Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tajka1

Ostatnie kilogramy...

Polecane posty

Hej, no własnie potrzebna mi jest wielka porażająca dawka optymizmu żeby na nowo zebrać siły do walki ;) Coś tam niby pomalutku we mnie kiełkuje i mam nadzieję że nie będzie to kolejny słomiany zapał ;) Dziś jest naprawdę ok oby tak dalej. Miłego dnia.

Nie wiem czy sie wpisalo w stopke, ale osiagnelam swoj od dawna upragniony cel i jestem przeszczesliwa :) Teraz sobie chwile pofolguje, bo wlasnie @ mnie nawiedzila i strasznie mnie ciagnie do slodyczy, nie odmawiam sobie :P Ale mimo, ze bardzo smakuja to zle sie po nich czuje, bo ja nie potrafie zjesc kostki czekolady, od razu musi byc kilka paskow... :O no i za duzo sie uzbiera na raz, boli mnie potem brzuch. Postaram sie troche rozsadniej nimi delektowac a jak okres minie to znow trenuje silna wole i probuje powolutku zrzucac dalej. A jak Wam idzie? Za duzo cialka jak sie trzymasz? cos sie ruszylo? Uczulona na glupote zagladasz tu jeszcze i tracisz kg czy...? Pozdrowka i odezwijcie sie na slowko :)

Jak widze stopka jest, ale nie w calosci, bo celow nie ukazuje, nie wiem dlaczego... zmniejszylam teraz odstepy, moze juz sie ukaze w calosci.

Gość rambambam
Tajka z całego serca, gratuluje Ci :D Piękna robota! Bravo! ;) Ja od 1 stycznia jestem na zdrowych nawykach, i niby 5 czy 6 kg już poszło zostało 5 albo 4 w zależnosci ...ale widze ze nie jestem szczupła (a ćwiczę) :/ i mam kryzysy małe ostatnio. Dziś np. wszamałam oprócz śniadania to jeszcze deserek Paula i 5 łyżeczek kremu czekoladowego :/ porazka.

Hej rambambam :) dziekuje 😘 Tobie tez pieknie idzie, 5-6 kg w miesiac to super wynik, ja nigdy tyle nie osiagnelam, chyba maxymalnie bylo 4 kg... Juz niewiele Ci zostalo, bo co to jest 4-5 kg ;) Musisz sie trzymac nadal i powtarzac sobie, ze za chwile nadejdzie lato i bedziesz super wygladala. Moze to Cie jakos zmotywuje. Niestety mam to samo co Ty - slodycze, moja zguba numer 1 :O Niby potrafie sie ladnie trzymac, ale to podjadanie slodkiego mnie dobija.... gdyby nie slodycze, ktorym nie potrafie sie oprzec, to juz dawno bym miala swoja stara wage a pewnie i jeszcze mniej :( U m mnie to po prostu nalog jak kofeina czy papieros.... no ale coz, walcze nadal, bo moim drugim celem (i ostatecznym) jest miec 54 kg, co wpisalam w stopke, ale sie nie ukazuje, nie mam pojecia dlaczego. Takze tez jak Ty mam jeszcze kilka schabow do spalenia haha :D A jeszcze co do Ciebie to pewnie to, ze cwiczysz powoduje rozrost miesni i moze dlatego wygladasz troche masywniej niz bys chciala? Nie wiem, ale z tego co tu czytam moze tak byc. Na cwiczeniach sie nie znam, bo sama nie cwicze, z braku czasu i tez czesciowo z lenistwa :P W kazdym razie zycze Ci duzo silnej woli i samozaparcia, zebys osiagnela niebawem swoja szczupla sylwetke :) M oze zagladaj czasem do mnie, bo dziewczyny mnie calkiem opuscily a samej jeszcze trudniej ;) Pozdrawiam!

Ja chudne sobie pomalutku dalej... z nadzieja, ze kiedys dobije do tych 55 kg, ale coraz ciezej mi jest.... kobitki odezwijcie sie na moment, jak wam leci?

czesc jest jeszcze ktos tu?? ja nadal sie zmagam z nadwagą i znów potrzebuje pomocy!!!!!!!!!!!!