Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Konsternacja89

Umówiłam się do kina z kumplem...

Polecane posty

O fuj nauka, ale dzisiaj nie psuje sobie tym humoru, jutro za to czeka ustawa do opracowania, trzy recenzje i 2* studium przypadku, a w poniedziałek fizyka.

Ja dzisiaj odbijam cały tydzień, żeby jutro do pracy, bo powoli mnie dobija świadomość nieuchronnego rozpoczęcia pisania pracy dyplomowej.

Mnie dotyka, a jak się na seminarium okazało, zupełnie przez przypadek?, jedna laska od tego samego promotora miała identyczny temat jak ja i kuźwa muszę zmienić. A do świąt mam oddać pierwszy rozdział, tak wściekła to dawno już nie byłam. Do domu to chyba na czworaka wrócę od tego tańczenia, żeby złość wytańczyć.

Mam tylko z promotorem muszę porozmawiać i jeszcze doszukać literaturę. Niech mi coś pomoże, bo w końcu od tego jest.

Tyle, że nie denerwujmy się teraz. Jest sobota, zbliża się wieczór, imprezka, tylko o 17 zdałoby się tyłek podnieść od komputera i iść się wykąpać i zacząć walczyć z nieukładającymi się włosami. :)

Moja też nie wygląda na taką, co by pomogła. Jest od-do, a jak po drodze coś nie po jej pomyśli, to się wścieka, ale ja ją zmuszę, czy jej się to będzie podobać, czy nie. :)

Gość to nie ja byłem Ewą
Etam, umówcie się na normalną randkę i tyle:)

ale to właśnie ma nie być randka... jak mam ochotę na randkę to idę na randkę :P równie dobrze mogłabym iść do tego kina z koleżanką... na jedno by wyszło...:P

Gość to nie ja byłem Ewą
a mi się wydaje, że masz ochotę na randkę ze swoim kolegą, jak było by inaczej to byś rzeczywiście poszła z koleżanką i jestem prawie pewien, że podobasz się mu;)

Konsternacja nie ma co tłumaczyć. Jak w czwartek tłumaczyłam, że idę do kumpla (nota bene znam go 3 lata i nie raz i nie dwa wychodziliśmy gdzieś razem) to moi znajomi i lokatorka też się śmiała, że randka, a to tylko obiad z winkiem i filmem był.

Gość to nie ja byłem Ewą
czyli też randka;P No nie mówcie, że nie czujecie się dobrze, gdy jakiś chłopak zaprasza Was gdziekolwiek, i że nie imponuje Wam nawet to, ze ktoś obok uważa to za randkę:) Nawet jeśli "oficjalnie" tak tego nie nazwiecie

Nie imponuje, bo ja wiem z jakim tam nastawieniem idę - po to by się pośmiać, pogadać i miło spędzić czas. A że ktoś myśli, że to randka, to akurat jego problem. Nie rozumiem dlaczego się przyjęło, że jak wychodzi się gdzieś z kimś płci przeciwnej to randka, a jak tej samej to kumpelskie spotkanie.

W dodatku nie zapraszał, bo taka "domówka" była i raczej wzajemne dokarmianie. Raz on do mnie przychodzi, raz ja do niego i jest wesoło.

Gość to nie ja byłem Ewą
no jak to dlaczego, bo od dawna wiadomo, że jesteśmy tak skonstruowani, że szukamy siebie nawzajem i zawsze, ale to zawsze, jeżeli spotykamy osobę płci przeciwnej, to choć przez kilka sekund zastanawiamy się czy ta osoba się nam podoba czy nie. Choćby to było jednorazowe, to tak jest i tyle. I nie ma się czego wstydzić A Ty nie chciałabyś, żeby idąc na randkę, też się pośmiać, pogadać i żeby Wam było miło? Na pewno tak. Przecież osoba z którą jesteśmy to też jest zwykły człowiek i po za tym, że "jesteśmy razem", to tak samo się zachowujemy na co dzień, jak i z kolegą/koleżanką.

Gość to nie ja byłem Ewą
i też jest (powinno być przynajmniej) wesoło ;D

Owszem oceniamy pod kątem atrakcyjności choćby raz, ale on wie, że jest dla mnie TYLKO kumplem. A i co do jednego się zgadzam, na randkach ma być miło i wesoło.

A tak swoją drogą to wywalcie mnie pod prysznic. Muszę tyłek ruszyć,a lenia mam kosmicznego.

Gość to nie ja byłem Ewą
No ale zobacz w sumie to ciekawe... Ty masz kolegów, ja mam koleżanki, ale prawdopodobnie o każdym z nich kiedyś choć raz myśleliśmy pod względem atrakcyjności, jako tej drugiej połówce...

Gość to nie ja byłem Ewą
i pewnie jest podobnie na tym forum, że jeżeli na przykład z kimś tutaj rozmawiam, i widzę, że sie mi miło rozmawia, to zastanawiam się, nawet nie świadomie, jak wygląda i czy by mi się "spodobała" ta osoba... oczywiście mam na myśli dziewczyny w odniesieniu do siebie..

Gość to nie ja byłem Ewą
po Co Ci prysznic, pogadajmy lepiej;P

Prysznic po to by idąc na 20, na imieniny koleżanki ładnie pachnieć, ale z godzinę mogę jeszcze pogadać :)

A wracając do tematu, to już dawno w mojej głowie się zakodowało, że kumplem jest fajnym, ale jako partner to nie.