Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prizsm

Prawda o wielkosc pochwy, grube dziewczyny i wysokie.

Polecane posty

Gość Prizsm

Kolega mi opowiadal ze grube dziewczyny to maja w jego zdaniu naj mniejsze i czasne pochwy, ma juz sprawdzone. Dodal ze nie warto wybrac wysoka dziewczyne bo ma odwrotnie, ogromna pochwe, nie mysle ze tu jakas prawda w tym, moze kobiety wyjasnia ? Jak wzrost moze miec wplyw na wielkosci pochwy, moze tak jak gruba dziewczyna ma tlusc tam to sciska, czy zgadza sie ?

Gość Dariusz7878
A ja bylem z gruba wloszka i ciezko mi bylo wejsc, az bolalo :( chyba cos w tym jest

Gość Antusza
Nie ma wzrost nic do tego, sama mam 180cm i jestem malutka jak temperowka :)

Gość jeśli coś miałby mieć
to prędzej większy wzrost- mniejsza, bo mniej hormonów, a co za tym idzie to późniejsze dojrzewanie i właśnie większy wzrost. Ale to tylko teoria. Nikt Ci wielkości nie zagwarantuje.

Gość nie chce mi sie spac
dobry wieczór. A ja potwierdzam. Miałe kobietke taką "przy kości" i pięknie "pasowliśmy" chociaz jestem przeciętnych wymiarów a moja obecna partnerka jest szczupła i troche więcej jakby "luzu"

Gość dający rozkosz
byłem z szczuplutką dziewczyną i miała ciasną , wręcz bolało ją przy stosunkach. Nici z ostrej jazdy...eh Uważam że budowa ciała nie mam nic w tym przypadku do gadania.

Gość DiscoDiva
no ja mam 180 cm i taka ciasną i jakąś krótką, że taki fiutek 16 cm to już dla mnie maks, także gratuluję wiedzy koledze :D aha, jestem szczupła, chuda wręcz

Gość dający rozkosz
umiałem ją rozgrzać, rozpalić wyobraźnie, w sumie dziewczyne zaspokajałem , ale sam nie miał em pełnej satysfakcji....

akurat ja miałem takie przypadki ale tez mysle że to nie kwestia budowy. niemniej powiem wam że tak była kobieta ta " przy kości" ogólnie miała takie super fajne jedrne ciałko:-) duży biust a nic nie wisiało, pupka duża a fajna twarda więc może to troche tez ma związek z jędrnoscią "tam" w środku. Obecna partnerka jest szczupła ale ciałko już nie takie twarde, ubite a i piersi jakoś tak grawitacji sie poddały. ale i tak są kochane:-)

Gość dający rozkosz
" ale i tak są kochane " - to jest najważniejsze i tylko to się liczy.

Gość jesteś dekiel
Śmieszą mnie opinie bab o swoich cipach. Bo niby do czego taka ma się odnieść? " Ja mam malutką, bo wsadziłam palce w cipe koleżance z ławki i ta miała większą:) To rodzaj autoterapii dla lachonów ze szparami jak szyb wentylacyjny. Chuda i wysoka ma duże i wielkie cipsko, bo kolego ładujesz między gnaty. Gruba ma cipsko zarośnięte tłuszczem i w związku z tym ciasna i dobra do walenia szpara. Taka jest prawda. Sprawdzone. Amen.

Gość ,jhg,kjl
:d dziwne, bo ja akurat jestem wysoka 178 cm, i ciasna z tego co mi mowil co poniektory facet, co do grubosci, cale zycie warzylam 60 kg, pozniej raptownie przylam 20 (problemy zdr) a cipka nadal jest taka sama:P

perwersja---> oczywiscie, ze ma. kobieta 2 metrowa bedzie miala wszystko proporcjonalnie wieksze od kobiety o wzroscie 150cm. chyba nie myslisz, ze pochwy jakims cudem pozostaja dla wszystkich kobiet takie same :D dlatego mezczyzni (ktorych stac) jezdza na seks-wycieczki do tajlandii a nie np. do szwecji.

dlatego moje spostrzeżenia w tym temacie są takie że mimo że ta moja partnerka była przy sobie to całe ciało jędrne, nic nie wisiało itd a miała dosc sporo tych kg nadwagi.Więc może ta ciasność to właśnie ma związek z jędrnością ogólną.

dobre mzimu a czy wysoki facet musi miec dłuższego od tego 150 cm wzrostu? raczej nie

Gość jesteś dekiel
Precz z rozklapiochami!!!

Gość gość
Nie no skąd... Wszystkie 2m kobiety mają piersi > 3, a 180 powyżej 2

Gość gość
Miałem szczupłą dziouchę,nie za wysoka,pochwę miała jak studnię a bujac się mogła nawet na lampie,Romualda jej było.

Gość gość ciekawskii
Może to był Romuald a nie pochwę a jelito grube miał jak studnię?

Gość gość
ja byłem z dość puszystą i miała małą cipkę

Gość gość
E a wiecie że cipki się rozciągają zależnie od podniecenia? No i jeszcze gdyby były różne rozmiary to jak by to się miało do wyciśnięcia dziecka?

Gość gość
Grube dziewczyny są po prostu mniej atrakcyjne, mają mniej partnerów i sa mniej rozciagniete tam lol. Ot cała filozofia. Jestem kobietą.

Gość gość
chude mają ciasną wielkie kobyły mają pisdddeee rozjebaną jak wiadro

Gość gość
nigdy nie miałem tak dobrego sexu i ujeżdżania jak z tą puszystą właśnie.

Gość gość
gość dziś Grube dziewczyny są po prostu mniej atrakcyjne, mają mniej partnerów i sa mniej rozciagniete tam lol. Ot cała filozofia. Jestem kobietą. c Grubą? :D

Gość gość
Grube dziewczyny są po prostu mniej atrakcyjne, mają mniej partnerów i sa mniej rozciagniete tam lol. Ot cała filozofia. Jestem kobietą. c Grubą? smiech.gif X Nie, szczupła. Ale serio tak mysle, ale to też zależy od człowieka. Bo mam grubsza koleżankę, ale miała że 20 partnerów i jest ponoć tam bardzo luźna, wiec myślę, że to zależy od wzrostu (niskie mniejsze) i od ilośc***artnerów

Gość gośćups
a ja lubie własnie r*******e

Gość gość
Racja, wolę grube maja płytkie cipsa

Gość gość
404 Not Found :(

Gość gość
Raz miałem fit dziewuche z siłowni to miała takie mięsnie pochwy że jak je napięła to sie jej dziura robila. Wiec z tym treningiem miesni kegla to jakaś sciema. Wysokie mają duże c****a a chude luzy wszedzie... Najlepiej pukać grube i niskie, najprzyjemniej sie w nich rusza k*****m.