Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozamunda:-)

szukam wirtualnego przyjaciela

Polecane posty

Jak w temacie.Mam 35 lat, szukam wirtualnego przyjaciela do pogadania. Kogoś z kim można pogadać o rzeczach o jakich nie chce rozmawiać ze znajomymi, o czarnej stronie duszy o swoich strachach i słabościach...o związkach, o miłości. Znajomość "na żywo" z gory wykluczam. Ze swej strony rownież oferuje wsparcie i rady, jeśli tylko będę potrafiła. Ktoś chętny?

Nikt nie chce?

Gość ktiroppq
Człowiek jest żywym stworzeniem i potrzebuje "życia" do towarzystwa, a nie tylko "martwych" słów ...

Gość JohnCalessi
rozamunda wyslij swoje gg na: shakingsquirrel@hotmail.com Chetnie z Toba popisze :)

To prawda, ja mam żywych w około, ale nie o wszystkim chcę im mowić. Potrzebuję tego rodzaju relacji, może znajdzie się ktoś kto potrzebuje tego samego.

Nie używam gg, interesuje mnie korespondencja mailowa.

Gość JohnCalessi
To wyslij maila, wowczas odpisze :) Oczywiscie jesli chcesz to mozesz podac maila tutaj, wowczas ja napisze. I jest jeszcze jedna opcja - mozemy pisac tutaj ;) "Decyzja nalezy do Ciebie"

Gość cruell von lex
prędzej czy później wylądujesz ze swoim "przyjacielem" na łóżku

Gość JohnCalessi
Oh, jesli taki byl plan, to ja sie wycofuje.

Napisałam wyraźnie, że znajomość "na żywo" wykluczam, więc o żadnym łozku nie ma mowy, moje życie jest i tak dość skomplikowane. Jeśli nadal chcesz, poźniej do Ciebie napisze, nie chce podawać maila na forum.

Gość merlin***
Kogo konkretnie szukasz?

Gość Samotny listek
Dlaczego sądzicie, że z tym przyjacielem od razu trzeba wylądować w łózku?????????????? A poza tym, czy takie relacje są na pewno w porządku? Taki wirtualny przyjaciel?

Gość cruell von lex
wam kobietom jak facet zacznie się podobać to zaczniecie sobie wyobrażać nie wiadomo co i potem zawsze dążyć do seksu

Gość Samotny listek
Chyba oszalałeś z tym seksem.

Gość cruell von lex
a co w tym szalonego?

Szukam kogoś (wiem, ze procent szansy, ze tak sie stanie jest niewielki, ale probuję) kogoś mądrego, kto mnie nie zna i nigdy nie pozna, komu będę mogła napisać wszystko o sobie, także o rzeczach złych w moim życiu, kto nie będzie oceniał, wyśmiewał, a doradzi tak po prostu. To strasznie trudne trafić na taka osobę, ale probuję, bo czuję, ze tego potrzebuję.

Gość Samotny listek
No bo jakoś nie zawsze dążymy do seksu.Jeśli mówimy, że potrzebujemy przyjaciela, to tak jest, nie kochanka.

Gość Wirtualna przyjazn tak naprawd
e dziala w jedna strone.

Gość Samotny listek
Ja znalazłam kogoś takiego, ale to jest faktycznie trudne i w ogóle czasami potem jest trudno, jeśli chodzi o relacje.Można kogoś zrani albo być zranionym.

Gość cruell von lex
samotny listek przyjaciel bardzo łatwo zamienia się w kochanka - ale też przyjacielem można nazwać kochanka :D

Gość Samotny listek
Dlaczego wirtualna przyjaźń działa w jedną stronę?

Nie szukam kochanka! Mam męża i nie zamierzam tego zmieniać. Napisałam jaki rodzaj relacji mnie interesuje. Jeśli ktos tego nie szuka, nie musi pisać. Wiem, ze szansa na poznanie kogos wartościowego jest mała, ale jednak jest.

Gość Samotny listek
[zgłoś do usunięcia] cruell von lex samotny listek przyjaciel bardzo łatwo zamienia się w kochanka - ale też przyjacielem można nazwać kochanka Jeśli jest to tylko wirtualny przyjaciel, to jakim cudem może zostać kochankiem? Technika nie jest aż tak rozwinięta...

Gość cruell von lex
Jeśli jest to tylko wirtualny przyjaciel, to jakim cudem może zostać kochankiem? Technika nie jest aż tak rozwinięta... technikę się odpowiednio wykorzystuje a jak facet was rozumie i świetnie się dogadujecie z nim to rośnie wam ochota bo swojego faceta z którym macie problemy macie po prostu dość lub macie dość bycia samotnymi zakochanie, motyle w brzuchu i seks to wasze priorytety w takim stanie :P

Jesteś kobieta nieśmiertelna? Czy 86 to Twoj rocznik? To oczywiście nic nie zmienia, po prostu pytam.

Gość moniksa30
Hej!! Chętnie z Tobą popiszę i postaram Ci się doradzić jak tylko będzie to możliwe!!

cruell mało wiesz o życiu...

Gość cruell von lex
może i mało ale podnoszę Ci temat :P

Gość Samotny listek
technikę się odpowiednio wykorzystuje a jak facet was rozumie i świetnie się dogadujecie z nim to rośnie wam ochota bo swojego faceta z którym macie problemy macie po prostu dość lub macie dość bycia samotnymi zakochanie, motyle w brzuchu i seks to wasze priorytety w takim stanie Bez przesady, nie jesteśmy zwierętami i nie myślimy o zaspokojeniu własnych żądz.A dlaczego meżczyźni podejmują takie relacje z kobietami, choć mają od razu zaznaczone, że to tylko przyjaźń, nic więcej.