Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziullla4

Jest ktoś z Lublina ?

Polecane posty

Gość ciekawska pani Bożenka
lublin to studencka dziura, zarobki najnizsze w polsce z wszyscy studiuja nawet babcia klozetowa :)

Gość dooosaan
jestem z czerniejowa

Gość dooosaan
lublin jets cool nawet dziewczyna z kiosku ma 2 podyplomowki i zna 2 języki:)

heja ja jestem z lublina, tyle ze mieszkam w holandii i wiesz co tak tesknie...strasznie...co tam slychac? dzieje sie cos ciekawego? slyszalam ze snieg wam spadl??prawda to?

Gość dooosaan
10 km na południe przy drodze 835 do biłgoraja

madziullla4- ty naprawde jestes z Lublina i nei słyszałas o sztkmistrzu. przeciez goscie z izreala rzadza tym zapyziałm miastem zwanym Lublin :)

Gość dooosaan
największe zadupie w Polsce przy ul. Kunickiego ludzie srają na ulice po kibli nie ma miasto umiera,młodzi wyjężdzają, wszystko podupada

dooosaan- i zarabia mniej niz niemiecki spawacz po szkole zawodowej bez studiów :) Lublin to bida z nedzą :)

Gość dooosaan
kiedyś było tu najwięcej zabójstw i zgwałceń

dooosaan- maisto podupada bo nie ma rrynku pracy!!! znam Lublin bo sie urodziłam tam, i mam dalszą rodzine :) upadł tam przemysł, nie ma ciekawych inwestycji za to macie palikota - gwaizde TVN-u :0 haha . Lublin ubiega sie o ESK ale jesli w ciagu 2-3 lat lat nie wybuduje lotniska to zcarno to widze. Pełno studentów i zadnego rynku pracy. KUl kopiuje kierunki po UMCS a dobrze zyja ludzie którzy maja ustawione rodzinki

Gość dooosaan
tu tez jest najwięcej samobójstw

Lublin an dzien dzisiejszy jest maistem bez przyszłosci, odradzam tez młodym ludziom studiowanie w tym miescie :) chyab ze nauki medyczne , ale inne kierunki warto gdzie indziej

Gość dooosaan
czasami przejeżdzam przez to miasto i dziękuję losowi że tu nie mieszkam to straszne i ponure miejsce

Narazie naliczyłam tylko 1 osobę z moich ''rejonów'' :D Czy, aż tak bardzo nie nawidzicie mojego miasta ? Nie jestem fanka motoru, znaczy ani za ani przeciw, nie uwarzam mojeho miasta za SSUPER bo to sie nie liczy ;)

zgadzam sie4 calkowicie, strach myslec o zyciu tam,najbardziej szkoda mi moich kolezanek ktore pozakladaly rodziny i suedza z dziecmi na dupie wysylaja cv od miesiecy...i niczego nie dostana i tak....od dawna byla tragedia, jak ja sobie poprzypominam 2 lata szukania pracy to mnie skreca...a wyksztalcona jestyem znam jezyki, tu nic sie nie liczy

Gość dooosaan
nie mam za co lubić Lublina kiedyś grupa chuliganów próbowała mnie pobić

a co złego jest w motorze??? klub jak klub - smiech jest z lublina ze miasto nawet o Motor nie zadbało i jest w jakies 3 lidze

ale sluchajcie zeby mowic ze to jest najgorsze miasto toi sie nie zgodze-zapraszam do lodzi, po pobyciwe w lodzi przez rok docenilam moj lublinek\;0

hola, hola - ty mi nienawisci nie wmawiaj :)do lublina mam stosunek neutralny.Lublin ma pikne chociaz zapuszczone stare miasto, duzo zieleni, sporo zabytków, ładne blokowiska- niektóre.ale mimo wszytko to dziura które sie nei rozwija , brak rynku pracy, sąłbe zarobki, nieudolnosc włądz lokalnych, brak lotniska, drogi szybkiego ruchu, zadnych planóautostrady. kupe studentów która nie moze znalezc dobrze płatnej pracy i ucieka z tego maista. Lublin sie wyludnia. za to kosciołow idze coraz wicej i supermaktetów typu lidl :) _ LOL

Gość dooosaan
Łódź to kolejny syf ja tam najbardziej wolę Warszawę

Germaine Geer- w lublinie mocnuy nepotyzm, zobacz po uczleniach nawet kto katedry obstawia- rodzina blizsza i dalsza. w lublinie opłaca sie byc palikotem, urzedniekiem albo pracownikiem uczelni , innych opcji za bardzo nie ma. wielkiego beiznesu tez tam nie zauwazyłam

Gość Lublin nie jest zły
Odczepcie się od Lublina. Wszędzie są lepsze i gorsze dzielnice, ładniejsze i te mniej ładne, ludzie są wszędzie tacy sami, a co do kibiców Motoru - normalne chłopaki :P

Gość LubelskaBidaznedzą
lublin nie jest zły tylko zarobki 2 razy mniwjsze niz w gdansku, wrocałwiu i 4 razy mnniejsze niz w wawie :)

My tu trututu o Lublinie .. zeszło na poboczny temat, to ja zakończę Tą kontrowersję. Koniec. To może wypowiecie się na temat mojego nowego zdjęcia w stopce PS nie jestem żadną Honey, bo kiedyś zostałam do niej przyrównana