Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
xDxDxDxD

Dobra mam nową

Polecane posty

1 minutę temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

Mimo wszystko każdy zarabia inaczej bo ma inny staż i dodatki

tak ale nadal dodatek to dodatek i 100% z dodatkow nie ma 

dodatki na wysluge lat za jakies pranie munduru czy mieszkanie tez sa jawne

2 minuty temu, aphex_twin napisał:

W ogle mnie ta pensja nie dziwi ile ma qrva zarabiac general? 5 k?😛 tyle to ma pewnie żołnierz na starcie 

zolnierz na starcie ma 6,5k 😄 ale general; nie ma 5x wiecej

przeciez w takim garnizonie warszawa to jest chyba 700 generalow i pulkownikow tam jest wiecej generalow jak kaprali 😄 

Edytowano przez kontospecjalniedlamary

Przed chwilą, aphex_twin napisał:

W ogle mnie ta pensja nie dziwi ile ma qrva zarabiac general? 5 k?😛 tyle to ma pewnie żołnierz na starcie 

Mnie też nie dziwi, teraz ma pewnie więcej bo tyle to miał kilka lat temu. A ile z tego jest jawnie/niejawnie a ile bierze pod biurkiem to jest jego sprawa.

4 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

I pamiętajcie zadna szkoła nie uczy niczego. Świat według libed 

nie zadna tylko jakas szkola srednia 

tak wiekszosc szkol nie uczy zawodu tylko na pamiec roznych rzeczy czesto luzno zwiazanych z zawodem tak wyglada edukacja w pl przeciez 80% przedmiotow na danym wydziale masz takich samych a zawody rozne

1 minutę temu, kontospecjalniedlamary napisał:

nie zadna tylko jakas szkola srednia 

tak wiekszosc szkol nie uczy zawodu tylko na pamiec roznych rzeczy czesto luzno zwiazanych z zawodem tak wyglada edukacja w pl przeciez 80% przedmiotow na danym wydziale masz takich samych a zawody rozne

Rozumiem że wszedzie studiowałeś i wszystkiego liznąłeś. Spoko. Zazdro

3 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

Rozumiem że wszedzie studiowałeś i wszystkiego liznąłeś. Spoko. Zazdro

nie nie wszedzie ale pisze ze wiekszosc i nie trzeba gdzies byc zeby wiedziec juz ci napsialem ze zasady sa podobne 

jest waska grupa zawodow gdzie naprawde ucza zawodu typu medycyna ale wiekszosc to masz wiedze ogolna i tyle 

Przed chwilą, kontospecjalniedlamary napisał:

nie nie wszedzie ale pisze ze wiekszosc i nie trzeba gdzies byc zeby wiedziec juz ci napsialem ze zasady sa podobne 

jest waska grupa zawodow gdzie naprawde ucza zawodu typu medycyna ale wiekszosc to masz wiedze ogolna i tyle 

Dobra pogadajmy o bieżniach jednak..

9 minut temu, kontospecjalniedlamary napisał:

zolnierz na starcie ma 6,5k 😄 ale general; nie ma 5x wiecej

przeciez w takim garnizonie warszawa to jest chyba 700 generalow i pulkownikow tam jest wiecej generalow jak kaprali 😄 

Oficerowie niższego szczebla zarabiaja +- 10 tys. na starcie.

2 minuty temu, salix napisał:

Lubed także wojsko zna od podszewki. Jest strażnikiem kafeterii 

20 minut temu, salix napisał:

tak jak masz studia masz podporucznika i masz 10k ale do generala to ile masz tych stopni ? 5 ?

Mojej mamy facet był pułkownikiem, ogólnie w policji pracował ileś lat i emerytura. 

No to ta emerytura wcale nie jest mała a jemu że się nudzi siedzieć w domu to oprócz emerytury jeszcze gdzieś pracuje.

3 minuty temu, xDxDxDxD napisał:

Mojej mamy facet był pułkownikiem, ogólnie w policji pracował ileś lat i emerytura. 

No to ta emerytura wcale nie jest mała a jemu że się nudzi siedzieć w domu to oprócz emerytury jeszcze gdzieś pracuje.

