Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martusia...::;;:

wstyd mi za moją mamę

Polecane posty

Rozpoczęłam właśnie aplikacje, i w sądzie mam styczność z moją mamą, która tam pracuje nie posiada wyższego wykształcenia, i zachowuje się jakby pozjadała wszystkie rozumy. Denerwuje mnie, ciągle się wypytuje jak mi idzie, poprawia czasami jak jej to wytłumaczyć aby w końcu się uspokoiła- zamknęła

Gość Beatkowiec
A co ona tam robi - sprząta ?

nie sprząta, jej kierowniczką sekretariatu okręgowego ale dodam że posiada zaledwie średnie wykształcenie, a zachowuje się jakby doktorat miała wiec jakby na to nie patrzyć jestem od niej lepiej wykształcona, a ona się tak wywyższa jak mnie to denerwuje

Gość a kto załatwił Ci miejsce
pracy?

Gość z rodziną to dobrze na zdjęciu
a nie w pracy.

Gość półidealna :)
matka wyksztalcenia może nie ma , ale pewnie pracuje tam już dłuższy czas i ma doświadczenie , którego tobie brakuje . ale nie bój sie jk stłuczesz doopę parę razy docenisz rady mamy .

Gość Margeritka z tego co wiem
chyba przesadzasz - to ze masz wyksztalcenie nie znaczy ze masz doswiadczenie i warto czerpac z wiedzy jaka ma Twoja mama

Gość adi_P
co z tego ze masz wyższe wykształcenie od mamy ale twoja mama ma praktykę a to się najbardziej liczy a ty masz większą może teorie od mamy ale zero praktyki to tak jak adwokat ktory nie bedzie praktykował to wypadnie z rynku teoria to nie wszystko

Aplikacje załatwiła mi ona poczyści z chrzestnym. Oczywiście doceniam to, ale to jednak oczywiste, że skoro mają możliwości to komu mieliby załatwić jak nie mi . I nie oznacza to że ona ma wszystkim liderować. Bulwersuje mnie to, że publicznie zwraca się do mnie „ córo, jakbym nie miała swojego imienia. Teksty „ podziękuj mamusi grają mi na nerwy. Ostatnio wstawiała nam oceny, ona z teksem- oczywiście córce się należy. Nie wiem jak ją uświadomić, o tym, iż zachowanie jej bardzo mnie drażni.

Gość lplplpppiuiummhjhjh
no faktycznie, tylko wyksztalceni ludzie maja prawo wkurwiac innych, ale z ciebie snobka.......

Gość tak sobie skomentuje
aplikacji nie da sie zalatwic :)

Gość lplplpppiuiummhjhjh
zalatwila ci aplikacje? ty chyba z tym masz problem.

aplikacje, powiem tak, zapewne bez pomocy rodziny trudno by mi było z się na nie dostać. Mam kolegę, z roku- jeden z najlepszych, jednakże nie ma oparcie w tej branży i nie dostał sie na aplikacje. Gdyby aplikacje nie zależały od znajomości- to porównując go z mną , nie miałabym przy nim wielkich szans

Gość tak sobie skomentuje
marna prowokacja. aplikacja to egzamin państwowy. albo sie dostajesz albo nie.

Gość to niesamowita historia
powiedz to wszystko matce zamiast tutaj na kafe. to rzeczywiscie niezreczna sytuacja, a matki uwagi sa co najmniej ie na miejscu. na waszym miejscu unikalabym kontaktu a juz zwracanie sie "coro" jest beznadziejne. Ona podwazy Twoj autorytet i stanowsiko swoim zachowaniem, niedlugo zaczna Cie tam nazywac coreczka mamusi. wyjasnij jej zeby zmienila swoje podejscie.

Gość Ty tam wyżej, bzdur nie
wypisuj :O Aplikacja to nie jest egzamin, tylko praktyka :O Rozpoczyna sie egzaminem i trzeba go zdać, żeby móc poszukać miejsca aplikacji :O