Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sadzicie

co sadzicie o produktach firmy FM group

Polecane posty

Gość gość
Ja jestem bardzo zadowolona z produktów do sprzątania i nie są drogie w porównaniu z sieciówkami sa wydajniejsze przestawiłam się na Fm

Gość gość
Jestem w Fm od stycznia i jestem zadowolony z prodoktow.Zarobki tez nie zle

Gość gość
Ja uważam, że FM ma za wysokie ceny ja nie kupuję chemii aż tyle bo mam alergię i za ocet mniej wydam :-) i też są promocje gdzie mogę kupić taniej np żel do WC Kret 3,99 raz kupiłam Domestos za 5,65 za 750 ml używam też sody oczyszczonej. Kosmetyki można teraz kupić i znanych firm można teraz kupić za śmieszne pieniądze na internecie przykład mój podkład Rimmel Stay Matte 15,49 i ja kupuję od razu całą paczkę i wysyłkę mam za 5,99 lub np jak są 2 grudnia za darmo itp

Gość Madzik9404
Również jestem konsultantka fm group od dwóch lat. Kosmetyki fm są naturalne więc nikomu nie szkodzą. Mają roślinną formułę i nie zawierają żadnych składników pochodzenia zwierzęcego.

Gość Madzik9404
Ceny dystrybutorskie wcale nie są duże dlatego zachecamy ludzi do rejstracji. Po rejstracji masz 3 opcje: -zamawiasz tylko dla siebie -reklamujesz i zamawiasz dla znajomych i dla siebie -zapisujesz ludzi do fm nie robiąc zamówień Co ważne nie musisz jak w innych firmach skladać zamówienia co jakiś czas. Chcesz działaś nie to nie :) Magda.kow94@wp.pl https://www.facebook.com/pages/Kosmetyki-perfumy-for-home-piel%C4%99gnacja-cia%C5%82a/1424125724573115?ref=aymt_homepage_panel

Gość gość
Witam, O perfumach się nie wypowiem bo używam tylko oryginałów podróbek nie toleruje. Jeśli chodzi o linie do twarzy mam primer zielony niwelujący przebarwienia i jestem bardzo zadowolona. Fluid nie porozumienie niestety, ciężki, gęsty i strasznie drażniący zapach - ciężki do zidentyfikowania. Polecam peeling cukrowy do ciała bo jest absolutnie rewelacyjny. Miałam jeszcze mus do ciała i o ile pięknie pachnie o tyle jest mega tłusty, bardzo długo się wchłania , uczucie jakby się oliwką wysmarować, brudzi ubrania. PODSYMOWANIE: na 4 produkty 2 ekstra które domawiam i jestem bardzo zadowolona, 2 nieporozumienie nawet za dopłatą bym ich nie chciała :) Pozdrawiam

Gość Tomek256
Zakupiłem środki czystości, do usuwania ze stali kamienia i rdzy. Niestety środek ten zniszczył mi zlewozmywak oraz suszarkę. Powstały jasne plamy (wypalenia) :/ Szkoda,że nie można dodawać fotografii... Czy w ogóle można to jakoś zareklamować? :/ Proszę nie posądzać mnie o hejtowanie,ale mam problem i nie wiem co z tym zrobić :/

Gość gość
Ludzie sa zbyt leniwi zeby robic Fm. Wola narzekac i zarabiac 1300 bo brakuje im wytrwalosci i marzen.Oceniaja a nie maja pojecia o czym pisza. Opieraja sie na opinii innych nie majac wlasnego rozumu. Nie ma znaczenia czy produkt jest dobry czy zly jak ma sie pojecie do biznesu to mozna i papier toaletowy sprzedawac i na tym zarobic.Kazdy ma prawo robic to co chce.Jak dla mnie fm czy amwey avon etc. praca jak kazda inna lepsze to niz narzekanie i krytykowanie, czesto z zazdrosci

Gość gość
FM produkty szału nie robią pod względem jakości. Raz zamówiłam ich perfumy, które niby miały się trzymac rewelacyjnie a tu po godzinie zapachu zwietrzał... Pominę już fakt, ze co chwila laska od której zamawiałam próbuje mnie wciągnąc w ich interes bo to super zarobek. Kłamstwo jakich mało- typowa piramida finansowa - jak nie zrobisz sobie grupy, która dobrze sprzedaje to nic nie zarobisz...

Gość gość
Nie chcesz zarejestrować się do klubu FM World, ale chcesz zrobić świetne zakupu w rewelacyjnej cenie? Wejdź do sklepu FM World bez rejestracji przez ten link: https://sklep-pl.fmworld.com/partner/709885 Jedyne co musisz zrobić to wejść do sklepu, zrobić zakupy i czekać na kuriera z twoim zamówieniem :)

Gość gość
fm bardzo dobre perfumy, piękne kompozycje zapachowe i długo trzymają, używam od wielu lat i juz zadnych innych, produkty do makijazu mam mieszane uczucia, dobre są błyszczyki lakiery do paznokci,tusze do rzęs, nie podpasowały mi podkłady, drażni mnie ich zapach i nie mogę ich używać. Chemia gospodarcza jak najbardziej na plus, ogólnie polecam mimo ze produkty nie należą do najtańszych.

Gość gość
to pewnie było już rakotworcze, FM Groupy

Gość gość
Produkty rewelacyjne, sam kupuje bezpośrednio od firmy FM World ze strony https://kosmetykifm.pl/ szeroki asortyment od perfum przez suplementy aż po chemię domową. Naprawdę polecam