Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;l;/kl

witam mam powazny problem

Polecane posty

Gość ;l;/kl

Mam problem, kochalam sie z chlopakiem w 11 dzien cyklu bez zabezpieczenia ale wytrysku nie bylo wtedy wogole ani sie nie powstrzymywal wiec nie bylo stosunku przerywanego. Nie trwalo to dlugo, juz teraz nie pamietam. Mniej dzisiaj powinnam dostac okres ale go nie mam (nie mam regularnych miesiaczek). Żadnych niepokajacych objawow rowniez nie mam, czy myslicie ze moglo dojsc do zaplodnienia??? Mi sie wydaje ze baaaardzo malutkie prawdopodobienstwo w takich sytuacjach

możesz być mamusiĄ! cieszyc sie trzeba nie smucić! ;-) Obywatele nowi są potrzebni państwu!

Sluchaj jest tzw wytrysk przedwczesny facet moze go nie wyczuc wiem cos o tym to raz. Dwa okres moze sie spozniac do 2 tygodni jesli masz nie regularne miesiaczki moze nie masz sie czego obawiac chociaz na twoim miejscu pomyslalabym o antykoncepcji po co masz sie stresowac skoro mozesz byc zabezpieczona i niczym sie nie martwic. A stosunki przerywane sa niebezpieczne bo nawet sluz mezczyzny posiada plemniki choc mowia ze one nie sa w stanie zaplodnic to i tak istnieje ryzyko ale badz dobrej mysli i sie za czasu nie denerwuj mi miesiaczka tez sie spozniala to normalne u kobiet ale lepiej pomysl o tym co pisalam wczesniej. pozdrawiam

Gość ncxbvjdshvb
a po trzecie to tylko tępe pizdy ruchają się w dni płodne czy w okolicach bez zabezpieczenia, więc jak zajdziesz, to nie płacz że taka biedna jesteś, tylko że skoro się kurwisz, to takie są konsekwencje 😴

Gość ncxbvjdshvb
nie daję dupy bez zabezpieczenia w dni płodne :O a poza tym seks powinno się uprawiać wtedy, gdy jest się w stanie ponieść jego ew. konsekwencje :O

Gość ncxbvjdshvb
ma męża więc z mężem to nie kurewstwo, nieważne czy okres czy dni płodne czy niepłodne :O

Gość ;l;/kl
tak napewno o tym pomysle tylko chce juz teraz dostac ten okres:( wiem ze mozeciez mnie tutaj zle oceniac ale kazdego czasem moze poniesc:( No i pisalam ze to nie byl stosunek przerywany, wtedy wogole nie bylo wytrysku bo nie mielismy gumki ale nie byl przerywany

jesli nie bylo wytrysku i chlopak jest tego pewny to sie nie martw. a kolezanki wyzej sa porabane widac ze nie dojrzale bo pisza jakby byly takie swiete wiec sie nie przejmuj takimi ludzmi bo potrafia pisac glupoty i niech cie to nauczy na przyszlosc ze lepiej uwazac jesli sie nie jest gotowym na malenstwo. Trzymam kciuki i daj znac jak sie wszystko wyjasni

Gość ;l;/kl
wiem nie przejmuje sie bo wiem do czego ludzie na tym forum sa zdolni:( no wytrysku nie bylo ale i tak sie boje bo nie mam tej miesiaczki;/ moze to byc tez przez stres bo ostatnio bardzo sie stresuje wszystkim:(

Gość ;l;/kl
tak slyszalam o kropelkowaniu ale to sie wydziela kilka minut przed wytryskiem chyba a wtedy nie bylo go wogole nawet poza mna...

Mogło nie być wytrysku wogóle, kropelkowanie jest przed orgazmem ( a orgazm nie zawsze jest z wytryskiem) Idź po test ciężowy, nikt Ci nic mądrego nie napisze.

Gość ;l;/kl
nie bylo orgazmu naprawde...predzej ja bym swojego nie rozpoznala niz moj chlopak swojego, napewno nie bylo. Za wczesnie na test, nie chce narazie robic, chyba troche sie boje:(

Gość ;l;/kl
nadal nie mam okresu chociaz wczoraj wieczorem troche pobolewal mnie brzuch wiec myslalam ze dzis juz bedzie ok ale narazie przeszlo. Postanowilam przed chwila zmierzyc temperature pod pacha i mam lekko podwyzszona tzn 37 stopni. Wydaje mi sie ze tak mialam przed okresem ale teraz juz sama nie wiem co o tym wszystkim myslec:(

Na 99% nie jesteś w ciąży , nie stresuj się bo to opóźnia okres, po po prostu nie myśl o tym to dostaniesz. Sama mówisz ,że masz nieregularne. I miej mózg głupia pipo następnym razem. Po pierwsze zakładam ,że samodzielna nie jesteś i dziecka nie chcesz mieć to się kurde zabezpieczaj! Nie ma czegoś takiego jak "poniosło" idź do ginekologa po tabletki najlepiej. Po drugie jak ktoś ,kto nie wie od czego można zajść w ciąże i pyta o takie banały może uprawiać seks! Weź się dokształć w tym temacie dziewczyno. Książki poczytaj, a nie takie bzdety chrzanisz ,że głowa boli.

Gość ;l;/kl
tyle ze bez wytrysku tez mozna...ja jestem tak zestresowana ze pisze juz glupoty:( poprostu nie lubie tego czekania a o zabezpieczeniu oczywiscie bede juz pamietac

Gość ;l;/kl
a jak sie okaze ze jednak jestem?:( wole narazie nie:( przez wakacje spoznil mi sie prawie 2 tygodnie przez stres, momentami trzeslam sie ze strachu, po 10 dniach dopiero zrobilam test ale cala drzalam wtedy. To byl moj pierwszy test...mam 19 lat

Gość ;l;/kl
w porownaniu co dzialo sie ze mna wtedy to teraz i tak jestem spokojna w miare...ale nie wiem co bedzie dalej:(