Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stalingrad

Pierwszy raz z prostytutką

Polecane posty

Gość wiesz co Stalingrad??
twoim problemem nie są pryszcze na mordzie i nieśmiałość, ty jesteś dzieciuchem jeszcze, straciłeś zainteresowanie jakiejś laski i się obraziłeś na świat. och biedny Stalingradek, pójdzie do kurwy rozprawiczy się i myśli że będzie miał już jaja. charakteru nie zmienisz ale może kiedyś w końcu dorośniesz! do lafirynd chodzą a) przegrańcy brzydale nieśmiałe łamagi b) kasanowy byki rozpłodowe nieopadające fallusy cwaniaczki c) moralne miernoty

Gość TH is IT CK
ja jestem brzydalem ale nie jestem przegrańcem j3st jak j3st wi3m ż3 sp0tkam moją dzi3wczyn3 jak przyjdzi3 na t0 czas

Gość TH is IT CK
ja tam ni3 prz3jmuj3 si3 tym c0 j3st t3raz b0 liczy si3 życi3 a t3g0 mam j3sz3 duż0 prz3d s0bą

Gość Pomarańcza89
Ja mam 21 lat, jestem dziewicą i tez czuję się z tym źle. W sumie mogłabym skorzystać z usług jakiegos żigoloo, ale to byłoby śmieszne i głupie. Ty też możesz miec takie odczucia, jak boheter jakiejś głupiej erotycznej amerykańskiej komedii. Ja bym chciała poznac jakiegoś miłego, romantycznego, nieśmiałego chłopaka. Z takim właśnie mogłabym przezyć swój pierwszy seks. Ale jakoś nie mogę takiego znaleźć. Dlaczego nie ma nieśmiałych chłopaków?? Albo gdzie oni są??

Gość TH is IT CK
ja mam 28 lat i pół i wiem że trzeba byc cierpliwy jak już znajdzie się moja dziewczyna to czym będzie ten czas mimiony będzie nieważny już bo liczy sie terazniejszość

Gość Pomarańcza89
TH is IT CK - dlaczego tak dziwnie piszesz?

"Ja mam 21 lat, jestem dziewicą i tez czuję się z tym źle." A ja mam 26 lat i jak mam się czuć wiedząc, że nic się nie zmieni o ile jakiejś nie zgwałcę? "Dlaczego nie ma nieśmiałych chłopaków?? " Są tylko jak większość masz ich w dupie. Wmawiasz sobie, że chcesz takiego a jak co do czego przyjdzie to kopniesz go w dupę (o ile go zauważysz) bo jakiegoś bajeranta na uczelni poznasz. "ja mam 28 lat i pół i wiem że trzeba byc cierpliwy" Ty jesteś debilem. Matka powinna cię uśpić.

Autorze, pomysł masz naprawde głupi, ale nie o to chodzi. Dlaczego nie lecą na Ciebie dziewczyny?

Gość 9999999999999991111111
podrywaj dziewczyny na portalach klubach bibliotekach atobusach po prostu wszedzie zaczepiaj tylko te które ciebie interesuja i nie patrz na żadne przeszkody cz to ze moze ciebie wysmieje czy cos BO TY JUZ NIE MASZ NIC DO STRACENIA !!!!!!!!!!!! atakuj dziewczyna moze powiedziec ze jestes debilem idiota frajerem ale sie nie zniechecaj idz do nastepnej jak żadnej nie zaliczysz przez rok czasu to idz na kurwy i korzystaj pelna para z zycia

Gość TH is IT CK
ale on ma dopiero 21 lat ale ma duże ciśnienie

podrywaj dziewczyny na portalach klubach bibliotekach atobusach po prostu wszedzie zaczepiaj tylko te które ciebie interesuja i nie patrz na żadne przeszkody cz to ze moze ciebie wysmieje czy cos BO TY JUZ NIE MASZ NIC DO STRACENIA !!!!!!!!!!!! atakuj dziewczyna moze powiedziec ze jestes debilem idiota frajerem ale sie nie zniechecaj idz do nastepnej jak żadnej nie zaliczysz przez rok czasu to idz na kurwy i korzystaj pelna para z zycia

Gość TH is IT CK
niech se zwali to mu sie polepszy

Gość TH is IT CK
dlaczego psujesz mi reputacje głupimi podszywami

Gość TH is IT CK
niech czeka co da mu los

Gość god_is_nowhereeee
Autor tematu ma jeszcze czas na kobietę , a nie dziwkę. W moim przypadku pozostaje już tylko seks za pieniądze.

albo idz na te dziwki zaczniesz traktowac kobiety przedmitowo i latwiej bedzie tobie je poznawac kto wie tylko jesli juz pojdziesz to poszukaj naprawde jakis ładnych

mam 20 lat jestem dziewicą i też mnie czasem ciśnie :P ale nie mogłabym tego zrobić z pierwszym lepszym, wstydziłabym sie,może brzydziła, żałowała i to odczucie że jestem workiem na sperme bleeee o płaceniu to już wogóle nie ma mowy. Jeśli atorze jesteś pewien że chcesz to zrobić to zrób tylko żebyś nie żałował. Swoją drogi jak widzisz są tu starsze prawiki, które u dziwki jeszcze nie były.

Gość nie były bo
- są tak nieśmiałe że by nie poszły - sa chore psychicznie i wierzą że bóg da im dziewczyne w 2037 - sa za biedne

Gość CO Z TĄ CIĄŻA?;-)

Gość to jesteś chory
psychicznie. Szczególnie że się strasznie aktywnie na kafe udzielasz. Normalny facet by tego nie robił :classic_cool:

Gość lewylew
Drogie prawiczki i prawiki, uwierzcie mi na słowo, ze sex to strasznie przereklamowana sprawa :D W sumie nuda na dłuższą metę, znam 100 ciekawszych czynności niz sex :D Zatem wrzućcie na luz. A co ciąży prostytutki to sie usmialam, nie wiecie ze żadna dziwka nie robi seksu bez gumki ? Nawet za wielką dopłata ;)

Gość to chyba kiepski seks
uprawiałeś bo mam inne doświadczenia. :D Seks z fajną, aktywną, dziewczyną która się nam podoba jest :classic_cool:

Gość lewylew
Nie mowie ze sex z fajną dziewczyną nie jest OK, ale nie samym seksem czlowiek żyje :) Jest mnostwo czynności, ktore uznalbym za bardziej fascynujące niz sex np skok ze spadochronem, bungee jumping. jazda na motorze, polecam ;)

Gość tylko po 200 skokach
na bungeee to już nie będzzzzzzzzzzzzzie to i trzeba będzie szukać dalej i dalej bo mózg się przyzwyczai do adrenaliny.