Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stalingrad

Pierwszy raz z prostytutką

Polecane posty

Mam pytanie na temat prostytutek. Gdzie można poznać takie kobiety, w jakich miejscach i ile należy im zapłacić? Chciałbym mieć inicjację seksualną za sobą, czuje się naprawdę kaleką z tego powodu i sądzę, że nie będę robił prezenta z "prawictwa" (jeśli coś takiego wogóle istnieje jako prezent). Robię to w trosce o zdrowie psychiczne, które i tak mocno jest nadwątlone.

Gość masz dzisiaj kryzys...
odpocznij. spac!

Gość masz dzisiaj kryzys...
odpocznij. spac!

Gość Uwazaj, bo on moze Ci oddac
Przejedz sie jakas glowna droga, znajdziesz szybko chetna na inicjacje :P. Mozesz tez poszukac ogloszen na necie. Prostytucja jest legalna.

Stalingrad, proszę Cię, zastanów się nad tematami jakie zakładasz. Przecież ten pomysł, który wpadł Ci do głowy jest idiotyczny. Na co liczysz? Że co ta prostytutka zrobi, jak tylko użyczy swojej dziury? Czułości? Miłości? Może kolacji przy świecach i rozmowy? Wiem, że pewnie tak tylko gadasz, ale po co...

Gość czyli masz zamiar sprawić
sobie i kiedyś dziewczynie prezent z jakiejś choroby wenerycznej? suuuper

A Ty sie spotykales z jakas studentka ? To nie lepiej z nia przejsc te inicjacje :P?

Zła Anna Jesli bedzie mu bardzo zalezalo to pojdzie. Sporo facetow cgodzi do prostytutek. Sam znam mase takich osob. ja tego nie potrzebuje. Mozna zlapac 3 litery, ktore sie potem zmienia w 4 i co wtedy ?

Ja mam 22 lata,jestem prawiczkiem, ale czekam na kobiete, z ktora kochac moglbym sie z milosci.

Gość czyli masz zamiar sprawić
jak potem Twoja dziewczyna/żona będzie umierać na raka szyjki macicy bo jej sprzedasz hpv to dopiero będziesz szczęśliwy i spełniony :o idź sobie na te dziwki, tylko potem wara od normalnych dziewczyn!

Myślisz, że wszyscy do 20 roku obrócili jakąś panienkę? No chyba sobie żartujesz. Chcesz żeby ten pierwszy raz był żenujący, odpychający i został Ci w pamięci jako najgorsza i najgłupsza rzecz, jaką zrobiłeś? Mówisz, że jesteś wrażliwy, ale te pomysły o tym nie świadczą.

Gość wertyuiop;lkjh
aids! :) może to ciebie uświadomi

Gość kot13
a cop będzie Panie Stalingrad, gdy prostytutka zajdzie z panem w ciążę? nie pomyślało się o tym , prawda?

Gość ukukukukuku
odloty.pl -> polecam, przynajmniej wiesz czego sie spodziewac + higiena zapewniona.

"a cop będzie Panie Stalingrad, gdy prostytutka zajdzie z panem w ciążę? nie pomyślało się o tym , prawda? " Nie sądzę by ona się tym przejęła, a on by nawet nie wiedział...

Nie mam pojęcia. Zabezpieczę się i ty;e. A jak dostanę choroby wenerycznej. Żadna mnie nie chce to żadnej nie zarażę.

Ja sie boje, ze nigdy nikogo nie znajde przez moja niesmialsc do dziewczyn ( nie potrafie powiedziec "podobasz mi sie" "chodzmy na kawe", bo sie boje reakcji:P)

Aecjuszuuu, ale Ty w ogóle nie słuchasz co do Ciebie mówimy. Dlaczego? Wciąż piszesz to samo, nie analizujesz naszych rad wcale. Mógłbyś to zrobić chociaż z szacunku do osób, które chcą Cię naprostować. Twoja postawa świadczy o egoizmie.

Gość kot13
ale jednak prostytutka to też kobieta i w ciąże zajść może- co wtedy z Twymi zaciekłymi teoriami nt aborcjii kobiet?;-)

Ale Ty sie z jakas spotykasz prawda ? Jesli bedziesz mial takie podejscie to ja spoloszysz chyba. Ja sie tam nie znam, bo z dziewczynami nie mam (wstyd sie przyznac) kompletnie zadnego doswiadczenia nawet sie nie przytulilem do zadnej nigdy. Mysle, ze pojscie do prostytutki to dla CIebie droga na skroty, a ta moze sie okazac zla.

Zapewne prostytutka o tym mi nie powie, bo uda się po cichu na aborcję. Ale jak mi o tym powie ... trudno, będę miał przejebane. Chociaż miałbym towarzyszkę w końcu.

Gość kot13
no właśnie- uda się po cichu a Ty miałbyś problem z bani... Tu CIę mam.

Towarzyszke ?! Wez Ty sie puknij czlowieku. Juz lepiej byc samemu. Myslisz, ze z taka osoba zalozylbys rodzine ? Moglbys sie do niej wtulic gdybys potrzebowal wsparcia ? Chyba nie za bardzo. Lepiej byc samemu niz z dziwka.

kot13 Hipokryci sa wsrod nas ;) Takie radyklane poglady mial kolega, a tu bach takie teksty :) po cichu usuwac ;).

Gość Stalingrad nawet mnie
nie wkurzaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!! won na impreze !!!!!!!!!!!!!!! umow sie ze znajomymi i jutro nie chce Cie widziec na kafe, a w niedziele poczytam relacje z impry

Gość kot13
ot- zycie i ludzki behawior weryfikuje wszystko

Gość bo on biedny sfrustrowany
to co go obchodzi, czy prostytutka zajdzie, czy usunie? najważniejsze, żeby ten wielce pokrzywdzony przez los człowieczek sobie zamoczył!

Czy ja powiedziałem, że pozwoliłbym jej na aborcję? Gdybym wiedział o dziecku, nie pozwoliłbym. Powiedziałem tylko, że gdyby zaszła ze mną, miałaby problem z ustaleniem ojcostwa i raczej poszłaby usunąć. Nie uważam to za moralne, ale po każdym stosunku mam biegać do niej z testem ciążowym? Napisałem wyraźnie - jakby była w ciąży ze mną i powiedziałaby o tym, zająłbym się nią i dzieckiem (ale patrząc obiektywnie, to raczej ona mną).