Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stalingrad

Pierwszy raz z prostytutką

Polecane posty

Gość kot13
na niedawnym topiku autor bardzo bronił ludzkiego życia a osądzał kobiety dokonujące aborcji o ile pamiętam więc wydawało mi się, że tu też będzie sie interesowai ewentualnymi skutkami własnej kopulacji

Ale tutaj ludzie są jak Kaczyńscy i w każdym słowie szukają niedomówień. Powtarzam - gdyby dziwka wpadła ze mną i wiedziałbym o tym, nie pozwoliłbym jej usunąć ciąży.

Gość kot13
Stalingradzie a więc informuję Cię jakbyś nie wiedział KAŻDY stosunek płciowy MOŻE zaowocować ciążą. I co Ty na to autorze?

Gość kot13
e tam Stalingradzie , zaraz jak Kaczynscy:-) ja tylko sprowadzam wieeeeeelllllkiiiiieeee słowa na ziemię:) Dobrej nocy i życzę Ci szczerze, byś kochał się z kobietą zawsze z miłości.

Gość Stalingrad nawet mnie
nie wkurzaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!! won na impreze !!!!!!!!!!!!!!! umow sie ze znajomymi i jutro nie chce Cie widziec na kafe, a w niedziele poczytam relacje z impry jestes bardzo mlody i cale zycie masz na milosci, teraz staraj sie gdzies wyjsc, zapisac na zajecie i baw sie dobrze :p

Gość Kobieta wiedzaca co mowi
Staliningrad, Ty jakiś glupi dzieciak jestes, ktory mial zly dzien i zaczyna robic z siebie tzw EMO, nikt mnie nie kocha, zadna na mnie nie patrzy... buuuu:( jestem bezuzyteczny. Jestem z 28 letnim prawiczkiem, kochamy sie... skoro czekal az tyle czekamy do slubu, zostalo 6miesiecy

Gość Uwazaj, bo on moze Ci oddac
Bo to jest taki pierdola, ktory slucha tylko siebie.

Gość moj pierwszy raz byl
z dziwka , byl taki sobie i wbred opiniom wcale niczego nie rozwiazal

Gość zenon_marki_zenon
No nie, to znowu Ty - przed chwilą Ci odpisałem w innym temacie. Panie - wierz mi lub nie, ale przed chwilą wróciłem z pewnej domówki. A tam - laska na poziomie, gorąca - nagle wylądowała w łóżku (przypadkiem ich nakryłem chcąc chwilę odpocząć z butelką mineralki w dłoni) z jakimś średnio kumatym łysolem (nie żebym miał jakieś zastrzeżenia do takowych, ale stać ją na więcej). Tak więc - wyłaź na te imprezy, do ludzi. Tam jest alkohol, który rozluźnia obyczaje - i się jakaś panna trafi. Jak będzie gnił przed monitorem to na pewno nie spotkasz żadnej - nie licząc tych z rozszerzeniem .jpg Przestań się użalać tylko DZIAŁAJ! Najprościej jest marudzić i narzekać jak to jest w życiu źle - bez pracy - działania - nie ma kołaczy (chętnych panien i okazji).

Gość aledebilekzciebiechlopcze
ani to miejsce na takie brudy a i prezent "nie daj boze",zalosny chlopiec-kompleks,skaranie i nikomu nie zycze,a sama tez nie chcialabym na szczescie mam meza i klopot z glowy ha ha ha

a mozesz sobie wyobrazac,ze cos czujesz i wiesz na temat zaplodnienia i usuwania a i tak NIC to nikogo nie obchodzi !!!!!!!:)))))))))))))))))))))))))))))))))

28lat to...uposledzony debil....wspolczuje prostytutkom,ktore sa lepsze od twoje matki bo pracuja a twoja stara jak widac cie ...co ci zrobili?bili?bili debili? hihisssss byeeeeeeeee pryszczyku hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Stalingrad => Co ty pieprzysz?! Ciąża jest wpisana w ryzyko zawodowe dziwki, więc niech sobie radzi sama. Zwykłej dupy poderwać nie umiesz/wstydzisz się, a mieć dziecko z dziwką nie byłoby Ci wstyd? :o Co do reszty: http://www.odloty.pl/

Gość małami25.....................
Człowieku niedawno dzieliłeś się ze swoimi rozterkami na temat randek z jakąś dziewczyną. Mamy weekend , spróbuj są gdzieś wyciągnąć ( jeśli jest zajęta wieczorem, to może namów ją na popołudniowy spacer ), a nie wyskakuj z takimi pomysłami.

Gość adameczek
Stalingrad - i co w koncu planujesz smierc czy uzalanie sie czy zajecie sie czyms innym? proponuje zamiast prostytutki poszukac latwej laski kobiety ktore sypiaja z facetem dopiero po stwierdzeniu "chcialabym byc z nim" na razie sobie odpusc a szukaj tych ktore sypiaja bo "lubie sex lubie facetow jestem mloda pozaliczam sobie" fuj z takimi kobietami ale na 1 raz w sam raz

Gość TH is IT CK
zwal se konia to ci ulży masz a z takie cisnienie zeby isc do jakies lafiyndy ?

