Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 07zglos się

Telefonzaufania

Polecane posty

Gość 07zglos się

Jak to jest z byciem frajerem. Zakochalem się w ławce, bez wzajemności. Co prawda lubi mnie, nawet się kochalismy, ale chyba jej nie pasowalem, bo już się nie spotykamy tylko piszemy esy. No i dwa miechytemu poznała faceta, pochwalił się mi tym. Ale ostatnio co tydzień pisze do mnie jak ma jakiś problem z tym dupkiem, chce żebym ja pocieszyl, wyciagna z dołka ( pisząc smsy jeno). Dałem jej do zrozumienia ze jestem jej przyjacielem, zreszta ona moim tez, kiedyś tez mi pomogła, tylko ze mnie to wpedza w dołek . Ja ja kocham , a mam Z nią gadać o jej dupku. Nie wiem, z jednej strony chce jej pomoc , ale z drugiej wkurza mnie to. Czy powinienem ja olac, nie robić za telefon zaufania. Bo wydaje mi się ze jaja sobie ze mnie robi

Gość cruell von lex
nie daj się nabrać na jej sztuczki bo cię wydyma jak frajera

Gość merlin***
Powiedz jej co czujesz i będziesz miał jasna sytuację. To żaden wstyd sie zakochać.

Gość 07zglos się
Ona dobrze wie co do niej czuje, nie mogę jej rozgrysc. I niemoge zapomnieć o niej. W sumie już się z tym pogodzilem, ale bycie takim frajerem boli. Dzisiaj tez napisała i postanowiłem być bardziej chlodny , żadnego przytulania . Zawsze mam czas dla niej, zawsze jej odpisze, w przeciwieństwie do niej. Może jak bym przestał być na każde zawolanie , a jej by nie wyszło z ta lajza, wtedy nabrała by szacunku do mnie, kobiety tak maja, same nie wiedza co chcą,

Gość merlin***
Jestem kobietą, ale jeśli ona tak sie zachowuje, to nie jest w porzadku. Jestes pewien, ze wie, ze ją kochasz, powiedziałeś to? Jeśli wie i cie zwodzi daj sobie z nią spokoj, to trudne, ale widocznie trafiłes na niewłaściwa osobe.

Gość w ławce się zakochałeś
to się nie dziw , ze nie odwzajemnia uczuć ale i tak mi Ciebie żal, bo to pewnie miłość do grobowej deski

Gość 07zglos się
Postanowiłem szczerze z nią pogadać, choć to bez sensu, bo wczsniej umowilismy się na pszyjazn, tylko przyjaźń. Ale pocholere pisze mi o tym swoim dupku. A może ona tak specjalnie??? Nieee , aż tak wredna to ona nie jest, choć to kobieta . Chodzi mi o to , czy taki ktoś, na kogo można zawsze liczyć, ma szacunek u kobiet

Gość lepiej z nia porozmawiaj
jasno czego chcesz i zeby podjela decyzje(zostaw jej na to czas)