Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edrdnsvjb

czy komoda powinna stać pod oknem?

Polecane posty

Gość edrdnsvjb

mam problem z ustawieniem mebli, do tej pory komoda stala zawsze przy scianie a pod oknem łóżko, a teraz pomyślałam, by to przestawić, dać łóżko pod ścianę a komodę pod okno. czy tak będzie dobrze stało? od razu mówię - nie używam kaloryfera, który jest zamocowany pod oknem, więc jeśli o to chodzi, to nie ma to znaczenia.

Gość wnioskuje......
spróbuj a zobaczysz jak to wyglada......

Gość edrdnsvjb
kurcze, jesli chodzi o szerokość, komoda szeroka, okno szerokie, więc wpasować się powinno, ale boję się, bo to komoda z Ikei, mam obawy, że jak zacznę jeździć nią po pokoju to się szybciej rozsypie :O dlatego pytam. jak jest u was? czy macie wolne dojście do okna, czy macie łóżko lub biurko pod oknem? albo komodę właśnie?

Gość edrdnsvjb
może ktoś się wypowie jeszcze? :)

Gość wnioskuje......
u mnie pod oknem stoja tylko kwiaty.........

Gość wnioskuje......
komoda stoi pod sciana:) i sofa na drugiej

Gość edrdnsvjb
hmm.. mam za mały pokój żeby zostawić dojście do okna :) muszę zmieścić komodę, łóżko i stół do pracy. sama nie wiem, coś bym zmieniła ale sama nie wiem :O

Gość wnioskuje......
komode badz lozko daj naprzeciw okna. Okna nie zastawiaj, bedzie optycznie sie wydawac ze jest wiecej miejsca:)

Gość edrdnsvjb
oj nie wiem... to znaczy bez przesady, klitka jakaś to na szczęście nie jest :D ale to jak tak, no bo w sumie ciekawe wyjście, da się nie zastawić okna, ale to muszę wszystkie meble przesunąć. na szczęście dużo ich nie ma ;)

Gość edrdnsvjb
ale dzięki za pomysł ;)

Hmm cięzko coś poradzić gdy nie widzi się wnętrza... i gdy nie wiem jak wygląda Twoja komoda - do jakiej wysokości ściany sięga? Jakiej wielkości jest okno? To sa ważne sprawy ale coś mi się wydaje, że już na pewno jakoś rozwiązałaś ten problem :) Zastanawiam się też jak wygląda Twoja komoda ;) Mi osobiście bardzo podobają się drewniane i stylizowane na stare jak tu: http://meblopol.net/index.php?d=one_prod&id_product=3910 lub po prostu antyki :)