Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydliwy problem

Czy to HEMOROIDY? POMOCY!!!

Polecane posty

Gość wstydliwy problem

witam, mam wstydliwy problem, od 2 dni strasznie boli mnie odbyt. Miałam okropne zaparcie i problem z załatwieniem się, wczoraj pojawiła się krew podczas załatwiania, a wieczorem zauważyłam w lusterku takie jakby 2 guzki przy odbycie. Wygląają jak fałdy skóry, nie bolą jak się dotyka. No i własnie nie wiem, czy to są hemoroidy?? Dzisiaj już sobie poradziłam z zaparciem, ale po załatwieniu się znowu zaczęło mnie boleć i boli cały czas jak napinam mięśnie. Prosze pomóżcie, co to może być i jak to złągodzić zeby nie bolało.

Gość proktolog już na ciebie czeka

Gość wstydliwy problem
a do tego proktologa to trzebamiec skierowanie od lekarza rodzinnego, czy idzie sie odrazu na wizyte?

Gość wstydliwy problem
nikt nie mial podobnego problemu po porodzie?

Gość no to niestety
sa hemoroidy:( idz do apteki i popros o jakies czopki czy masc, moze pomoze:)

Gość motylekkolorowy
czopki Avenoc, bralam sama i pozbylam sie tego dranstwa w tydzien.

Gość nie musisz od razu isc do
lekarza. To wyglada na poczatki, wiec najpierw do apteki i kup jakies czopki lub masc na hemoroidy. Jesli po tygodniu bol nie ustapi wtedy do lekarza.

Gość wstydliwy problem
dzieki za odzew. Jutro się wybiore do apteki. A może polecicie jakąś maść albo czopki sprawdzone? Te czopki Avenoc są dobre? Dodam że karmię piersią więc nie bardzo mogę szaleć z lekami, musze kupić cos co mozna stosowac podczas karmienia, co za bardzo nie będzie przenikało do mleka

Gość hrrrrr brrrr mrrrrr
Mam obecnie ten sam problem. Od 3dni używam czopków hemorectal. Bez recepty, około 6zł. Dziś już załatwiałam się bez bólu :)

Gość hrrrrr brrrr mrrrrr
zamierzam zużyć całe opakowanie (10czopków) i powinno być po problemie, bo już go nie widzę :)

Gość wstydliwy problem
hrrrrr brrrr mrrrrr a tez mialas takie jakby guzki, czy fałdki skóry na zewnatrz? Zniknęły ci?Bo ja wlasnie mam takie cos i to nie boli, bolal mnie bardziej miesien chyba zwieracz i wydaje mi sie ze to po tym zaparciu bo juz dzisiaj nie boli nawet jak napne miesnie, tylko te 2 guzki ostaly

Gość k_asia84
hej dziewczyny, właśnie mnie spotkał ten sam przykry problem. nigdy tego paskustwa nie miałam a podejrzewam że to też hemoroidy, tylko że ja jestem w 37 tc. a wizyte mam dopiero za tydzień i nie bardzo wiem co zrobić.