Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miłość jest najważniejsza:)

Mężczyzna, 26l., poznam kobietę do stałego zwiazku

Polecane posty

Gość mości panie
gratuluję szacunku do kobiet;P

Obaj kurwa jesteście cioty. Wy się tu tłuczecie po gębach , a jakiś leszcz ze wzrostem 165 cm , w okularach i PRL-owskim swetrze gwizdnął wam pannę. Frajerzy kurwa frajerzy. Swój nick też zaczerniłem , bo jeszcze kurwa jakiś ćwok mi go zapierdoli ;)

Gość taka laska234
a ja myślę, że ten koleś jest całkiem przystojny i nie głupi i po prostu nie ma kompleksów żeby się tak reklamować, jak wy autorzy i dlatego zainteresował dziewczynę

Gość taka laska234
a kto powiedział, że skromnością - wręcz przeciwnie - pewnością siebie;) mi się podobało

Takie blondyny z łóżka nogami spychałem, jakie Ty oglądasz w świerszczykach jak freda marszczysz. Kłopot polegał na tym, że nie były mądre, ale i ja nie byłem mądry. Dziś mm 26 lat i wyrosłem z bzykania tępych tlenionych blondyneczek. Interesuje mnie mądra, wykształcona, na poziomie kobieta.

Gość tralalalallalalallatralalla
No nie.... To jednak MiloscNajwazniejszaAutor jest autorem wątku? :D Ja myślałam, ze ten drugi, no ale generalnie już mi to wisi. :D Poza tym znalazłam na kafe wątek sprzed paru miesięcy z takim samym anonsem i widziałam, że tez jakoś specjalnie się nie rozwinął. :P

Gość ona (nie) zraniona
często mówisz o dziewczynach "21 letnia sikunka"? czy tylko o tych dwudziestoletnich;/... Żal...

Gość tralalalallalalallatralalla
"a ta trelelele to jakaś 21-letnia sikunka, więc pytam do cholery! czego żałować?" Ponieważ nie będę się zniżać do Twojego poziomu i wdawać w dyskusję to powiem tak: z takim podejściem do kobiet możesz szukac dalej :D:D Ja definitywnie stąd spadam. :)

tralalalallalalallatralalla ---> widzę , że ty też dałaś się zrobić w wała temu drugiemu leszczowi. Dlaczego myslałaś , że ten drugi to autor tematu ? MiłośćNajważniejszaAutor ---> nie dziwię się że nie możesz znaleźć kobiety bo kompletny brak ci szacunku do nich. Daj sobie na wstrzymanie i nie spinaj się tak ;)