Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joannnaaay

czy mamy szanse jeszcze?ja go zdradzilam on mnie uderzyl

Polecane posty

Ike - bo chciała, żeby ktoś ją pożałował. To takie ludzkie. Jakie miała intencje, kiedy zaczynała pić, to ja nie wiem. A jak była pijana to może nawet nie ona te majtasy zdjęła? Po wódce robi się różne rzeczy, które wydają się fajne, kiedy mamy procenty we krwi.

A po uporaniu się z kacem, trzeba też wypucować jakoś sumienie.

Gość oklahoma
ale od kiedy to się nie wie, że już się ma za dużo % we łbie ??? chyba czuła, że już ma korbę...ale nie...ona wolała będąc na imprezie sama bez swojego faceta się jeszcze dobić...Ja też byłem nie raz pijay...i pamiętam też kiedy pierwsza raz się upiłem...I jakoś tam zawsze wiedziałem co się dzieje dookoła mnie...Nie no ja nie znajduję słów dla takiego zachowania i nie wiem nad czym tu się rozwodzić już na 5 stron...Na miejscu chłopaka definitywny koniec związku bez chwili zastanowienia...i tak samo myślę, że on sobie z tym nie poradzi...to go będzie niszczyło codziennie w środku jak rak... Dla mnie sprawa przegrana bez nadziei i wyjścia...

Oklahoma - ale wyobraź sobie, że są tacy, którzy mają inaczej niż Ty.

brum ja jakoś też nie bardzo wierzę, że można się schlać do upadłego nieświadomie

Gość czyraki pieprzone

A historia jest jak co najmniej z Szekspira. Brum nie bardzo bo szekspir pisal ze "drink provokes the desire but takes away the performance" a tutaj bylo na odwrot :D bez pozadania za to z wykonaniem nie ma problemu

Gość PRAWIEWSZYSTKOWYBACZAJĄCY
"Problem polega na tym, że to się już wydarzyło" - gdyby nic się nie wydarzało nie byłoby żadnych problemów. W życiu wydarzają się jednak różne rzeczy, które powodują to, że wydarzają się następne. I w każdym fragmencie łańcucha tych wydarzeń trzeba umieć się ODPOWIEDNIO zachować. "swędziała ją c*pka to zdjęła majtki" - takie rzeczy też się wydarzają. I z tego co się orientuję nawet dosyć często. Trochę wyobraźni u nielicznych pozwala im przewidzieć NASTĘPSTWA. "Dla mnie sprawa przegrana bez nadziei i wyjścia..." - czy ci nieprzewidujący nie mają wyjścia? To jakie wybiorą to już inna sprawa. Ludzie lubią "teorie spisku". A propos wydarzeń to często zdarzają się ludzie niewydarzeni. Czy taką jest autorka?

myslisz ze na imprezach salonowych nawalal sie w trupa i grzmocil co popadnie? :)

Czizas - i czynie było pożądania to jeszcze nie wiemy. A na dodatek Autorka wielu szczegółów pamiętać nie może.

Problemem nie jest dlaczego, czy ją swędziała, czy ją spili, a to CO ONA NA TO co jak słusznie ktoś zauważył JUŻ SIĘ WYDARZYŁO.

Czizas - sądzę, że się tam działo. :D Pomyśl - zero internety, telewizora. Wszystko za nich robili słudzy. Najprostsza rozrywka to seks.

Ike - niestety utrata kontaktu z rzeczywistością po zażyciu alkoholu to nie jest taka rzadka sprawa.

Autorka jak sądzę, chcę aby wszystko była tak jak przed incydentem na imprezie.

A na dodatek Autorka wielu szczegółów pamiętać nie może." to zalezy co jeszcze wymysli :) ale umyslową obstrukcją moze sie spokojnie zaslaniac a co do szekspirowskich orgii to faktycznie brak internetu jest tutaj kluczowy :D

brum jeśli laska spiła się tak, że padła a ten ją przegrzmocił to ją zgwałcił proste jeśli była w takim stanie, że sama mu uległa- to nie myślę, że nie ma dla niej usprawiedliwienia zdradziła i już do zdrady oprócz alkoholu potrzebne jest coś więcej ostatecznie nie każda pijana zdejmuje majtki przed kimkolwiek

Ponieważ na kafeterii jest bardzo dużo bardzo jeszcze młodych osób pozwolę sobie przypomnieć znaną tym doświadczonym receptę na "imprezowy alkoholomierz". Na początku imprezy wybierasz sobie najbrzydszą osobę płci przeciwnej. Kiedy zauważysz, że "właściwie to jest nawet całkiem, całkiem" to jak najszybciej spierdzielaj do domu. Już przesadziłaś!!!

Dokładnie, jeśli laska padła bez przytomności to facet po prostu ją zgwałcił. Ale sprawa jest nie do udowodnienia, bo dlaczego ona z nim sam na sam piła i to w takich ilościach??? Już to pisałam, powtórzę - może ona powinna wpierw odbyć szczerą rozmowę z sama sobą.

Sądzę, że gdyby autorka zainwestowała 13 polskich złotych w anielę byłaby dzisiaj szczęsliwa (bez limitu).

"zdradziła. Przecież nie twierdzę, że nie" - a co tak właściwie twierdzisz? Czy mają jeszcze szanse? Bardziej razem czy osobno?

A skąd ja mam wiedzieć czy mają szanse. Nie mam daru jasnowidzenia.

"skąd ja mam wiedzieć czy mają szanse" Ona przecież takie pytanie zadaje i nie interesuje ją podpowiedź w temacie DLACZEGO ZDJĘŁA MAJTKI.