Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość scarlet1234

Czuję się lekceważona, słusznie?

Polecane posty

Gość oboje sie maja starac
oczywiscie, ale to nie tak, ze ma calkiem rezygnowac ze swojego zycia:-) chodzi bardziej o proporcje i przede wszystkim priorytety:-) zreszta jak dziewczyna jest dla chlopaka ta ksiezniczka to on dla niej tym ksieciem:-) moga miec swoje sprawy i pasje, a nawet powinni, ale musi byc tez wazna czesc wspolna, to co ich scala

Gość mad girl
jak to nie jest jej mąż to co ona sie zastanawia? Ani nie mówi że cie kocha, w łóżku pewnie kiepski... phi

Gość zosia9999
jak ja Cie kobieto rozumiem.. ja jestem ze swoim chlopakiem tez prawie 4 lata i jest ogolnie nudnoo, rzadko rozmawiamy, on nie jest juz taki czuly i kochany aaa i co najdziwniejsze nie chce mu sie ze mna kochac.. robimy to baaaaardzo rzadko, nie zebym ja tam co chwile chciala jakies trz trz w lozku, bardzo mnie to dziwi bo pzreciez faceci lubia sex... kto mi to wyjasni??

Gość scarlet1234
Mad girl - w łożku jest całkiem dobry, a w sumie to był :)

Gość zosia9999
dlaczego "wlasciewie to byl"?

Gość scarlet1234
Mąż nie jest, ale jednak coś tam wspólnego przeżyliśmy, jaką mam gwarancję, że po roku czy dwóch z następnym facetem nie będzie tak samo albo gorzej...

Gość oczywiscie, ze tak
sprobuj z radykalnym postawieniem sprawy, jesli nic nie da, to cienko to widze:o

Gość tristan123
będzie tak na 100%

Gość zosia9999
moze tak byc, ale stu procentow nie da sie zagwarantowac.. litosci

Gość tristan123
chyba że autorko zmienisz siebie - to owiele trudniejsze niż jojczenie ale daje nadzieje, że spotkasz kogoś, z kim będziecie patrzeć w tę samą stronę a nie na siebie- każda gęba się bowiem w koncu nudzi.

Gość scarlet1234
bo teraz to raczej rzadko, choć on by chciał częściej, ale ja nie, bo mnie nie ciągnie z wyżej już opisanych względów. I teraz na nasz seks jest raczej taki nijaki dla mnie... A kiedyś sprawiał mi dużo przyjemności... Zosiaa999 - faktycznie dziwnie, że on nie chce, bo przynajmniej toerytcznie faceci chca... ale kazdy jest inny. Moze ma jakis problem ktory go dreczy praca itp.

100% to jest tylko smierc:-D a tak poza tym to mam inne zdanie, wiadome, ze troche opada temp, nie musi byc 40C, ale dbanie o siebie nawzajem mimo uplywu czasu to wlasnie milosc i staranie sie o utrzymanie temp ok 37C;-)

Gość zosia9999
wlasciwie to on teraz nie ma pracy.. wyjechalismy za granice i szukamy jej, ale mysle, ze to nie o to chodzi... czytalam, ze kazdy facet sie masturbuje nawet gdy ma juz partnerke i czasem woli ten typ zaspokajania od sexu .. martwie sie ze moze u mnie tak wlasnie jest ;/

dlugo juz trwa ten stan olewania?

Gość tristan123
a czasem nie powinno być tak, że do domu kazdy domownik wraca nawet z najdalszej podróży , bo czuje się tam bezpiecznie , dobrze , nie musi się spinac. Czy nie chodzi o to , by dwoje ludzie ze sobą czuli się wolni w związku( niee mylić z wolnym związkiem)? No, ile się da starać, spinać, udawać? Ile?

