić. Ja im tego życzę, bo wstali z kanapy,sprzed telewizora i wzięli swoje życie w, swoje ręce. Malkontenci będą nadal płakać,jak to ich kolejny premier oszukał itd. Osoby zainteresowane, niech wejdą na stronę. Do siebie też zostawię kontakt viktorohm@op.pl Nic na siłę. Ja już nic nie muszę. Mam bo chce. Pozdrawiam

Gość MaciejBydgoszcz
Takie opinie popieram. Firma w tym roku obchodzi 10-lecie istnienia. Istnieją firmy z większym doświadczeniem,np. P&G założono w 1837 więc bez porównania. Firma cały czas się uczy, rozwija i na bieżąco reaguje na sygnały dotyczące jakości. Ja daje gwarancje ale nie wszystkim handlowałem. Jeśli mógłbym Cie prosić, to podaj nazwy produktów,które zawiodły. Przetestuje je i powiadomię firmę,bo jedyną osobą,która może nas wyrzucić z firmy,to klient. Proszę napisz: viktorohm@op.pl Jeśli jesteś z Bydgoszczy, to zwrócę C****eniądze.Informuję,że za pośrednictwem strony FM GROUP, można reklamować produkty. Mamy prawo,jako konsumenci do odpowiedniego traktowania i zwrotu ciężko zarobionych pieniędzy,jeśli produkt zawiódł. Pozdrawiam i czekam na wiadomość.

Gość gość
Maciej a Ty jak jestes takim świetnym dystrybutorem FM, to powinienes wiedziec ze pół roku temu w Bydgoszczy rozpadła sie grupa najlepszych dystrybutorów FM, tych na najwyszym szczeblu i przeszli do innego MLM, bo w FM sie działo fatalnie. Dodaj tez ze naiwniak który wyda w FM 300 zł, to tylko nabije punktów tym co sa wyzej , bo żeby osiagnac pierwszy próg i zarobić 9 zł !!!! trzeba miesiecznie zrobic zakupy za ponad 400 zł .... Maciusiu siedze w FM dwa lata, znam osoby na najwyzszych szczeblach i bardzo cie prosze nie wciskaj kitu jak to mozna na FM zarobic bo to bajki.... FM był fajny z 8 lat temu, Ci co sie wtedy wkrecili mogli zarobić, dzis to ściema

Gość gość
gosciu 15:39 - ale scieme walisz. Az zal czytac. Jestes z konkurencji czy jak ?

Gość gość
a i jeszcze dodam ze 90% produktów niczym sie nie różni od tych dostepnych w sklepach, no chyba ze wyższą ceną, bo trzeba dac takim Maciusiom zarobić.....

Gość gość
nie, nie jestem z konkurencji a z FM i żal czytac takich ściem jakich wciskach ludziom, osobiście znam np Wojtka i Kube Baumgarta i przyjażnie sie z wieloma osobami z FM i niestety ale FM pada na dno

Gość gość
banda amatorow i nic wiecej. http://mlm-podziekuje.numi.biz/ smianie z tego artykulu. wieksze smianie jest jeszcze z tych komentarzy pod artykulem. Beka ja c***j.

Gość gość
ja tez znam ludzi z fm ktorzy zarabiaja swietne pieniadze i mam inne zdanie. firma widac ze sie rozwija. dolozyla 3 plan marketingowy itp. jeszcze dlugo dlugo bedzie na rynku i jeszcze wiele wiele osob sie w tej firmie dorobi duzych pieniedzy.

Gość gość
na forum praca jest pare tematow o MLM i Fm group. Polecam poczytac rzetelne komentarze bez sciemy i bajerowania. same fakty