Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trafiona zatopiona 30tka

łatwa jestem

Polecane posty

Gość o so chozii?????
"udajac zaangazowanie to zrobił" Gdzie autorka to napissala? Bo tylko sie przewija ze ona chciala czegos wiecej :D

Gość atari zwei
tak piękność umiem i pozwoliłem sobie na taki mały skrót myślowy. nie zajarzyłaś a szkoda. złość piękności szkodzi.

Gość heh...tacy to ofaceci manipula
boszzze, niektorym rozumu oszczedzili:o PYTANIE ZA 1000pkt.: dlaczego facet nie zaciagnal Autorki na pierwszym spotkaniu do lozka??? innymi slowym dla ciezko kumajacych: dlaczego ciagnal ta farse i iluzje przez miesiac???

Gość atari zwei
a propos wykolejeńców - piękność po prostu kocham twój tok myślenia. chcesz powiedzieć że bogaci samotni faceci po 30 w dużych miastach nie zaliczają na potęgę?

Gość Yaneg
Myślała, że seksem sobie związek rozpocznie, ale coś nie wyszło. :P

Gość o so chozii?????
"a ona sobie wymyśliła że jak da przysłowiowej doopy to będzie to oznaczało że facet powinien się bardziej zaangażować" To jest myslenie kobiet jak pojdzie do lozka to juz oznacza zwiazek , a w przypadku facet nie zawsze to samo oznacza 🖐️

Gość piękność wieczorem
wy tak na serio? :D naprawde uwazacie ze kobieta to suka ktora nie powinna dawac, a facet to pies który bierze bo ma wieczny wzwód? :D jezeli tak, to współczuje, zycie potrafi byc duzo piekniejsze niz w powyzej sparafrazowanej maksymie 🖐️ pozostane przy swoim zdaniu: wiecej warta jest dla mnie kobieta, ktora czuje cos do faceta, niz facet pospolity ruchacz 🖐️

Gość Yaneg
Gość jest pewnie niezłą partią i boli ją, że go seksem nie kupiła.

Gość atari zwei
niechęć do związku to co innego niż zamilknąć totalnie. wydaje mi się że autorka ma żal do niego o totalną zlewkę a nie o brak kontynuacji. w sumie ja też bym miał.

Gość o so chozii?????
"wiecej warta jest dla mnie kobieta, ktora czuje cos do faceta, niz facet pospolity ruchacz" Bo jestes kobieta inne myslenie itd. :D A co do zaciagniecia kobiety na pierwszym spotkaniu czy 10 to juz roznie z tym bywa moze chcial ja blizej poznac. Ale stwierdzil ze nic tego wiec czemu mialby sobie odmawiac darmowy seks ?

gdzie wyscie doczytali sie, ze Autorka liczyla ze seks = zwiazek, jakas wasza chora nadinterpretacja:o zreszta dla popaprancow takie slowo jak zwiazek w ogole nie istnieje, cale zycie tylko seks bez zobowiazan, bo na nic innego ich nie stac:o

Gość piękność wieczorem
24.10.2010] 01:18 [zgłoś do usunięcia]piękność wieczorem "w dużych miastach samotni faceci po 30 nie zaliczają na potęgę a tylko w zaścianku? dżizas. nie wiedziałem." znowu problemy z czytaniem? ZALICZAJA NA POTEGO W DUZYCH I MALYCH. (...) 01:23 [zgłoś do usunięcia]atari zwei CHCESZ POWIEDZIEC ZE bogaci samotni faceci po 30 w dużych miastach NIE ZALICZAJA NA POTEGE? zwróc uwage na godziny przy postach 🖐️ nawet nie czytasz 🖐️ nie warto gadac 🖐️

Gość atari zwei
to co "kobieta czuje do faceta" nazywa się libido czy coś takiego. dlaczego libido kobiece ma być lepsze czy gorsze od męskiego ?

po co mialby Ja blizej poznawac znali sie od 3 lat:o dalej pytam PO CO FACET PRZEZ MIESIAC JA OSZUKIWAL???

Gość Yaneg
Ludzie są zwierzętami, wszystko oparte jest na ruchaniu. Zmierz się z tym.

