Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakaka91

bóle w dole pleców

Polecane posty

Gość kakaka91

Witam. Mam taki problem iż mam bóle w dolnej czesci plecow tak u dolu kregoslupa...myslalam ze moze jestem w ciazy ale robilam test i wyszedl negatywnie a musze dodac ze mam takze czasem takie pobolewanie u dolu brzucha... Czy mialyscie cos takiego??co może byc przyczyna??

Gość bóle nerek?
albo masz problemy z kręgosłupem

Gość najparwdopodoniej
to przez sex analny

Gość kakaka91
nie uprawiam sexu analnego...

Gość kakaka91
właśnie nie jest on ciagle... jak np leże to odczuwam bol i poprostu mnie tak łapie....na codzien jest to odczuwalne

Gość kakaka91
a wiesz właśnie mialam kamień w przewodzie moczowym,ale byl on bardzo maly i lekarz powiedzial ze poprostu sam wyleci...

Gość kakaka91
blum blum plum-nie wypowiadaj sie lepiej

MNIE NP. BOLI JUZ DRUGI DZIEN Z RZEDU JAK SIADAM:/ NIE WIEM CO TO... TAK MYSLE ZE PRZEZ ROOTE KTORA OSTATNIO WYKONYWALAM W SPOZYWCZAKU..PRZEZ 3 DNI Z RZEDU NOSILAM TOWAR MYSLALAM ZE UMRE!

Gość kakaka91
no widzisz to moze i tak a aj nawet ostatnio sie nie przeciazalam.. nie wiem co sie dzieje:(

bol pleców może być spowodowana.... stanem zapalnym przydatków poki nie miałam m.in. zabiegu usunięcia nadżerki miałam podobny ból - po tym przeszło mi jak ręką odjął... lekarz podczas badan sam zapytal, czy nie miewam bólu w plecach

Gość kakaka91
czyli najlepiej zgłosic sie z tym do lekarza widze...

Gość gość
Podczas terapii należy jak najwięcej leżeć - by odciążyć kręgosłup. Polecam zaopatrzyć się w świetnej jakości materac, dostosowany do tego typu schorzeń - Viscotherapy . Ma zmienną twardość i jest dobierany indywidualnie do potrzeb.

Gość gość
Nie wiedzieć czemu, ból kręgosłupa to jeden z najczęściej bagatelizowanych problemów a z takim podejściem może się to skończyć bardzo źle. Sam przechodziłem przez ten kłopot, zaś znajomy polecił mi terapię McKenziego o której sporo poczytałem na http://www.mckenzie.pl/ . Po przekonującej lekturze postanowiłem skorzystać z oferty, która uratowała mnie przed kolejnymi, nieprzyjemnymi bólami w dolnych okolicach kręgosłupa.

Gość gość
Jeżeli macie problem z bólami pleców to powinniście udać się do specjalisty, który zajmuje się ich leczeniem. Jeżeli mieszkacie w Krakowie lub okolicach to polecam wam www.reha-kfz.pl Mają tam szeroką ofertę zabiegów fizjoterapeutycznych.

Gość gość
W kolejnosci rodzinny, bad. krwi, zeby wykluczyc bole ze stanu zapalnego i usg nerek, gin, neurochirurg, bo bole po dzwiganiu wskazuja na dyskopatie i leczenie fizjoterapeutyczne powinno odbywac sie pod kontrola lekarza.

Gość domi

u mnie dało radę pójście do rehabilitanta i p oserii zabiegów ból minął. Chodziłam w Krakowie do bardzo dobrego gabinetu G&R i naprawdę efekt był super. Ból ustapił szybko  i na długo 

Też w czasie ciąży odczuwałam silne bóle w odcinku lędźwiowym. W końcu udałam się na rehabilitację do kliniki www.naszaklinika.com.pl. Po kilku tygodniach ból ustał, ale muszę już mieć się na baczności i dbać o kręgosłup.