Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poplatany341

Zdradziłem żonę

Polecane posty

Gość Poplatany341

fizycznie i psychicznie. Z żoną znamy się jak łyse konie, byłem pewien że to jest to. Ale teraz widzę że to tylko kumpela, kurwa jaki jestem zakochany!!!! Takiego seksu nigdy nie miałem, kocham kady kawałeczek jej ciała, przypomina mi się i mam wzwód , pragnę jej. Mam żonę i dzieci i "ustabilizowane życie" Ona mnie zostawi, już ostatnio powiedziała że dalej już nie może, że trzeba to skończyć. Móglbym na nią patrzeć godzinami ,w jej oczy. To naprawdę jest to, nie chcę spać z żoną, mam uczucie ze Ją zdradzam.

Gość najpiekniejszaaaaaaaaa
biedactwo.....

Gość alakunaplo
masz problem. mnie zdradzil maz i sam wczesniej mial ze mna niesamwity sex , nie wiem czy mu z tego powodu smutno ale nie okazal mi tego nawet przez sekunde

Gość Poplatany341
jestem szczęsliwy z Nią i wcale nie jest najpiekniejsza, ta cisza która jest między nami jest taka wymowna. Szczerze mówiąc nie zależy mi już na żonie, wiem że nigdy jej tego nie powiem.

Gość Johny Canada
i dobrze robisz popieram ciebie

Gość curyjannnaa
a co takiego ma kochanka, czego nie ma żona???????????

Gość piczka nie mydło nie wymydli
będziesz w czyściu wisiał za jaja 330 lat i trzy dni, oraz 48 sekund

Gość Poplatany341
rozmowa z nią jest już jak seks a co dopiero seks, seks to ekstaza, nie wiem co robić, nie chcę żeby znikła

Gość Poplatany341
rozwiodę się nie będę frajerem, mam dość tego pieprzenia moralistów

Gość Reisefuhrer
pierdolnij zone wygon ją a sprowadz tę co ma duszę

Gość odpowiem......
to czemu nie odejdziesz od żony hmmmm ?....po co się męczyć skoro można być aż tak szczęśliwym .....tylko jestem ciekawa czy ta nowa za 2-3 lata będzie tak samo seksowna i ekscytująca jak teraz ?....wszytko przemija

Gość Poplatany341
z żoną nigdy nie czułem takiej jedności, po prostu nie wiedziałem co to jest miłość. Ona tak ślicznie schyla główkę i ma takie słodkie usteczka.

Gość Poplatany341
Żona mi się już znudziła. Kiedy widzę w łóżku jej obwisły po ciąży brzuch to nawet mi już nie staje, natomiast gdy widzę skrawek czarnej koronkowej bielizny ,wysmykającej się spod kusej bluzeczki mojej ukochanej kobiety nie moge przestać o niej myśleć i mało nie eksploduje.

Gość mala pani rada
powiem Ci tak - zostaw zone. na prawde, skoro wiesz, ze jej nie kochasz, jej tez zle to po jaka cholere sie meczyc? w ime czego? dzieci? dzieci dorosna i odejada a wy zmarnujecie swoje zycie... ehhh albo pobzykaj sie z kochaneczka i wtedy 2 rozwiazania - 1 uswaidomisz sobie, ze rozstanie z zona to najlepszy wybor, badz 2 - dojdzie do Ciebie, ze kochanka to jedynie zauroczenie, opetanie jej fizycznoscia cialem , badz po prostu innoscia, tym ze nie jest twoja zona, ze jest czyms niedostepnym zkazanym, a kiedy juz niedostepne bedzie jak najbardziej dostepne przestanie byc atrakcyjne a wtedy powrocisz z podwinietym ogonkiem do zony...

Gość Poplatany341
podszyw z tym obwisłym brzuchem, i nie zamierzam się bawić tą dziewczyną, nie jestem śmieciem żeby wykorzystywać ją

Gość mala pani rada
ale jedna mala uwaga z tym obwislym po ciazy brzuchem to lekko przegioles a co to tylko jej dziecko jest? palcem je sobie zrobila? ja pierdole ciesz sie, ze wy faceci nie macie poza zaplodnieniem nic wspolnego z ciaza i porodem. najpierw facet chce dziecka a potem zostawia kobite bo ma obwisly brzuch, brzydka w ogole jest i mnie nie pociaga ale pojebany swiat

Gość Poplatany341
Nie powiem tego nigdy żonie prosto w oczy, nie miałbym śmiałości i wtedy straciłbym swoje ustabilizowane życie, rodzina odwróciłaby sie ode mnie. Póki co muszę tkwić w takim chorym układzie, czuję obrzydzenie do żony, to przez ten rodzinny poród. Zacząłem myśleć o niej jak o maciorze wydalającej potomstwo, bo tak to przech chwile wyglądało (oczywiscie kocham swoje dzieci), ale czuje obrzydzenie do jej ciała. Z kochanką jest zupełnie inaczej, ma idealne ciało, idealną figurę, pociąga mnei fizycznie

Gość Poplatany341
ha ha ha ha ha jak już mówiłem ktoś posługuje się moim nickiem i świetnie się bawi. Nie brzydzi mnie ciało kobiety po ciąży ani w trakcie, to nie o to chodzi

Gość Poplatany341
nie chodzi tu o samo uczucie obrzydzenia do żony, choć to także ma miejsce w naszym małżeństwie, ale też o jej zachowanie. Jest ciągle zmęczona, nie ma już w niej takiej młodzieńczej energii, jak w mojej kochance, nie ma spontanicznosci, radości, tylko wieczna chandra, zmęczenie. Cały czas chodzi po domu taka rozlazła, nic jej sie nie chce, a kochanka wręcz przeciwnie, zawsze wesoła, radosna, pełna energii, rozrywkowa.

Gość Kaśka z kalkulatorem
giń mendo

Gość Poplatany341
Ja patrzę na moją żonę to rzygać mi się, kochanka jest cudowna mogę tak godzinami na nią patrzeć

Gość Poplatany341
wypierdalaj, medno, nie będę się zaczerniał bo ty wypisujesz jakieś brednie

Gość tak odnośnie duszy
to może żelazko takie stare kupisz one są z duszą :D

Gość przeciez to jest motyw
skuuuurwiel jakich wiele i tle na ten temat