Gość piękność wieczorem
odwrocmy sytuacje. zakochujecie sie w kobiecie (nie mowie ze autorka sie zakochała - czysto hipotetycznie podyskutujmy) zakochanie rzecz ludzka, prawda? po dajmy na to 2 miesiacach i kilkunastu randkach idziecie do łóżka. po spotkaniu laska was zlewa bo chciała sobie sie poseksic nie majac akurat alternatywy. czy wówczas tez jestescie naiwnymi sukami, ktore dały?

Gość atari zwei
pewnie masz rację offerma ale to tylko nasze domysły. nie myślisz, że zlewka już sama w sobie jest bolesna ?

Gość piękność wieczorem
Yaneg Ludzie są zwierzętami, wszystko oparte jest na ruchaniu. Zmierz się z tym. Tak, ludzie sa zwierzetami, które w ewolucji zaszły dosc daleko 🖐️ Moze ty uwazasz ze zycie kreci sie wokół ruchania Sa tez inni, dla których seks jest czyms wiecej niz wypuszczeniem białego płynu. Bardzo mi przykro, ze masz tak ubogi swiatopoglad 🖐️

Gość Yaneg
"zreszta dla popaprancow takie slowo jak zwiazek w ogole nie istnieje, cale zycie tylko seks bez zobowiazan, bo na nic innego ich nie stac" Trzebaj dać się zaobrączkować i spłodzić bachora? Nigdy w życiu!

Gość atari zwei
taa. część homo sapiens wypuszcza płyn przezroczysty.

"Ludzie są zwierzętami, wszystko oparte jest na ruchaniu" raczej - wszystko się do tego sprowadza :P "ja wyczytałem to z tego, że robi taką histerię że facet do niej nie pisze i nie dzwoni. gdyby dla niej seks oznaczał tylko seks to by nie dramatyzowała tak." dokładnie. 30letnia desperatka usiłuje wmówić nam, że ona wcaaaaale nie szuka faceta na stałe.

a miedzy seksem bez zobowiazan=dziwkarstwem i slubem, to jest czarna dziura:o:o:o??????? boszzzzzzzzzzzzzzze, ze takie rzeczy trzeba tlumaczyc doroslym ludzium o_O fakt niektorzy zatrzymali sie na poziomie malpy:o

Gość piękność wieczorem
Drodzy panowie. Reasumujac: ja mam 25 lat, i uwazam ze wszystko jest do zrobienia, bo sa różni ludzie i różne potrzeby. Nie bede skreslac faceta o niespozytej chuci - ma prawo robic co chce. Tak samo inny ma prawo chciec stałego zwiazku i brzydzic sie przygodnym seksem, badz czuc sie w sytuacji autorki oszukanym. Ja preferuje zwiazki, dlatego angazujac sie w cos i spotykajac sie z kims po raz 10 na randce, oczekuje od niego poszanowania moich oczekiwan: jesli ma inne niech spierdala i nie oszukuje. Jezeli akurat nie jestem w zwiazku, to jestem w stanie pojsc na układ: seks ludzka rzecz. Ale wtedy mowie wprost czego oczekuje. Tak ciezko to pojac? Zas wy tworzycie jakis chory swiat, w którym trzeba byc bucem i oszustem 🖐️

pieknosc wieczorem popieram 100% :classic_cool: popaprancy na ksiezyc :classic_cool:

Gość atari zwei
piękna powiedz w czym jest lepsze/gorsze twoje pragnienie związku od mojego pragnienia poruchania bez związku ? tak to natura stworzyła to tylko dwie strony tej samej monety.

to pragnienie w niczym nie jest gorsze, czytaj dokladnie! beznadziejne i nieuczciwe jest niemowienie o tym, ze chce sie tylko seksu i oszukiwanie dziewczyny!!!!!!

Gość Yaneg
Ona robi to, co społeczeństwo jej wmówiło. Związki są sztuczne, człowiek z natury. nie jest monogamiczny

oczywiscie, ze nie jestesmy monogamiczni, ale jestesmy homo sapiens i tym sie roznimy od zwierzat, ze dano nam rozum i wolna wole. chuc nami nie steruje, chociaz co do niektorych osob mam wtpliwosci czy faktycznie posunely sie w rozwoju:o:o:o

Gość atari zwei
ale. a skąd ja mam wiedzieć czy chcę tylko seksu. myślisz, że to od razu wiadomo z góry ? może czasem tak ale nie zawsze.