Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miłość jest najważniejsza:)

Mężczyzna, 26l., poznam kobietę do stałego zwiazku

Polecane posty

Jestem 26-letnim mężczyzną i m.in. za pośrednictwem tego serwisu poszukuję kobiety. Postaram się obiektywnie w kilku zdaniach scharakteryzować siebie i swoje oczekiwania. Z natury jestem człowiekiem spokojnym, ale nie stoicko, opanowanym, cierpliwym, troskliwym zawsze chętnie troszczę się o ludzi, zarówno o najbliższych jak i zupełnie mi obcych, kulturalnym uważam, że to jedna z podstaw po wzajemnym szacunku, gdyż tylko zachowując kulturę osobistą możemy się bezproblemowo porozumiewać, niestety, spora część ludzi uważa inaczej. Cech*je mnie wieczny optymizm, pogoda ducha, radość, ciągły uśmiech na mojej twarzy, uczciwość bardzo pożądana przeze mnie cecha u drugiego człowieka, prawdomówność, uczuciowość i wrażliwość, subtelność oczywiście potrafię zachować męskość i nie uważam, że jedno wyklucza drugie, zaradność i chęć działania, dojrzałość emocjonalna, odpowiedzialność za czyny i słowa, ostrożność w życiu bywa różnie, rozsądek staram się go zachować możliwie w każdej sytuacji, uprzejmość, wyobraźnia naprawdę pomaga, łagodność i czułość wyraźna w stosunku do kobiet, błyskotliwość, stanowczość, wyrozumiałość, zaangażowanie w związku bezgraniczne, godność zaufania jak mnie poznasz to się przekonasz, perfekcjonizm jeśli już coś robisz rób najlepiej jak potrafisz, skrupulatność, wnikliwość jeśli mnie coś zainteresuje potrafię poświęcić temu dużo czasu, porządek po prostu lubię porządek na sobie i wokół siebie, brak nałogów nie palę i nie spożywam alkoholu w ogóle. Generalnie jestem nonkonformistą. Myślę, że wypisałem cechy-zalety, które najbardziej mnie charakteryzują. Teraz trochę o wadach. Bywam uparty, ale z tym walczę, czasem dziecinny podobno każdy facet to duże dziecko, wymagający wiąże się to z perfekcjonizmem, o którym pisałem, oryginalny sam nie wiem jak to wyjaśnić, miewam oryginalne pomysły, więc pewnie bywam też twórczy, tchórzostwo (nazywam rzecz po imieniu) boję się wysokości i gryzoni. To chyba na tyle odnośnie wad. Kilka kwestii ogólnych. Bardzo cenię sobie mądrych ludzi, erudytów, ludzi zdecydowanych i konkretnych, uczciwych, chętnych do niesienia pomocy drugiemu człowiekowi, zwierzętom i przyrodzie podziwiam ludzi z greenpeace, entuzjastów, uwielbiam ludzi z poczuciem humoru mi go nigdy nie brakuje, bywa, że mam jej oryginalne, lubię w ludziach skromność i uprzejmość. Nie cierpię chamstwa, obłudy, fałszu, nienawiści niszczy ludzi, bezczelności, głupoty, hipokryzji, cynizmu, chytrości taki człowiek traci dwa razy, próżności bywają tacy ludzie, to przykre, materializmu bez komentarza, zawiści, patrzenia na kogoś z góry. Co lubię robić w wolnym czasie? Uwielbiam spacerować, słucham eurodancu, standardowo pobuszować w sieci, poczytać prasę o nowinkach technologicznych, od bardzo niedawna część mojego wolnego czasu chłonie fotografia dopiero odkrywam jej uroki, lubię pobiegać i spędzać czas na łonie natury latem biwaczki, grill, te sprawy. Ogólnie jestem szczęśliwym człowiekiem, doceniam to, co mam i cieszę się tym, ale do pełni szczęścia brakuje mi najważniejszego, czyli kobiety, a tym samym miłości, bo uważam, że miłość powinna być najważniejsza w życiu każdego człowieka. Jaka kobieta mnie interesuje? A no taka, która jest po prostu dobrym człowiekiem, kimś wyjątkowym, choć na swój sposób wszyscy jesteśmy wyjątkowi, to chciałbym być z kobietą, która wyróżnia się czymś na tle pozostałych kobiet, np. nie myśli tylko o nowych butach, szmince i solarce, taka, która jest pozytywnie nastawiona do świata, ludzi i ma tysiąc pomysłów na minutkę, taki aniołek-diabełek, którego wszędzie pełno. Naprawdę niełatwo jest mi określić konkretnie, jakiej kobiety poszukuję, gdyż serce nie sługa, a nóż zakocham się w kobiecie, która okaże się zupełnym przeciwieństwem partnerki, która by mnie interesowała, bo chociażby ujmie mnie tym czymś. Odpowiedz sobie na pytanie: wolałabyś być znaną modelką czy noblistką? Jeżeli to pierwsze to jest szansa, że trudno nam będzie o porozumienie, ale trudno cokolwiek przesądzać. Odnośne aparycji jest troszkę lżej, preferuję szczupłe kobiety i ogólnie malutkie, drobniutkie, subtelne, filigranowe. Chciałbym budzić się rano obok kobiety, która pociąga mnie fizycznie:)

