Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Konsternacja89

Umówiłam się do kina z kumplem...

Polecane posty

a nie chce mi się zupełnie szykować... nadal siedzę w piżamie... rozczochrana i nieumalowana... a czasu coraz mniej... pójdę jak chochoł...:P

Gość TO nie moglas
zaprosić go do łóżka?

nie...:P do łóżka też się trzeba uszykować, żeby coś wyszło... a ja jestem w takim stanie, że byłby jeden (nie)wielki zwis :P zresztą to kolega tylko... proszę mi tu bez insynuacji jakobym się miała łajdaczyć :D

Gość a on wie że jestr tylko
kolegą? Bo wy tak zawsze nie widzicie, że facet na was leci i potem udajecie takie biedne. A w innych wypadkach to się chwalicie jakie to nie jesteście spostrzegawcze :O 🖐️

fajny:P ale to tylko kolega, więc nie ma się czym podniecać :P dałam se spokój z chłopami na jakiś czas :P adenozyno... :P współczuję żołądka... mnie też czasem złapie i wtedy lipa...:O

Gość i pewnie w ramach
koleżeństwa to on stawia? no to jak randka prawie :classic_cool:

Gość rudaaaaaa
te piranie są śmieszne, byłam ze swoim :D

Pirania w 3D to dla mnie akurat rzeź, koleżanka kolorku zielonego dostała przy oglądaniu i jak na nią, taką co lubi horrory i temu podobne klimaty, to uznała,. że mocny film. I rusz się, przy okazji w ramach rewanżu mi też daj kopa, ja też powinnam się już szykować do wyjścia :)

Gość już nie graj
ty lecisz na kumpla, kumpel na ciebie. Idźcie po kinie na kawę a potem do ciebie "bo boisz się że pod łóżkiem sa piranie" :classic_cool:

No dobra...:P On kiedyś na mnie leciał... ale już nie leci :P A ja na niego może przez chwilkę raz czy dwa :P I wcale nie mam na niego ochoty :P A po seansie od piranii uchroni mnie współlokatorka :P wygląda na waleczną :P

Gość już nie bajeruj
widać po tych językach :P że aż udami przebierasz

Adenozyno, ja wyjdę do ludzi na 20.00 start, ale teraz czas by powoli myśleć o szykowaniu się, a przy komputerze, z kawą obok tak jakoś wygodnie :p