Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pandamanda1

do mam które maja mate edukacyjna

Polecane posty

jaką polecacie żeby dziecku naprawdę miało z tego radochę ? i szybko się nie nudziło? zastanawiam sie nad kupnem ale wybór jest tak duży że nie wiem co wybrać? pomóżcie!

Gość agatka03ww
u mnie sie w ogole mata nie sprawdzila a mamy FP rainforest.

Gość alaaaaa ma kotaaaa
leżaczek kupiłam lepszy droższy z FP ale mate to najchętniej kupiłabym używaną tanią bo nie wiadomo czy dziecko będzie chciało na niej leżeć... na allegro upatrzyłam też dosyć ciekawą z CANPOLu z przesyłką wychodzi coś koło 77zł , taka zielona w której można postawić boki

Myślę, że nie powinnaś się tak przejmować, moje dziecko korzystało z używanej, wizualnie nie była zbyt piękna, ale najważniejsze, że miała kolorowe i brzęczące pierdołki, którymi dziecko się bawiło i już.

jak najwięcej kolorów i bodźców - szeleszczące elementy, grające (nie za głośno!), mrugające, różne zawieszki - rozciągane nóżki, grzechotki, piszczki itp. moje dzieci miały Fisher Price Zoo chyba, obojgu bardzo się podobała. Tu jest coś podobnego: http://allegro.pl/fisher-price-mata-edukacyjna-rainforest-k4562-hit-i1283834376.html tylko ktoś wcześniej pisał, że jego dziecku akurat ta się nie podobała... Może mata w ogóle go nie interesowała. Też co dziecko to inne upodobania...

Gość agatka03ww
taką samą wlasnie mam i nie zabardzo chciala na niej lezec ,jak narazie super sprawdza nam sie skoczek ale juz mała ma 7 miesiecy wiec to dla starszych dzieci.

Gość agatka03ww
chodzilo mi o ta rainforest- rozne dzieci i rozne upodobANIA jak ktos wyzej napisal

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Z reguły bardziej sprawdza się przy dzieciach dobry, lekko bujający się leżaczek, niż mata. Bo tak na prawdę to jak położysz dziecko na podłodze na dywanie, kocu, czy nawet karimacie albo takiej piankowej macie w literki i pozastawiasz zabawkami, to wyjdzie mniej więcej to samo... My robiliśmy często tak, że sadzaliśmy dziecko w leżaczku, obok leżaczka stawialiśmy takie małe krzesełko drewniane dla przedszkolaka z Ikei (podbieraliśmy starszej siostrze) :P i do oparcia tego krzesełka przymocowywaliśmy karuzelę łóżeczkową, która była wtedy centralnie nad dzieckiem, także miało full centrum rozrywki. :) Tanio, sprytnie i fajnie.

Ja dostałam od przyjaciółki używaną matę z muminkami - zobaczymy czy się mojej córci spodoba :) Ale też jak myślałam sobie, to raczej w leżaczek wolałabym zainwestować :)

Gość moze i morze
Nasze szybko sie znudziły,nie warto .