Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaktus*kaktus******

Jak wygląda implementacja

Polecane posty

Gość kaktus*kaktus******

Hej dziewczyny :) pytanie jak wyżej. Staramy się z mężem o dzidzię już drugi cykl (pierwsza ciąża obumarła w 8 tygodniu). Wczoraj miałam lekkie krwawienie, jednorazowe. Na początku było czerwone i nie było tego dużo potem było czerwonawo-brązowe, nie nasilało się. Pomyślałam więc że to okres trochę się tym faktem zaniepokoiłam ponieważ powinnam go dostać za tydzień. Przemknęła mi także myśl że może ponownie poroniłam :( . Cały czas kują mnie jajniki, a zwłaszcza jak chce mi się siusiu. Nie wiem co o tym sądzić. Przy pierszej ciąży bolały mnie tylko piersi i nie było innych objawów. W sumie to czekam na okres, żeby się później nie rozczarować. Czasami mam takie uczucie że zaraz ze mnie "lunie" a tutaj nic. Pozdrawiam serdecznie :)

Gość kaktus*kaktus******
przepraszam pomyliłam się :(

To moze byc implantacja ale nie musi, w czasie okoloowulacyjnym moze zdazyc sie sluz z domieszka krwi ale intensywne krwawienie nie wiem musisz poczekac innej rady nie ma.

Gość kaktus*kaktus******
Owulka już była, objawia się to u mnie m in. krwawieniem, to było coś innego. Dzięku za odp. poczekamy zobaczymy. Miłego dnia :):)