Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniolek159-1992

Czy jestem w ciąży??

Polecane posty

Gość aniolek159-1992

Witam mam mały problem brałam przez 3 miesiące tabletki antykoncepcyjne przed wakacjami i w lipcu zapomniałam o 2 tabletkach wzięłam na 2 dzień odrazu 2 tabletki potem pojechaliśmy z chłopakiem na wakacje i kochaliśmy się i on skończył we mnie .Boje się że jestem w ciąży kiedy po wakacjach wróciłam do szkoły wszyscy mi gratulowali ciąży każdy gada że strasznie sie zmieniłam przytyłam zrobiłam się inna po buzi i mój brzuch jest taki zaokrąglony naprawdę przerażają mnie te wszystkie opinie nie robiłam testu ale byłam u ginekologa tylko on mi nie powiedział że jestem w ciąży ani ja mu tez nie powiedziałam że to podejrzewam pewnie gdybym powiedziała to by mnie badał pod innym kontem.. okres mam bardzo dziwny najpierw miałam bardzo silny a teraz mam słaby i tylko 4 dni, ostatnio po zjedzeniu pączka dostałam mocnej zgagi a nigdy wcześniej czegoś takiego nie miałam Czy myślicie że ja rzeczywiście mogę być w ciąży?? Dodam jeszcze że zawsze byłam bardzo szczupłą osobą ważyłam 52 kg po wakacjach 57 a teraz już 59 nagle tak szybko przytyłam dlatego wszystkim rzuca się to w oczy

Gość do gina marsz !!!
jutro z samego rana najlepiej. na co Ty czekasz? co my Ci tutaj pomożemy?? pocieszymy, zjedziemy za głupotę? i co Ci to da, jeśli jesteś w ciąży? masz 18 lat, skoro byłaś na tyle dorosła, żeby się kochać z chłopakiem, to jesteś również na tyle dorosła, żeby radzić sobie z takimi problemami we własnym zakresie.

Gość aniolek159-1992
mam już zapisaną wizytę u ginekologa ale dopiero na 2 listopada.. chciałam się dowiedzieć tylko czy po tym co napisałam jest możliwość że to ciąża?

Gość olinka_86
Nic prostszego - jeśli nie chcesz czekać zrób test!