Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;l;/kl

witam mam powazny problem

Polecane posty

Weź się puknij w łeb! Się ru.cha a nie ma odwagi testu zrobić.... Weź się cofnij do podstawówki na lekcje biologi do tematu skąd się biorą dzieci. I kup sobie książkę , pod tytułem "Co to jest odpowiedzialność". Masz drugi raz taki przypadek, to znaczy ,że z pierwszego nic nie wywnioskowałaś. Zdarzy się i 3 i 10 raz jak się nie zmienisz.

Gość to tzw.
"kropelkowanie" nie koniecznie jest przed samym orgazmem,podczas gry wstępnej,jak robię mojemu loda przeważnie coś tam z penisa "kropelkuje"

Gość ;l;/kl
to o czym mowisz to z prostaty i w tym teoretycznie nie ma plemnkow. Tak owszem drugi raz taki przypadek, wiem o tym bardzo dobrze ale wczesniej byl stosunek przerywany i dlatego sie balam, teraz juz tak nie robimy. Troche zmadrzelismy ale chyba jeszcze nie do konca niestety:( Wiem skad sie biora dzieci ale jak nie mam okresu to zaczyna panikowac mimo wszystko i nie dziwcie sie mi prosze

Gość ;l;/kl
czy ktos jeszcze sie wypowie?

Gość gwoli wyjasnienia...
i co niby mamy ci jeszcze napisac, poczekamy zobaczymy, faktem jest ze zawsze ale to zawsze jest jakies ryzyko zajscia w ciaze. kup sobie test w aptece na wczesne rozpoznanie i zobaczysz, my nie jestesmy jasnowidzami

Gość ;l;/kl
ale uwazasz ze ryzyko w moim przypadku jest bardzo male?

sa dwie mozliwosci, albo jestes w ciazy, albo nie. co ci z okreslania ryzyka. 50:50 po prostu

Gość ;l;/kl
ale przeciez nie bylo wytrysku:(:( nie straszcie mnie tak:(

a moze chlopak dzien wczesniej sie masturbowal sam i cos tam zostalo pod napletkiem, nigdy nie ma pewnosci, rozumiesz? ale trzymam kciuki, zebys dostala ten okres a tak na marginesie to dlaczego robicie to bez zabezpieczenia? w obecnych czasach jest to bardziej niz oczywiste

Gość ;l;/kl
nie milesimy wtedy gumki a troche na s ponioslo:( to bylo bardzo nieodpowiedzialne, na szczescie szybko o tym sobie przypomnilismy tylko boje sie ze jednak troszke za pozno:(

nie panikuj i tak poza czekaniem nic chwilowo zrobic nie mozesz, niezaleznie od tego co ci tu napiszemy

Gość ;l;/kl
latwo powiedziec nie panikuj...naprawde sie staram ale juz chyba nie potrafie, jest coraz gorzej:( nie moge sie skupic na nauce, czekam na ten okres jak na zbawienie. Boooze jaka ja bylam glupia:( nigdy wiecej:(:(

Gość ;l;/kl
widze ze juz nikt mi nie pomoze:(