Ja żałuje ze nie poszlM do policji 😛 35 lat i emeryturka. Można dołączyć mając 33 i za 2 lata mieć emeryturę jak to działa?😀😂

Przed chwilą, aphex_twin napisał:

Ja żałuje ze nie poszlM do policji 😛 35 lat i emeryturka. Można dołączyć mając 33 i za 2 lata mieć emeryturę jak to działa?😀😂

15 lat musisz miec

5 minut temu, xDxDxDxD napisał:

tak nie jest mala bo daja im nagrody i podnosza pensja jak odchodza bo oni maja emeryture xx % ostatniej pensji moj sasiad ma nieco ponad 40 lat i zostal emerytem 😄

9 minut temu, kontospecjalniedlamary napisał:

siurek pisal ze jak masz doktorat to od razu dostajesz majora

Doktorat sam w sobie nie gwarantuje stopnia majora.😄

A jeszcze a propos azjatek wrzuce tu bo tam zablokowane. Jesteś totalnie odklejony z tymi azjatkami. Kiedyś gdy wyjatkowo skomentowałam wygląd jednej nieatrakcyjnej  azjatki (a z zasady nie komentuję wyglądu ludzi nieatrakcyjnych) napadłes na mnie ze robię to z zazdrości bo jest ode mnie młodsza.😄 Fakt że miała naście lat no ale wiekiem genów nie przeskoczysz.

2 minuty temu, aphex_twin napisał:

tam chyba po 20 latach pracy jest a nie jak masz 35 lat 

35 lat to zolnierz moze byc emerytem bo do wojska mozesz isc majac lat 16 albo do szkoly jakiesj tam podoficerskiej wiec masz 35 i emerytem mozesz byc

2 minuty temu, salix napisał:

Doktorat sam w sobie nie gwarantuje stopnia majora.😄

A jeszcze a propos azjatek wrzuce tu bo tam zablokowane. Jesteś totalnie odklejony z tymi azjatkami. Kiedyś gdy wyjatkowo skomentowałam wygląd jednej nieatrakcyjnej  azjatki (a z zasady nie komentuję wyglądu ludzi nieatrakcyjnych) napadłes na mnie ze robię to z zazdrości bo jest ode mnie młodsza.😄 Fakt że miała naście lat no ale wiekiem genów nie przeskoczysz.

nie pamietam ale baby czesto obrazaja inne z zazdrosci moze to byl jakis hejt

1 minutę temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

Wielu chłopów ma fetysz azjatek. Chyba wierzą że majom w poprzek. I za dużo mangi

Azjatki są małe i chude do podrzucania na pytongu potrzebują 

Przed chwilą, Fifofa napisał:

Azjatki są małe i chude do podrzucania na pytongu potrzebują 

Ale ty masz sile i 109 kg Grażynę podrzucasz pod sufit. I na tym się skup

a to nie byly czasy jak te rozne pudelki i pomponiki pisaly o tymochowiczu z samooborony i tej jego kambodzanskiej zonie 😄 ?

cos mi sie kojarz ze napisalem ze ona wcale jakas brzydka nie jest i nie ma 12 lat jak sugeruja i te baby przesadzaja

Obrzydliwa sprawa. Jak megakot. 

Przed chwilą, kontospecjalniedlamary napisał:

a to nie byly czasy jak te rozne pudelki i pomponiki pisaly o tymochowiczu z samooborony i tej jego kambodzanskiej zonie 😄 ?

cos mi sie kojarz ze napisalem ze ona wcale jakas brzydka nie jest i te baby przesadzaja

Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał:

Obrzydliwa sprawa. Jak megakot. 

kto to megakot ?

kupil sobie niewolnice a ludzie przezywali w pl

1 minutę temu, kontospecjalniedlamary napisał:

cos mi sie kojarz ze napisalem ze ona wcale jakas brzydka nie jest i nie ma 12 lat jak sugeruja i te baby przesadzaja

Ale one tyle mają wzrostu jak wsiadają na rower to dziecinny, zwykły dla dorosłych jest za duży.

2 minuty temu, Fifofa napisał:

Ale one tyle mają wzrostu jak wsiadają na rower to dziecinny, zwykły dla dorosłych jest za duży.

bzdury gadasz akurat w kambodzy baby nie sa jakies bardzo male jak na filipinach moim zdaniem podobny wzrost jak w pl niewiele nizsze 

wyglada na uposledzonego jak ten gracjan spiewiacy do muszli klozetowej to nie jacys bracia bo podobne geby ?

widac ze uposledzony i ludzie sledza zycie takich ulomow ? jest w takim razie szansa dla lezaka na zostanie milionerem 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się