Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krowa123

chyba już świruję:(

Polecane posty

zalamalam się...bratowa mojego faceta ma zamiar dac dzieccku imie ktore jest moje!przyzeklam sobie ze tak dam synowi na imie a ona chce byc pierwsza!boze ale mi sie przykro zrobilo jak sie dowiedzialam!!!poplakalam sie a moj facet w ogole tego nie zrozumial!jeszcze glupio gadal ze to nie powod do zlosci i placzu jak on tak moze dobrze wiedzial ze to moje nasze imie!nawet przyszlej tesciowej mowilam ze to moje ulubione imie!moze to ona wygadala!!...

malo powiedziane:( przed chwila mi to powiedzial jak mu obiad nakladalam,i to w taki sposob ze opowiadal co mu brat mowil i nagle uslyszalam to imie i kaplam sie ze o tym dziecku mowi i pytam sie "ze jak?" a on powtorzyl.Wiecie jak ja sie poczulam?zastyglam w miescu z lyzka w rece...doslownie jakby ktos moim sercem poruszal...

Dziewczyno wyluzuj. Przecież to nie TWOJE imię, tylko po prostu jakieś tam imię, które CI się podoba. Nie masz wyłączności na nie, i podejrzewam, że ta kobieta nie nazwie swojego dziecka w ten sposób, żeby zrobić Ci na złość - może jej także się ono podoba.