Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tereska ireska

Mąż mnie uderzył!!!!

Polecane posty

autorko idź się leczyć. Podnieść rękę na męża to jeszcze moge=ę ewentualnie zrozumieć, ale podnieść rękę na rodzica?

Gość heheheheh
ojciec przytulił jak go uderzyłas ? musiała byc inna sytuacja, pozatym to Twoj ojciec, nie partner, ty mozesz partnera zdradzic on Ciebie, wziac rozwod, z ojcem to inna sprawa dlatego nawet taka idiotke postanowił przytulic

tereska ireska - przecxytael i przeanalizowalem Cie!!! nie jestes normalna kobieta wiec na twoim miejscu radze odejsc zeby sie to nie powtarzalo bo wierz mi bedzie bo takie cuda jak ty wyprawiasz to on nie zniesie no i na jego miejscu to tez bym uciekal bo ty go nawet nie kochasz a sie ozenilas dobre co za laski i co za faceci desperaci byl sie ozenic byle miec gdzie zamoczyc a wiesz co zrob - przestan mu dawac i zobacz czy ucieknie sam:D

Gość heheheheh2
według mnie postapił niewłasciwe, zostac ten najgorszy element, niech znajdzie sobie inna, która ie bedzie go bic. tak nie zasługuje na Ciebie, bo jestes za dobra dla niego :)

Gość heheheheh2
a potem daj namiaru tutaj na forum na niego, napewno nie jedna sie zainteresuje tak opanowanym facetem, który w takiej sytuacji potrafi sie opanowac i nie wyjebac takiemu babsku jak Ty, ale w jednym masz racje - kobiet sie nie bije ;) kobiety tez by nie musiał odepchnac, bo kobieta to takie cywilizowane stworzenie, a nie babsko jak Ty, kup se maczuge i jebnij sie w czoło - nie pomoze ale nie zaszkodzi, a ubaw ? po pachy :D

Gość zdziwiona kobitka
Mam pytanie, masz nie rowno pod sufitem ? dziwie sie Tobie bo jak mozna tak postepowac i o zgrozo - uwazac ze powinien poczekac az skonczysz go bic ( bo odepchnac Cie nie miał prawa ) a jemu sie dziwie ze tak łagodnie postapił. www.wypierdalaj.pl wejdz na ta strone, tam reszta bedzie wyjasniona

Gość zdziwiony facet
www. w y p i e r d a l a j . pl tam jest wyjasnione wszystko co mysle. Polecam - w kulturalny sposob mozna powiedziec co sie o kims mysli

Gość Nika_23_
To może nie rozmawiaj z nim i poczekaj aż sam zacznie rozmowę, pierwszy podejdzie i zacznie zagadywać..?

Gość zdziwiony facet
i niech ja przeprosi od razu - a co, nalezy jej sie, a on niech błaga olitość, jak mogł tak bezkarnie odepchnac napastnika, u nas prawo jest zawsze po stronie takich, bandyta ma nóz a Ty sie bronisz, zrobisz mu krzywde i idziesz do pierdla - przekroczenie obrony koniecznej, wydaje mi sie ze w Twoim przypadku było podobnie, powinien grzecznie prosic, bys skonczyła. Idz z tym do sądu, weź alimenty na dzieci, i załóz mu sprawe, o znecanie sie nad Toba.

Nika_23_ To może nie rozmawiaj z nim i poczekaj aż sam zacznie rozmowę, pierwszy podejdzie i zacznie zagadywać..? może jeszcze ma ją przeprosić??

Gość zdziwiony facet
ercia - dziekuje, normalna kobita z Ciebie. Bałem sie ze bedziecie po stronie tego babska bo - solidarność jajników...

Gość zdziwiony facet
ercia kocham Cie - potrzebuje normalnej kobiety.

Gość zdziwiony facet
ide po bułeczki - Tobie tez bede przynosci na sniadanie ale, wyjdz za mnie :D potrzebuje zdrowej normalnej kobiety. Moze byc z dziecmi

zdziwiony- za bułeczki dziękuje, dzieci nie mam, ale czy jestem normalną kobietą? no patrząc na otoczenie, forum i w ogule to ja normalna chyba nie jestem:P

Gość zdziwiony facet
ercia pierdol sie

Gość zdziwiony facet
ten wyzej to podszyw. kupiłem wino, swieczki sie znajda a to kolacja ze sniadaniem, nie przejmuj sie ja tez mam wady, jestem za wysoki, oczy mam za ciemne, muskulatura tez. Wiec sie bedziemy uzupełniac

Gość Nika_23_
niech zaluje i przeprasza :D