Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamila_Kielce

CZY KOREPETYTORKA NIE CHCE ZA DUŻO?

Polecane posty

Gość Kamila_Kielce

Zapisałam się na korepetycje przed maturą z biologii: 60 minutu/tygodniowo u nauczycielki w domu. Korepetytorka chce 30 zł/60 minut. Czy to nie za dużo? Jestem z Kielc.

Gość Kamila_Kielce
odświeżam

Gość yguopoi
bardzo mało ja płacę córce za godz matemetyki 45 zł.

Gość Kamila_Kielce
W Kielcach??? Matematycy cenią się,bo matematyka jest obowiązkowa. Może Pani korpetytor jest wykładowcą na uczelni. Moja korepetytorka jest nauczycielką w gimnazjum i szkole średniej.

Gość Kamila_Kielce
Naprawde takie stawki są w KIELCACH??? Moja koleżanka daje 35 zł/60 minut w Warszawie, fakt,że u studenta...

Gość Kamila_Kielce
wiem wiem tylko tę osobę polecono mi a z ogłoszeń kto wie...No i chyba lepiej u nauczyciela, który przygotowuje w szkole niż studenta, który nie uczy...Tylko ta cena....:(Ale może to faktycznie nie dużo....

Gość pomocna_dłoń
pomysl- skoro student chce 20-25 zł to u NAUCZYCIELKI ktora ma juz doswiadczenie w nauczaniu przedmiotu te 30 zł to drogo???????? Ty to bys pewnie chciala za darmo:/

Gość nawet jeśli?
30zl. dobrze jest

Gość ucz się sama
z książek, vademeców, testów, netu to będziesz mieć za free.:P

Gość sgagagA
to jest MAŁO!! u mnie z tego co wiem nauczyciele od biologii za korki biorą od 40-60 za godzinę, więc to jest b. mało

Gość Kamila_Kielce
W Kielcach 40-60 zł to chyba za przygotowanie na medycynę a nie do matury!!!.Bez przesady.

Gość przygotowywujesz sie
do matury u nauczyciela, a nie do egzaminów gim. u studenta. No wybacz, jakaś różnica w cenie musi być

Gość jezyka najlepiej uczyc
tak z ciekaowsci jak wygladaja kroki z BILOLOGII ? Dla mnie to abstrakcja ? Rozumiem ,matematyke, chemie, fizyke, j.obcy ;/ ale biologie ? Przeciez to pamieciowka ?

Gość pisałam maturę z bilogii
i mogę polecić książki operonu, vademecum, ćwiczenia oraz biologię Villego :-) i twoja nauka nie powinna polegać tylko na nauce ale i na rozwiązywaniu testów, mnóstwa. musisz nauczyć się poprawnie formułować odpowiedzi bo często odpowiedź w gruncie rzeczy jest dobra ale nikt nie będzie wnikał co autor miał na myśli. ja się uczyłam sama i zdałam na ponad 90% rozszerzenie :)

Gość pisałam maturę z bilogii
poza tym 30 zł/h to naprawdę bardzo mało. ja udzielając korepetycji z chemii brałam 35 jeżeli nie musiałam dojeżdżać a jestem tylko studentką :)

Gość Prezes Rozi
malo w chooy, od uczniow z klas maturalnych biora zazwyczaj po 40+ zł/h

Gość żal żal żal
No sooory, ale jak jesteś za tępa żeby nauczyć się do tej kpiny z matury, jaką ona jest obecnie, i zdać na te nędzne 30%, to PŁAĆ :P Zresztą skoro uważasz, że wiedza nie jest nic warta, to po co Ci matura?

Gość jenk
Mała miejscowość i za 60 min ang .płaciła 45 zł 3 lata temu .45-60 to norma niestety .Wizyta u lekarza 80zł a u prof w Poznaniu tyle samo .