Gość adameczek
i pamietaj tylko latwe na poczatek bo z tymi co sypiaja dopiero po stwierdzeniu "chcial bym byc z nim" to odpusc bo chlopie nameczysz sie zeby namoczyc z takimi laskami to nawet atrakcyjni sie mecza i czesto nie daja rady a wiem ze z takimi probowales bo wydaly ci sie przyjazniejsze - bo zazwyczaj sa mnie seksowne i atrakcyjne wiec mniej sie przejmujesz ale co z tego jak najatrakcyjniejsze i najseksowniejsze sa najlatwiejsze zazwyczaj, jest tez 2 grupa - mniej atrakcyjnych ale latwych - zazwyczaj ukrywaja sie w necie bo na imprezach maja za male wziecie- to jest twoj cel na zamoczenie szybko dasz rade tylko musisz: 1. wykombinowac miejsce na sex 2. nie zwlekac za dlugo - po 2 lub najpozniej 3 spotkaniu zapraszasz do siebie na film i ogladasz z nia na lozku a nastepnie bierzesz sie za zamoczenie, w przypadku oporow potarzasz podczas tego filmu do czasu az stwierdzi nic i wyjdzie - jakby sie tak stalo to nie przejmuj sie 2 zamoczysz

Gość TH is IT CK
jak nie jest brzydalem

Gość z prostytutkami jest
pusto i bezuczuciowo. czujesz się jak z żywą gumową lalą. nic nie czujesz. jak chcesz się odstresować, wyruchać ok. ale jak chcesz przeżyć coś więcej ?? może być trudno. jak ja byłem u jednej to się ledwo mogłem powstrzymać od śmiechu. :D wal mnie, rżnij mnie, pieprz mnie , o taaak itp. - hahahahahaha :D może większość ich klientów to bawi, dla mnie było komicznie. i najważniejsze. nie czułem zupełnie nic.

Gość z prostytutkami jest
choć może znajdziesz taką do której coś poczujesz i która okaże ci trochę uczucia. wtedy może. zależy czego oczekujesz. poza tym kurcze masz 20 lat. Ja poszedłem jak miałem 30. więc spokojnie daj sobie czas. postaraj się po podrywać jakieś dziewczyny. jak się nie uda. to wtedy myśl o tym. nie idź na łatwiznę. prostytutkę sobie zostaw jak już będziesz gdzieś 25-30 i rzeczywiście po mimo wielu prób nie uda ci się znaleźć jakiejś fajnej dziewczyny.

Gość TH is IT CK
po co do jakieś lafiryndy? lepies se zwalić konia

Gość gffdsfsf
Stalingrad. Wejdz na strone odloty.pl albo na roksa.pl (chyba nie pomyliłem). Znajdz jakąś kobietę, zadzwoń i cię rozprawiczy. Umów się z nią wcześniej, najlepiej w tygodniu, w weekend trudno się załapać. Jeżeli ci się z wyglądu nie spodoba (twarz) to od razu podziękuj i spróbuj innym razem (ja niestety nie wyszedłem i seks był kiepściutki - też mój pierwszy). W sumie wcześniej patrzyłem na kobiety jak na boginie, po tym wydarzeniu patrzę już tak przyziemnie, seks jest przereklamowany. Z kobietą, która by mnie kochała na pewno by było dużo lepiej ale nie żałuję i dobrze że mam to za sobą.

Gość gffdsfsf
------->z prostytutkami jest Też nic nie czułem z prostytutką, nawet na członku tylko ucisk gumy, praktycznie zero przyjemności. Moja nie krzyczała była cicho (kazał bym jej się uciszyć gdyby już), w trakcie odebrała 1 telefon - nie irytowało mnie to bo i tak mi słabawo wychodziło.

Bo seks JEST przereklamowany. Przynajmniej jeśli chodzi o jego rzeczywistą wartość z perspektywy mężczyzny. Te wszystkie flądry co tutaj marudzą, że one tak nie zrobią i tak nie zrobią i tak nie zrobią, głupio myślą chyba, że dla faceta sama możliwość wsadzenia to cud miód ultramaryna. Nie od dziś wiadomo, że kobiety mają z seksu więcej przyjemności. Właściwie to nawet od bardzo dawna. Nie macie się co chłopki-roztropki tym wszystkim tak niezdrowo nakręcać. Idźcie na kurwy, płatne, albo darmowe i zacznijcie żyć dla siebie miast wypełniać oczekiwania społeczeństwa. Póki co: gonicie własny ogon.

Gość myślałem że nikt nie przebije
dominika1000, ale tamten przynajmniej ma jaja i chyba nie chodzi do prostytutek

Gość czytam topiki imć Aecjusza
i powiem że to najgorszy typ jakiego czytałem w internecie! w ogóle skąd on tego Aecjusza wytrzasnął, pewnie podczas studiowania historii Rzymu odkrył typa z takim imieniem, który był starożytnym PUA i demonem seksu :classic_cool: