Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

1 minutę temu, kontospecjalniedlamary napisał:

jak sie gapcia wybralo na ojca dzieci to trzeba niesc ten krzyz cale zycie pozniej i tyle. bylo lepiej wybrac

w samo sedno! @Daddy, doczytaj, libed celnie cie podsumował 😜

4 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

Dedi ogolnie twierdzi że czuł presję innych na ślub więc to samo w sobie brzmi krindzowo

niezle te babofony polują jak chyba wyczuja dobre mięcho kraza jak sepy

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

temu uważam że jest podatny na wpływy, nie do końca przewiduje konsekwencje swoich słów, potrzebuje nadzoru nad tym co pisze, wydaje sie być sterowany przez Ewkę. Ona zawłaszcza sobie prawo do decydowania o przyszłości jego córci. To wszystko daje obraz takiego nieogara lekkiego (Daddy, to jest odpowiwed na twoje pytanie, tak bardzo przez ciebie wyczekiwana 😜

Ale ja to napisalem specjalnie. Ty naprawdę myślisz, Qwerty, ze ja tu piszę z naiwnością? 😀

2 minuty temu, kontospecjalniedlamary napisał:

baba tylek pokazuje a gapcio biegnie a dzici placza to kogo to wina ? 

libed to ty? Czy ktoś zhakowal twoje konto??

1 minutę temu, Kocopoł napisał:

straszne baby harpie wiedzmy i ci biedni janusze mimozy bez wlasnego zdania robioacy co im te harpie kaza 😄

• Like 1

Napiszę Ci cos, Qwerty. Mój związek definitywnie rozpadł się w marcu 2020 roku, a z Ewą zacząłem w grudniu 2020 roku. Czy linie czasowe ci sie zgadzają? 😉

• Like 1

Przed chwilą, Hugh Hefner napisał:

Ale ja to napisalem specjalnie. Ty naprawdę myślisz, Qwerty, ze ja tu piszę z naiwnością? 😀

Dlatego Ty jesteś, kim jesteś, a ona prowadzi jednoosobowy grazynex z biurem we własnej kuchni, a pracując, jednocześnie "chodzi maratony" 😉

1 minutę temu, Kocopoł napisał:

Geny się potrafio tak wymieszać ze może wyjść kaleka tetraplegja nie ma co się sugerować miensem

Przed chwilą, kontospecjalniedlamary napisał:

ty chyba jestes w analogicznej sytuacji jak byla dadego czyz nie ? 

No, nie do końca 😜 ja jestem wygrywem tej sytuacji, zawsze chcialam miec dzieci, plus były płaci alimenty, bierze dzizeci na miesiąc na wakacje, same plusy 😜

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Sorry, muszę zapytać kto by ciebie chciał? Bo na forum szału nie robisz a wiecznie się wywyższasz rozchwytywaniem. Kto tam na ciebie poleciał?

Na szczęście w porę się pokapowal i pogonił. Dlatego pracuje po 260 h miesięcznie, a resztę wolnego czasu spędza w internecie. Wmawia ludziom o stęsknionym mężu, a tak naprawdę tylko koty na nią czekają.

5 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Sorry, muszę zapytać kto by ciebie chciał? Bo na forum szału nie robisz a wiecznie się wywyższasz rozchwytywaniem. Kto tam na ciebie poleciał?

😎

2 minuty temu, Hugh Hefner napisał:

Napiszę Ci cos, Qwerty. Mój związek definitywnie rozpadł się w marcu 2020 roku, a z Ewą zacząłem w grudniu 2020 roku. Czy linie czasowe ci sie zgadzają? 😉

chlopie ty sie tak kazdej babie tlumaczysz ? nawet obcej hejterze 😄 bo co ludzie pomysla 😄 

a niech mysla co chca 😄

Przed chwilą, selkie napisał:

Dlatego Ty jesteś, kim jesteś, a ona prowadzi jednoosobowy grazynex z biurem we własnej kuchni, a pracując, jednocześnie "chodzi maratony" 😉

Qwerty daje sobą manipulować. Ale staje się to pomału nudne. Chociaz przyznaję, że tą bieżnią to bylo dobre.i śmiałem się. 

3 minuty temu, Hugh Hefner napisał:

nie ma szans na rozwód w 9 miesięcy. Ewka twierdziła, że cie POZNAŁA jak byłeś po rozwodzie. Czyli kłamała. Sorry, ożeniłeś sie z kłamczuszką.

1 minutę temu, kontospecjalniedlamary napisał:

chlopie ty sie tak kazdej babie tlumaczysz ? nawet obcej hejterze 😄 bo co ludzie pomysla 😄 

a niech mysla co chca 😄

🤣 reakcje mi sie skończyły

2 minuty temu, Qwerty88 napisał:

No, nie do końca 😜 ja jestem wygrywem tej sytuacji, zawsze chcialam miec dzieci, plus były płaci alimenty, bierze dzizeci na miesiąc na wakacje, same plusy 😜

moze jego byla tez sobie tak to tlumaczy jak ty oraz uwaza ze to wszystko przez te zla ewka co jej chlopa ukradla bo na forum dla zbokow wysluchiwala jego wynurzen o wiazaniu 😄

Rozumiem, że dla ciebie twoje plusy to moje minusy. Teraz muszę z tym żyć.

Oj tam ty też nie wygrałaś na loterii bo twój luby ma ogon na który już zawsze będzie łożył w dodatku jestes poniekąd skazana na jego ex. No wygryw w chùj xD

1 minutę temu, Hugh Hefner napisał:

Qwerty daje sobą manipulować. Ale staje się to pomału nudne. Chociaz przyznaję, że tą bieżnią to bylo dobre.i śmiałem się. 

Ona jest w sumie tępa niemal jak Madzia, oczywiście nie aż tak, ale jakiejś przepaści nie ma 🙂 I obie mocno przypominają facetów, dobrze, że się zgrały w duet 🙂

Przed chwilą, kontospecjalniedlamary napisał:

moze jego byla tez sobie tak to tlumaczy jak ty oraz uwaza ze to wszystko przez te zla ewka co jej chlopa ukradla bo na forum dla zbokow wysluchiwala jego wynurzen o wiazaniu 😄

ale to ja eksa wywaliłam z domu a nie on kogoś poznał. 

2 minuty temu, kontospecjalniedlamary napisał:

a niech mysla co chca 😄

Szczerze? Dla zabawy. 

Myślicie, że racica dojdzie przed północą? 🙂

Rozumiem, że dla ciebie twoje plusy to moje minusy. Teraz muszę z tym żyć.

to nie była odpowiedź do ciebie, nie czuj się w obowiązku odpowiadania na każdy mój post, tak sobie tylko z libedem dywagujemy 😜 wyluzuj

nie ma szans na rozwód w 9 miesięcy. Ewka twierdziła, że cie POZNAŁA jak byłeś po rozwodzie. Czyli kłamała. Sorry, ożeniłeś sie z kłamczuszką.

To sobie z nią wyjaśniaj. 

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

ale to ja eksa wywaliłam z domu a nie on kogoś poznał. 

jego baba moze tez tak opowiada 

jakby tak bylo jak piszesz to nie mialbys tokuy myslenia jak wyzej zaprezentowalas no chyba ze to bylo celowe dla draki ale az o taki intelekt cie nie posadzam i to wygladalo an szczere

Szczerze? Dla zabawy. 

a to ok przyznaje ze ja mam beke nie wiem jak inni wiec chwala ci za poczucie humoru rzucaj czasami jakis kasek niech harpie biegna 😄

Przed chwilą, Hugh Hefner napisał:

To sobie z nią wyjaśniaj. 

Nie mam zamiaru, pomogłeś mi udowodnić jej mijanie się z prawdą. Dzięki! Tej informacji mi właśnie brakowało do linii czasu

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się