Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Przecież to wy ich hejtujecie i część z was z pewnością nie jest w tym kulturalna.

ja jestem bardzo kulturalna 😜

12 minut temu, Hugh Hefner napisał:

Jestesmy razem od 2020 roku. Jaka mloda para? To dasz te kilka argumentów czy nie? Bo inaczej kończymy imprezę. 

Wydaje mi się, że to sztuczne odmładzanie nam związku wynika z tego, że jej własny od samego początku jest martwy, no i młodszej parze zawsze można bardziej wieszczyć rozstanie, niż takiej, która chyba rozstawać się jednak nie zamierza już trochę będąc ze sobą 😉

Przed chwilą, selkie napisał:

Wydaje mi się, że to sztuczne odmładzanie nam związku wynika z tego, że jej własny od samego początku jest martwy, no i młodszej parze zawsze można bardziej wieszczyć rozstanie, niż takiej, która chyba rozstawać się jednak nie zamierza już trochę będąc ze sobą 😉

Hej podręczna 

8 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

Dziwie się kobietom ze sie wiążą z chłopem z takimi małymi ogonami. Zamiast wziąć se kawalera bez zobowiązań to biorą bagaż z doczepionym lafufu

jednego stac na nowy samochod ekologiczny ktorym wjedzie do centrum a inny jezdzi starym i do centrum tramwajem . zycie 

Przed chwilą, kontospecjalniedlamary napisał:

jednego stac na nowy samochod ekologiczny ktorym wjedzie do centrum a inny jezdzi starym i do centrum tramwajem . zycie 

Ekologiczny samochod xD

6 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Przecież to wy ich hejtujecie i część z was z pewnością nie jest w tym kulturalna.

To zyskało naprawdę status obsesji. A sposób działania kuwety jest gorszy niż stary, dobry hejt 🙂

3 minuty temu, selkie napisał:

Napisałeś, że nie pójdziemy na orgię i opóźnione pudło miało z tym problem? 😉 Nie wiem, czy dobrze rozumiem 😉

masz w temacie obok 

nie zastraszaj tego biednego chlopa to tylko forum niech pisze co mysli to internet jestescie anonimowi nie trzeba dbac o wizerunek 😄

9 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Jaki spermiasz 😁

1 minutę temu, kontospecjalniedlamary napisał:

W życiu jest też zwyczajnie miejsce na po prostu miłość i to jest główny motyw normalnych związków. A nie kalkulacja. Większość was jest albo sama albo jest wyrachowana. Pomijając już, że mój mąż byłby lepszą partią i z całym przedszkolem dzieci niż ty wolny jak ptaszek, ale to już abstrah.ując 😉

• Like 1

A później salowa pisze, żeby każdy się zajął swoim życiem ja yebie

2 minuty temu, kontospecjalniedlamary napisał:

masz w temacie obok 

nie zastraszaj tego biednego chlopa to tylko forum niech pisze co mysli to internet jestescie anonimowi nie trzeba dbac o wizerunek 😄

Przecież dzięki Bogu, że nas na orgię nie wysłał (fuj) 😄

1 minutę temu, selkie napisał:

W życiu jest też zwyczajnie miejsce na po prostu miłość i to jest główny motyw normalnych związków. A nie kalkulacja. Większość was jest albo sama albo jest wyrachowana. Pomijając już, że mój mąż byłby lepszą partią i z całym przedszkolem dzieci niż ty wolny jak ptaszek, ale to już abstrah.ując 😉

ale przeciez ludzi na swiecie jest 8 miliardow mozna sobie znalezc taki sam tylko w innym kolorze albo z elektrycznymi szybami

4 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

Ekologiczny samochod xD

Autobusem też fajnie się przejechać 🙃

Przecież dzięki Bogu, że nas na orgię nie wysłał (fuj) 😄

no ciebie nie ale chlop byl chetny tylko chyba ktos go zastraszyl tak mi sie wydaje

daj mu isc 😄 niech nam pozniej opowie czy byly tam same balerony 😄

ale przeciez ludzi na swiecie jest 8 miliardow mozna sobie znalezc taki sam tylko w innym kolorze albo z elektrycznymi szybami

Ludzie to nie przedmioty. Dobrze, że jesteś (chyba) sam Libed, to nie jest złośliwość z mojej strony w tej chwili, wydaje mi się, że masz jakiś deficyt emocjonalny. 

2 minuty temu, kontospecjalniedlamary napisał:

i ty innych wyzywasz od analfabetow ?

To popraf 😁

4 minuty temu, kontospecjalniedlamary napisał:

masz w temacie obok 

on nie ma żadnych granic, keine Grenzen, po prostu, wiec ona za nim łazi i pilnuje żeby za dużo nie wychlapał 😜

no ciebie nie ale chlop byl chetny tylko chyba ktos go zastraszyl tak mi sie wydaje

daj mu isc 😄 niech nam pozniej opowie czy byly tam same balerony 😄

Zaraz zobaczę 🙂

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

Ale idź już jak macho chad sigma opowiadać amebom że są nietuzinkowe.

Tak to do syna możesz sobie dyrygować masturbatorze 😁

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

on nie ma żadnych granic, keine Grenzen, po prostu, wiec ona za nim łazi i pilnuje żeby za dużo nie wychlapał 😜

A ty łazisz za nami, za nim, cały dzień, całą dobę i sprawiasz wrażenie, że się przy tym masturbujesz, to bardziej żenujące niż seks Madzi z ojczymem 🙂

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Autobusem też fajnie się przejechać 🙃

ale zeby od razu zdefektowanym? 😜 to sie może w szczerym polu popsuć

Ludzie to nie przedmioty. Dobrze, że jesteś (chyba) sam Libed, to nie jest złośliwość z mojej strony w tej chwili, wydaje mi się, że masz jakiś deficyt emocjonalny. 

to nie deficyt unikam klopotow juz na etapie poznawania 

mozna sobie samemu garba wziac na plecy ale po co

Przed chwilą, Get Out napisał:

Tak to do syna możesz sobie dyrygować masturbatorze 😁

Mhm. Nie wyszedł ci tekst bo sam musisz spermić do 1 procenta wyjątkowo nieogarniętych 🙂

Przed chwilą, selkie napisał:

A ty łazisz za nami, za nim, cały dzień, całą dobę i sprawiasz wrażenie, że się przy tym masturbujesz, to bardziej żenujące niż seks Madzi z ojczymem 🙂

to jak było z tą linią czasu? Jesteś pewna że poznałaś Daddy jak był po rozwodzie? Bo coś mi sie w datach nie zgadza 😜 Córcia urodzona w 2015, 5 lat z pierwszą żoną, a związek z tobą od 2020. To gdzie czas na złożenie papierów rozwodowych w sądzie ? 😜

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się