Gość zosia9999
dosc dlugo, jesli to pytanie bylo do mnie

Gość mad girl
Dobranoc życzę wszystkim gorącej tem. w łóżkach. Mój niestety na nocce...ach

Gość scarlet1234
A jest powiedzmy wiele spraw pod względem, których mamy podobne zdanie, podobne rzeczy lubimy, wiem , że ideały tak jakby nie istnieją, więc ze względu, że ta nasza zgodność jest dość duża mimo wszystko (przynajmniej tak mi się wydaje) to chciałabym to jeszcze bardziej poprawić, a nie porzucić i szukać kogoś nowego. Może i lubię dążyć do perfekcjonizmu, ale to chyba nic złego... Chcę wierzyć, że szczęśliwy związek to nie tylko fikcja. Ze jak sie chce to wsplne zycie moze byc cudowne.

Gość zosia9999
ja tez nie chce zostawiac swojego chopaka, bo wiem, ze takie jest zycie i trzeba walczyc o milosc

Gość tristan123
jak będziesz cisnąc faceta to materiał pęknie i tyle z tego będzie. Daj mu żyć jak chcesz z nim być , żyj po swojemu a sam oderwie się od ekranów. Nie chcę Cię jednak martwić - en stan prawdopodobnie nie zmieni się -Ty chcesz perfekcji a on MA się dostoswać. .. Może poszukaj innego perfekcjonisty? w koncu nie jesteście małżenstwem.

Gość scarlet1234
Dobranoc Mad girl:) Dzięki za rady:) Tristan widać, ze masz inny pkt widzenia, chyba meski. Nie wiem czy masz zone czy dziewczyne czy jestes sam. Ale zakladajac ze wracasz do mieszkania i Twoja dziewczyna mowi Ci tylko czesc i nawet nie zauwaza ze przyszedles, bo jest zajeta powiedzmy ogladaniem seriali w tv i plotkowaniem z kolezankimi przez tel., co zajmowaloby jej caly wieczor i mialaby Cie totalnie gdzies. Nie czulbys sie wtedy niepotrzebny trochę?

bycie soba to podstawa w zwiazku:-) i kazdy ma wady czy moze miec gorszy dzien;-) milosc polega na tym, ze nie widzi sie tylko siebie i swojego 'ja', a umie sie tez empatycznie wczuc w druga osobe, wyjsc poza swoje problem i dostrzec tez druga osobe i jej odczucia:-) mimo zmeczenia zdobyc sie czasem na drobny gest, przytulenie, mile slowo, poprostu na wzajemne wsparcie:-) jestesmy wolni, a to co robimy to nie z musu, ale dlatego, ze tak czujemy i druga osoba jest dla nas wazna:-)

Gość tristan123
:-) a próbowałaś wejść choć jeden raz w jego świat?zagrać z nim np?

Gość zosia9999
szkoda, ze mnie tu olewacie... no coz w takim razie zmykam... dobranoc

Gość tristan123
zosiu- załóż nowy topik:-)

Gość zosia9999
zakladalam, ale odpisywali sami wredni..

Gość scarlet1234
Tristan, kiedyś nawet grali czasami razem w jakiegos needa ale teraz juz mnie to nie kreci, nie chce marnowac czasu na to i nie kreci mnie strzelanie do ludzi w quake. Ale przyznam nawet sprobowalam choc w ogole mi nie szlo:) Zosiu nie badz zla, zycze wszystkeigo najlpeszego w dogadaniu z chlopakiem, bo uwierz ze Cie rozumiem. Moze spytaj go czy sie masturbuje, choc watpie, z egdyby to robil powiedzilay CI prawde:/

Gość tristan123
jego nie kręcą kolacje wspólne bez tv:) dobrej nocy

Gość zosia9999
no wlasnie i dlatego nie pytam, bo wiem jaka bedzie odpowiedz, wszystkiemu zaprzeczy.. ok kochani juz sie nie wtrącam do waszych rozmow paa

Gość scarlet1234
Ok widze, ze wszysyc ida spac. Dziekuję wszystkim za rady:) MIło mi, że mój post spotkał sie z takim zainteresowaniem. Zobacze jak sie dalej potoczy i dam Wam znać, może komuś pomoże ta rozmowa w zyciu:)