Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;l;/kl

jakie kozaki na zime???

Polecane posty

Gość ;l;/kl

Mam 19 lat, chce kupic kozaki, obeszlam wszystkie sklepy i nie znalazlam ani jednych ktore by mi sie podobaly. Wszystkie wygladaja jak jakies wiesniackie gumiaki na stare baby;/ Nie wiem co mam kupic......

Gość uwielbiam Jole Rutowicz
białe!!

Gość ;l;/kl
a dajcie spokoj pytam serio. Nie ma nic teraz w tych sklepach, nic sie nie da kupic;/ jedna wielka chujnia i tyle

Gość wsedrtyuiuhygf
dokladnie wszystko na jedno kopyto, chce kupic plaskie to same emu i saszki. a jak widzialam fajne w CAT to ponad 400 zl :/

Gość ;l;/kl
tez najpierw chcialam na plaskim bo tak wygodniej ale jak zobaczylam jakie sa to stwierdzilam ze moze lepiej na obcasie a tez nic nie ma;/

ja ostatnio trafilam do sklepu , gdzie podobalo mi sie chyba z 5 par, po prostu wszystkie zajebiste - ale tez wszystkie ok. 700 zl :O w wojasie widzialam tez bardzo ladne takie klasycznie kozaki - ale niestety tez cena chyba okolo 500

ja kupilam w ccc, ale mnie obcieraja =I

Gość frgfryu
Ja sobie znalazłam idealne! Długie, aż do kolan, na płaskim obcasie, skórzane... Mankament: 399 zł :O Nie wiem dlaczego kreatorzy mody uważają że każdy chce wyglądać jak debil i jak debilów tworzą te ubrania i buty...

nie takie do kolan, tzlko do polowz lzdki

ja ostatnio trafilam do sklepu , gdzie podobalo mi sie chyba z 5 par, po prostu wszystkie zajebiste - ale tez wszystkie ok. 700 zl :O w wojasie widzialam tez bardzo ladne takie klasycznie kozaki - ale niestety tez cena chyba okolo 500

Warto wydać więcej. Przekonałam się o tym nie raz. Buty z prawdziwej skóry nie cuchną po tygodniu. Nie obcierają. Są wygodne. Nie ślizgają się na śniegu. Są po prostu porządne. Zaoszczędzisz raz i co potem ? Polecisz kupić drugie, trzecie ??? Wydasz dużo więcej.

Gość ;l;/kl
dokladnie nie tylko buty jest ciezko kupic bo ubrania tez;/ a spodnie to juz totalna tragedia...wszystkie wycierane albo juz odrazu z dziurami a takie to wypiore raz i dziura na wylot;/ bez sensu, wygladalabym w tym jak wiesniak. A wracajac to butuw to czuje ze zostane bez kozakow na zime;/

Gość ;l;/kl
nawet na allegro patrze i samo dziadostwo poprostu

Gość Babcia Jadzia
ok 400zł to minimum za ładne skórzane kozaki, taniej to uż buble naprawdę, też się nachodziłam i kupiłam fajne w ccc za 330zł. długie po kolana z fajnym mankietem, który można zawinąć

mam duzo przecieranych spodni, czyli jestem wiesniakiem? :classic_cool: nawet takie spodnie kosztuja ze 150 i te przetarcia jak byly tak sa i sie nie powiekszaja :)

Gość ;l;/kl
tzn chodzilo mi o takie przetarcia ze juz prawie dziura...sory nie chcialam nikogo urazic:)

Gość avonkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Jestem konsultantką avon i oriflame na terenie Warszawy. Zapraszam wszystkich zainteresowanych :) Obowiązują już katalogi świąteczne a w nich wiele fajnych zestawów na prezenty w atrakcyjnych cenach. Pierwszy katalog mogę wysłać online, potem dołączam papierowe katalogi do zamowienia. Wystawiam rachunki. warszawa-avon@wp.pl tel. 0-600-654-308