Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość West proszę o kontakt

ODDAM pieska za symboliczną opłatą

Polecane posty

Gość wybitna menda
co,gnido,czteroletni pies ci się już znudził?obys mendo na stare lata został(a) sam(a) i by cię własne bachory oddały za symboliczna opłata do domu starców,spadaj smieciu

Gość mam nadzieje, że niedługo
umrzesz w męczarniach za oddawanie psa ;/ zycze Ci tego

Gość no.nie
dlaczego, dlaczego, dlaczego... żyją tacy tępi, nieodpowiedzialni ludzie... :o

Ty dziewczyno chyba zartujesz??!! Uwazasz, ze 4 letni pies bedzie szczesliwy z kims innym?? Pewnie wypatrzylas sobie jakiegos Yorka, ale ciekawe na ile ://// Kurwa jak ja nienawidze tak dennych ludzi.. CZekajmy az wymysli jakąs wzruszajacą historię i bedziemy jej musieli wspolczuc

Gość no.nie
wzruszająca historia.. jeżeli chodzi o pozbycie się psa to założę się, że wyparuje z historią pt. alergia, albo z historią pt. urodził mi się bachor... :o

Gość no.nie
brawo Angellss22 :D to się nazywa odpowiedzialność nie rozumiem postępowania ludzi, którzy są świadomi, że są w takim wieku, że za kilka lat mogą mieć dziecko i nie zamierzają w tym samym czasie mieszkać z psem, a się na niego decydują. jakby nie byli świadomi, że pies nie żyje 3 lat, tylko kilkanaście :o

chuj wam do tego że go oddaje A życzenie komuś śmierci za to, że oddaje psa, świadczy o chorobie psychicznej ot co. Mi też jedna pizda kiedyś życzyła żeby mnie potrącił samochód, żebym leżała i zdychała w rowie, bo broniłam kogoś kto się nie zatrzymał po potrąceniu kota. Pierdolnijcie się wszyscy w te łby i wypierdalać do psychiatryka.

Gość no.nie
Invicta - obrońcy zwierząt, nie obrońcy zwierząt - ja oceniam postawę. ludziom się w dupach poprzewracało. większość rzeczy jest teraz na wyciągnięcie ręki to zanika w człowieku odpowiedzialność i zdolność do przewidywania konsekwencji. rozumiem, że jak się traci tylko kasę to nic mi do tego, ale jak ma cierpieć żywe stworzenie, to dlaczego mam nie komentować?

no.nie ale nie masz pojęcia, dlaczego ona oddaje tego psa, więc nie obrażaj człowieka którego nie znasz.

Gość no.nie
no szczególnie na jej korzyść świadczy to, że chce go oddać za SYMBOLICZNĄ OPŁATĘ. tak się szuka domu swojemu najlepszemu przyjacielowi, w momencie jak się jej w trudnej sytuacji? załatwia się to jak sprzedaż starych gaci????

A symboliczna opłata w tym momencie nie powinna przekraczac 1zł! A jesli rzeczywiscie nie moze trzymac dalej tego pieska to niech nie wymaga pieniedzy tylko powinna sama nakupic za te 200zł rzeczy dla psiaka i razem z tym dac go komus, zeby miała pewnosc chocby na pcozatku z emu jedzenia nie zabraknie:/

Gość kuki123
wczoraj zdechł mi pies był z nzmi 9 lat a jak to boli:(

Gość no.nie
no nie mówcie, że jakby urodziło Wam sie dziecko z silną alergią, to próbowalibyście szukać domu dla psa w taki sposób, aby na tym zarobić ... :o

Gość no.nie
dokładnie, zwykle jak ktoś oddaje z bólem serca pieska, to jeszcze szykuje mu całą wyprawkę, a nie żąda za to kasy... dla mnie charakter tego ogłoszenia mówi sam za siebie :o

Gość elo melo cipki
Dziwnym trafem, co trzecie urodzone dziecko jest alergikiem, tłuczko :)

Gość majcie oczy na tabliczkach
a od kiedy to 200 zeta jest symboliczną opłatą? :O

Gość elo melo cipki
Porównujesz psa do dziecka ? ? ? ? ? ? ? ? Ja pierrdole :O 🖐️