Eee i szukasz kobiety przez takie forum? Jakim cudem nie udało Ci się znaleźć nikogo na "żywo"? Gdzie tkwi haczyk? :P

Gość Zniesmaczona Olga
Lubi eurodance, litości! Fe!

Gość Morena...
A ja też mam 26 lat i nie znalazłam nikogo w realu, haczyka nie ma, po prostu nie ma gdzie kogoś poznać...dowodem jest to, że siedzę w sobotni wieczór w domu. ps. jestem mała i drobna lub filigranowa jak kto woli :)

dodam że nie umiem jeździć autem, nie mam pracy i mieszkam z rodzicami.mój wzrost to 175cm więc jestem wysoki i podobam sie na ulicy laskom

Gość 175cm
to jest niski a nie wysoki...

Umiem jeździć autem, nie mam 175cm wz., tylko 176cm i oczywiście mieszkam z rodzicami:)

Olga masz prawo nie trawić eurodanc'u. Muzyki, której Ty słuchasz ja zapewne nie cierpię, samo życie:)

Co macie do wzrostu?:) Nie jestem niski tylko średni i nie napisałem ogłoszenia na portalu dla koszykarzy:)

Gość foczka26
no ciekawy post :) gdybym byla filigranowa to bym sie zglosila, ale nie jestem :) hehe

OK, niech mój wzrost będzie karłowaty, ale do cholery...., co z tego?:)

Najbardziej interesuje mnie kobieta , która się zgodzi na trójkąt... ...z koniem :)

Nie podszywaj się siusiomajtku...

Gość foczka26
no to teraz niewiadomo ,co pisales Ty, a skąd jestes?

Gość kokosranel
A filigranowa i drobna wg. Ciebie to ile ma wzrostu?

Gość tralalalallalalallatralalla
1. skąd jesteś? 2. jak wyglądasz? (zdjęcia...?) 3. w końcu masz tę pracę czy nie? :D Nie wiem co rozumiesz przez filigranowość, ale ja mam 170cm wzrostu i jestem szczupła. :)

Szkoda, że dłuższej charakterystyki nie spłodził. Strasznie wyposzczony musi być skoro na forum szuka. Chyba w lesie mieszka.

Gość MiłośćNajważniejszaAutor
Karłom? Ktoś chyba nie zna definicji "karłowatości". Nie zamierzam ubiegać się o grę w I-wszej lidze, więc kolego/koleżanko chyba swoją wypowiedź zamieściłeś/aś w nieodpowiednim temacie:) Jakaś polska patologia zastrzegła moja poprzednią nazwę hasłem:) Interesuje mnie kobieta o wzroście 160-168cm, szczupłej budowy ciała i tylko tyle:)

Gość nie pijesz jesteś podejrzany
brak nałogów nie palę i nie spożywam alkoholu w ogóle i ten twój ciotowaty optymizm i uśmich

Gość Też mnie to uderzyło u niego
Kolejna męska ciota na forum.

"Ciotowaty optymizm i uśmiech"? Przyjacielu..., jakieś nowe definicje tworzysz, poetą jesteś?:) I to nazywa się polska patologia, wstydzę się za Was, uczcie się od zachodu:) Chyba nikt z nas tu obecnych nie słyszał o tym, że uśmiech i optymizm może być "ciotowaty"?!:) Stary! nie wiem, co brałeś, ale rzuć to bo Ci szkodzi:)

Gość juhuu znalazles ;)
ogłaszam wszem i reszcie,że w końcu znalazłeś i to mnie.. mam 167cm ( jeden centymetr cie nie zbawi) miła, sypmpatyczna, z buzi raczej średnia (czytaj nie brzydka, nie za piekna) zwykła, z marzeniami, priorytetami ! Katarzyna jestem miło mi ..kiedy możemy sie spotkać??