Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona dziewczyna

już nie mam sił do niego...

Polecane posty

Gość wkurzona dziewczyna

mój facet ma bardzo irytujący zwyczaj-gdy zwrócę mu uwagę, że coś mi się nie podoba, on zawsze uważa, że przesadzam i nie mam racji. wtedy ja zaczynam mu tłumaczyć, o co mi dokładnie chodzi, on słucha w milczeniu i na koniec wkurzającym, lekceważącym tonem pyta: 'to jak, skończyłaś już?' ja wtedy nakręcam się coraz bardziej, i już wkurzona od nowa wałkuję temat. finalnie wszystko przeradza się w awanturę, po której on się obraża i przestaje się odzywać, napisze tylko coś w stylu: 'znowu wszystko zepsułaś'..a potem zimne milczenie. wkurza mnie to wszystko niezmiernie, bo kiedy ja zwracam mu uwagę, że coś mi nie pasuje to znaczy, że on nawalił i on powinien to przemyśleć, pogadać ze mną na spokojnie. a on wychodzi z założenia, że ja się czepiam 'bo lubię', że nie mam racji, że źle mi się wydaje... :o co z takim typem zrobić? da się toto zreformować?

Gość alkacza
zostaw debila bo nie dogadasz sie z nim ...

Gość gwoli wyjasnienia...
zamienic najlepiej na innego, a nie sie ciagle czepiac i probowac go zmienic, jakby to bylo takie proste to zaczelabys od siebie, nie?

Gość wkurzona dziewczyna
wychodzę z założenia, że w każdym związku są nieporozumienia więc zanim go zostawię, spróbuję jednak się dogadać. czekam na rady-jak się za to zabrać?

Gość polka5885
a ile z nim jesteś? jeśli długo, to czy zawsze taki był?

Gość wkurzona dziewczyna
2 lata. czy zawsze taki był...hmm..od zawsze mu się zdarzało takim być, ale od jakiegoś pół roku to mam jak w banku, że tak się zachowa gdy mu zwrócę uwagę że jakieś jego zachowanie mi nie odpowiada.

Gość 25-letnia zielonooka brunetka
Podstawą każdego związku jest dialog i kompromisy. U Was jest monolog i brak kompromisu. Sama związku nie zbudujesz. Odejdź

Gość wkurzona dziewczyna
a gdy go spytałam, czy w takim razie mam nie mówić o swoich potrzebach i o tym co mi nie pasuje, to stwierdził, że oczywiście mam mówić, ale nie robić awantury-tylko, że ja na początku mówię normalnie, a jak on nie reaguje, to niestety nerwy mi puszczają :o

jedna co chce sie dogadac bo jak tu czytam nie ktore topiki to kazda chce zrywac jak byle jaki problem jest wkoncu jakas normalna a z tym to nie wiem moze czasami trzeba odpuscic zanim w jakas awanture sie przerodzi no nie wiem nie znam sie na zwjazkach

Gość wkurzona dziewczyna
ano chcę się dogadać, bo ciągle liczę na jakieś porozumienie..