Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozamunda:-)

szukam wirtualnego przyjaciela

Polecane posty

No jak widać listku nie podejmują, żaden sie jeszcze nie zgłosił:-( Pewnie gdybym napisała, ze mam 25 lat, jestem wolna i szukam kochanka byłby tłumek....:-(

Gość cruell von lex
Bez przesady, nie jesteśmy zwierętami i nie myślimy o zaspokojeniu własnych żądz.A dlaczego meżczyźni podejmują takie relacje z kobietami, choć mają od razu zaznaczone, że to tylko przyjaźń, nic więcej. bycie zakochanym i chęć bycia rozumianym jak wy to mówicie , a na końcu seks to zezwierzęcenie ? ciekawe teorie :P faceci lubią pisać z kobietami i grać role pocieszyciela :P

Gość Samotny listek
Bo to nie jest takie proste. I poza tym nie od razu wszyscy nadają się do takich relacji.Jest to trudne i rodzi się stopniowo.Nie chcesz kontaktu z kobietami???????????

Gość Samotny listek
cruell von lex, chodzi o to, że tego seksu ma nie być, po prostu, taki są założenia.Może po prostu lubimy być pocieszane przez inną płeć, ale nie możemy sobie pozwolić na nic innego.

Gość cruell von lex
możecie sobie pozwolić na wiele bo wiele z was rzuciło wszystko dla faceta :P

Gość makopole
A czemu to musi być przyjaciel?? Czemu nie może to być przyjaciółka?? Jeśli ktoś ma problem, potrzebuje rady to szuka bratniej duszy obojętnie na płeć, Ty piszesz że niby tylko wirtualnie a tak na serio chodzi Ci tylko o bzykanie

Czyli na zły czas trafiłam, nikogo teraz nie znajde:-(

Nie ufam kobietom, tylko dlatego.

Gość cruell von lex
kobiety to plotkary i zazdrosne oraz wredne istoty facet taki nie jest

No akurat mam podobne zdanie cruell, nie zaufałabym kobiecie.

Gość Samotny listek
Autorko, masz dokładnie moje poglądy.Też nie zdecydowałabym się na pisanie z jakąś . Nie ufam kobietom. O przyjaźni między kobietami nie ma mowy, bo rywalizują ze sobą...........taka prawda. Do faceta....może i wiele kobiet zrobiło wiele dla facetów, ale chyba nie każda;)

Gość cruell von lex
akurat kobiety potrafią żyć życiem innych bardziej niż swoim za bardzo się wczuwają w rolę a potem kroją dupę za plecami :P

Listek, szkoda, że jesteś kobietą:-)

Gość cruell von lex
Do faceta....może i wiele kobiet zrobiło wiele dla facetów, ale chyba nie każda niech facet ma ten błysk , który was zaczaruje i sprawa załatwiona :P

Gość Samotny listek
rozamunda:-) Listek, szkoda, że jesteś kobietą :D też czasami tego żałuję. Faceci mają lżej.

Gość Samotny listek
cruell von lex, sugerujesz, że po prostu takiego jeszcze nie spotkałam? Czyli co, wychodzisz z założenia, że facetowi nie chodzi wcale o przyjaźń.

żaden wolny facet nie pójdzie na taki układ nie kończący się seksem, a zajęty tak jak ja - cóż nie mam tajemnic przed moją ukochaną .... tak że chyba nie znajdziesz...

Gość cruell von lex
cruell von lex, sugerujesz, że po prostu takiego jeszcze nie spotkałam? Czyli co, wychodzisz z założenia, że facetowi nie chodzi wcale o przyjaźń. facetowi może chodzić o przyjaźń pod warunkiem że ma kobietę i jest dojrzały kobiety bardziej idą na emocje i szybciej się angażują emocjonalnie

Gość cruell von lex
poza tym jakbyś spotkała tego z błyskiem wiedziała byś o czym mówię :D

A ja nadal mam nadzieje, że go tu dziś znajdę.

Gość Samotny listek
Może to ten powyżej? Tylko że na razie się czai i nie wie, jak ma to powiedzieć. Choć jemu się jeszcze marzy jakiś seks.Chyba ma ten błysk w oku ;)

Teraz nastąpiła taka sytuacja, że jak wolny facet się odezwie, to według Was będzie mu chodziło tylko o jedno, a jak zajęty, to będzie szukał zdrady :D Roza, jak się nie boisz, że Cię uwiodę :D to puść głuchego : bodeq7@googlemail.com

Napiszę do każdego kto się odezwie, nie boje się uwiedzenia:-), bo nie tego szukam. Napiszę poźniej do każdego kto wyrazi chęć rozmowy ze mną. Może jednak m się uda znaleźć właściwa osobę...

Gość dankann
A dlaczego nie kobieta, przeciez to tylko pisanie?

Gość n@n@
Szukam przyjaciela/cióki do rozmowy , pisania na tematy o których czasami trudno powiedzieć w domu. Mam 35 + miło by mi było nawiązać z kimś kontakt , mam troche mało czasu by całymi godzinami siedziec na forum ale moge pisać meile.

Gość smartek_po40
rozamunda :) ja chętnie z tobą porozmawiam też często czuję się samotny i brak mi przyjaciół do pogadania o życiu czy marzeniach pozdrawiam serdecznie!!

Gość a rozamunda
szuka kochanka, bo przecież co za problem pisać na gg z przyjacielem otwarcie ? meile to po to żeby sobie rozamundzia mogła ukradkiem romansować, a tu wciskać kit, że ona tylko pisać chce

Gość a rozamunda
no jasne, nie ufa kobietom :D:D

Gość i'm.
Rozmunda pisz do mnie- mężczyzną jestem. gg: 39218018

Gość lukme
do rozamundy, jestem osoba której szukasz. napisz lukme@onet.pl.