Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorota....Dziewica

Mam 29 lat, jestem dziewicą i jestem z tego dumna!

Polecane posty

Gość Dorota....Dziewica

Dokłądnie tak! Nie rozumiem czemu niektóre kobiety się tego wstydzą! Ja jestem dumna! Jest wiele dowodów na to, że dziewictwo jest lepsze od puszczalstwa... Na razie nie planuję przestać być dziewicą, chcę jak najdłużej być dumna z tego.

Gość Dorota....Dziewica
Jeśli bez ślubu - tak, puszczalstwo.

Gość Dorota....Dziewica
Z jakiego powodu uważasz że to prowokacja? Bo nie wyobrażenie dla Ciebie jest, że można być dumnym z dziewictwa? Pewnie dla Ciebie jedyna właściwa droga to uprawiać seks z kim popadnie, a reszta to dziwadła?

Super że sprawia ci to tyle radości. Skoro jesteś z tego powodu szczęśliwa, to nie pozostaje mi nic innego jak tylko życzyć ci wytrwania jak najdłużej w tym stanie.

Gość Dorota....Dziewica
Taki mam zamiar. Jak najdłużej być dziewicą. Nigdy nawet nie miałam grzybicy. Właśnie dzięki temu że nie uprawiam seksu.

Jeśli to nie prowo to podziwiam, że tyle czasu wytrzymałaś. Ja bym nie wytrzymała :) :) :) :) Hahahha, no ja dziewictwo straciłam w wieku 16. lat z moim obecnym mężem i akurat tego nie żałuję :) Ale obecnie mam 24 lata i nie wyobrażam sobie tego jeszcze nigdy nie robić :) Ech, nawet nie wiesz co tracisz.....

czyli masz wąskie myślenie albo jestes zagorzałą katoliczką :O tyle że skoro tobie odpowiada trzymanie dziewictwa to nie ubliżaj innym które chca szukać partnera nie tylko do gadania ale i w łózku

Gość poruszenie_W_bokserkach
Przestań. :O

Ja mimo uprawiania seksu od 16. roku życia też grzybicy ani innych chorób intymnych czy przenoszonych płciowo nie miałam, więc spoko :)

Gość Dorota....Dziewica
Ale przyznacie, że błona dziewicza jest właśnie po to, by nie wpuszczać zarazków do pochwy. A jak zostaje przerwana...... to otwierają się wrota do piekieł. Nie do dosłownych piekieł, ale różnych chorób.

o cholera ale masz myślenie :O kobieto grzyba można i dziewica złapac :D ile razy miałam jako dziewica :D:D a patrz teraz nie :P choc od 10 lat regularnie się upajam seksualnie

Gość Jadzia-Katoliczka
brawo Dorotka....popieram ciebie

Gość Stara panno
" Nigdy nawet nie miałam grzybicy. Właśnie dzięki temu że nie uprawiam seksu. " A nie lepiej się dokształcić zamiast trzymać dziewictwo do emerytury ? Wiesz, że największym zagrożeniem, aby nabawić się grzybicy są antybiotyki, które niszczą wszelkie pozytywne bakterie w naszym organizmie ... właśnie m.in. są przyczyną tak trudno leczonej kandydozy ? Prawda jest taka, żeś brzydka i nie możesz sobie znaleźć faceta, ot co.

Gość dobra dobra prowo ale
argumenty do bani, bo wiadomo ze regularny seks dobrze dziala na zdrowie. a grzybica przewaznie akurat nie z z seksu, tylko ze spadku odpoarnosci, np po antybiotykach

Gość dobra dobra prowo ale
jesli to jedyny powód do dumy to cienko. To jakby ktos byl dumny, ze jest blodnynem, a kto inny,ze brunetem.

Gość Stara panno
To dziewictwo to ci już wszystkie szare komórki zeżarło ... a będzie juz tylko gorzej. Wszystkie stare panny i dziewice, które znam są nie do zaakceptowania, po prostu świrują, choć same nie są tego świadome.

Gość Dorota....Dziewica
Jeśli poczytacie fachową literaturę, dowiecie się że błona dziewicza jest po to, by chronić pochwę dziewczynki. Czyli to tak jakby znak od Boga czy też natury - masz błonę - jesteś zabezpieczona przed chorobami. Kobieta któa już uprawia seks, otrzymuje "karę" czyli możliwość różnych infekcji, bo nic jej pochwy już nie chroni. Logiczne, nie?

Dla mnie to smutne nie znaleźć faceta z którym chciałoby sie to zrobić i wzajemnie do tego wieku :(

Gość Stara panno
" Czyli to tak jakby znak od Boga czy też natury - masz błonę - jesteś zabezpieczona przed chorobami. Kobieta któa już uprawia seks, otrzymuje "karę" czyli możliwość różnych infekcji, bo nic jej pochwy już nie chroni. Logiczne, nie? " Spoko, na grzybicę się leczyć nie musisz, ale psychiatra wskazany !

Gość Thats my panties!
Dominiku, mmm, nie poznaję Cię! Powracasz do normalności. Jeszcze wyrośniesz na pożytek Naszemu Krajowi. Jak to było w "Lalce"? "Pieść go i nie puszczaj, niech ten ptak urośnie na pożytek tej nieszczęsnej Rzeczpospolitej." (mniej więcej)

Gość a życie ucieka ci bokiem
:P .... bo raczej w tym wieku dziewictwo to marny powód do dumy :O

Gość Stara panno
" Kobieta któa już uprawia seks, otrzymuje "karę" czyli możliwość różnych infekcji " Grzyb to nie jest jakaś infekcja !!! Gdy antybiotyk niszczy pozytywną florę w naszym organizmie, dochodzi do rozprzestrzeniania się grzyba, więc wniosek z tego taki, że NIE ZŁAPAŁAŚ NIC Z ZEWNĄTRZ. KAPUJESZ ???

Gość Jadzia-Katoliczka
Dorotko za czystość bóg ci wynagrodzi amen

Gość Kasia-Basia
Trzymaj sie :) Ludzie sa rozni i niech kazdy robi jak mu pasuje 🖐️

Dorotko tak trzymaj, nie bądź jak te puszczalskie. Bądź dziewicą, bądź dumna z tego i ciesz się tą dumą. Trzymam za ciebie kciuki. Takich kobiet jak ty to szukać tylko ze świecą.