Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miłość jest najważniejsza:)

Mężczyzna, 26l., poznam kobietę do stałego zwiazku

Polecane posty

Byłem bardzo długo z kobietą o wzroście 181cm i nosiła szpilki. Mój wzrost nie był dla niej przeszkodą, czy kłopotem. Jeżeli kobieta ma być z facetem z uwagi na wzrost i kochać go za wzrost to..., ja nie chcę takiej nawet poznać, bo bałbym się, co jeszcze ciekawego może wydumać w trakcie trwania związku:) A preferuję filigranowe kobiety, bo takie najbardziej mnie pociągają, a pociąg fizyczny być musi!:)

Gość nie pijesz jesteś podejrzany
Darker Szkoda, że dłuższej charakterystyki nie spłodził. Strasznie wyposzczony musi być skoro na forum szuka. Chyba w lesie mieszka. Ten koleś - Miłość jest najważniejsza:)- to zwykła wrażliwa ciota która płacze na tanich filmach miłosnych i nie ma "tego czegoś w sobie ". Dla mnie nie jest żadną konkurencją. Pajacu - Miłość jest najważniejsza:) - twoje niby zalet to w większości wady

I to nazywa się polska patologia, wstydzę się za Was, uczcie się od zachodu Pierdolisz że jesteś nonkonformistą a wzorujesz się na zachgodzie ? Inaczej zachodu byś nam nie polecił. Jesteś ciotą, frajerem i lamusem - to są twoje wady przy których twoje zalety się nie liczą. Masz zniewieściałą psyche lamusie

Gość tralalalallalalallatralalla
Można widzieć który z Panów jest założycielem wątku? :D No i jak z tym wyglądem? Ja się nadaję? Mam 170cm, 54kg i obiektywnie jestem uznawana za ładną dziewczynę, tylko do tej pory nie spotkałam nikogo normalnego. Osobowość mam w porządku, poczucie humoru też. Pogadać zawsze możemy. :P Raz się żyje i trzeba próbować wszędzie. ;P

"Moje niby zalety to wady"? A uczył Cię ktoś trochę przyjacielu w szkole poprawnej polszczyzny, czy po zawodówce hydraulicznej jesteś? O jakiej Ty piszesz konkurencji człowieku?! Nie ćpaj tyle.. W trakcie studiów jestem cioto, ale z takimi pedałami to się nie zadaje, nawet nie gadam w realu :)

"Darker, zakładam, że Ty nie potrafisz "spłodzić" nic poza tym jednym prostackim zdaniem i zapewne syna spłodzić też nie będziesz potrafił" Nie zanosi się na to abym kogokolwiek spłodził. A jak już to oby nie wyrósł na ciotę taką jak ty. "Żal mi takich ludzi, łącze się w bólu i cierpieniu z Tobą" A nie mówiłem, że ciota :D

Darker..., rozumiem Cię, naprawdę Cię rozumiem. Patologia jest, była i będzie. Rodzice Cię nigdy nie kochali, nie zaznałeś miłości, nie wiesz, czym jest miłość i naprawdę współczuję Ci. Powstrzymaj nerwy na wodzy, zachowuj się jak facet, bo oprócz takiej patologi jak Ty czytają ten temat również kobiety.

MiłośćNajważniejszaAutor - piszesz jak ciota, myślisz jak ciota, masz "zalety"-te twoje niby plusy- jak ciota, więc musisz być ciotą :)Twoich 100 zalet nie przebije twojej jednej ale zajebistej wady- ciotowatości :)

"zachowuj się jak facet" I kto to pisze... :D "bo oprócz takiej patologi jak Ty czytają ten temat również kobiety." Akurat one bluzgają jeszcze gorzej od facetów.

W Polsce, jeżeli ktoś nie pije, nie pali i jest wrażliwy to jest "ciotowaty". Wyjdź chłopie jeden z drugim do ludzi, dotleń się i zastanów, co bredzisz, a jeśli to co bredzisz piszesz na trzeźwo to naprawdę szczerze współczuję płytkich umysłów.

Czuję się olana... Widzę, że panowie tu swoje dyskusje prowadzą i są bardziej tym zainteresowani. :)

W Polsce, jeżeli ktoś nie pije, nie pali i jest wrażliwy to jest "ciotowaty". Wyjdź chłopie jeden z drugim do ludzi, dotleń się i zastanów, co bredzisz, a jeśli to co bredzisz piszesz na trzeźwo to naprawdę szczerze współczuję płytkich umysłów. W Polsce i wszędzie ten kto nie pije, jest wrażliwy- to oznaka słabości psychicznej, i pisze jak ciota jest ciotą

Widzę, że panowie tu swoje dyskusje prowadzą i są bardziej tym zainteresowani. Jedziemy po tej ciocie. Pewnie zaczął płakać i zaraz się potnie żyletką :)

Eurodance to lamusy bez jaj słuchają. Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że jesteś zniewieściałą ciotą.

Gość kokosranel
No właśnie tralala czeka, a wy tu sami się zabawiacie pedały...

Człowieku! Ty naprawdę myślisz tak jak piszesz?:) Przerażasz mnie:) Zapamiętaj sobie do końca życia..., słaby jest ten, kto pije i nie ważne w jakich ilościach i z jakiego powodu - do picia uciekają się tchórze, którzy boją się jak srelki patrzeć trzeźwo na świat:) A wrażliwość..., cóż...ludzie mnie za nią uwielbiają, więc spływa po mnie to, co jakiś tłuk pisze:)

Eurodance? Człowieku?! To przy czym Ty się bawiłeś/bawisz na imprezach? Przy muzyce relaksacyjnej? Chyba nie, bo w przeciwnym razie czułbyś się wyciszony, a widzę, że nie jesteś, więc może przy techno?:) No bez jaj...., nie poruszaj tematu eurodancu, bo zero o nim wiesz:)

Człowieku! Ty naprawdę myślisz tak jak piszesz? Przerażasz mnie Zapamiętaj sobie do końca życia..., słaby jest ten, kto pije i nie ważne w jakich ilościach i z jakiego powodu - do picia uciekają się tchórze, którzy boją się jak srelki patrzeć trzeźwo na świat A wrażliwość..., cóż...ludzie mnie za nią uwielbiają, więc spływa po mnie to, co jakiś tłuk pisze Ty sobie zapamiętaj do końca życia że nie piją tylko zniewieściałe spedalone lamusy, którzy mają słabą psychikę-wrażliwą :)

Hahahahah pocieszna ta wasza rozmowa panowie, rozczulacie mnie. :) Może się jeszcze pobijcie. :) Niech sobie jedni piją a inni nie, co za różnica. :P

Eurodance? Człowieku?! To przy czym Ty się bawiłeś/bawisz na imprezach? Przy muzyce relaksacyjnej? Chyba nie, bo w przeciwnym razie czułbyś się wyciszony, a widzę, że nie jesteś, więc może przy techno? No bez jaj...., nie poruszaj tematu eurodancu, bo zero o nim wiesz Przy techno i podobnych do niego, a lamki przy eurodance