Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pieniążek

Strzelec, Lew,Baran,Bliźnięta,Waga,Wodnik,Rak,Skorpion,Ryby,Panna,Koziorożec,Byk

Polecane posty

Gość Ja lew mój
przyszły mąż ryby. Mało się kłócimy (jak już to ja zaczynam jakieś spory ale to trwa tylko chwilę i wszystko wraca do normy). Ogólnie jest dobrze pod każdym względem:)

Gość sliwkawegierka
ja waga, moj waga, nie radze chyba ze ktos lubi sie wiecznie klucic

Gość Pieniążek - ona
Znam dużo takich związków, lecz nie wyttrzymały próby czasu (Ja strzelec, były Ryba , mój chłopak obecny Lew, jego była Ryba). Znak ognisty z wodnym bardziej pasują na przyjaciół, choć zaczyna się od dużej fascynacji drugim partnerem, później występująś zgrzyty. Choć oczywiście życze Wam jak najlepiej! :) Proszę o podawanie oprócz znaków zodiaku opis wyglądu.

Ja Strzelec, facet Koziorożec. Dogadujemy się super :) Aczkolwiek związek jest krótki, więc później różnie może być :P

Gość Pieniążek - ona
sliwka wegierka Waga z Waga powinny się dogadać, ten sam żywioł, więc podobne podejście do życia itp. Jednak mogą występować za duże podobieństwa ... Wagi są często "pozerami" :) w sensie wiele rzeczy robią na pokaz, np. robienie przyjęcia dla znajomych, urządzanie mieszkania, wszystko po to, by inni widzieli i zazdrościli ... Potrafią też być bardzo nerwowe i źle znoszą kłótnie. Polecam Ci Wodnika, Barana lub Bliźniaka :)

Gość uyuityuresss
ja Rak on Koziorozec,najwspanialszy zwiazek

Gość sliwkawegierka
wagi lubia sie klucic, kazdy chce postawic na swoim no i ciezki jest nam ustapic drugiej osobie i dlatego sie wiecznie klucimy ale tez szybko zapominamy o tych co zle

Gość Pieniążek - ona
Lily 86 też jestem Strzelcem :) Często podobały mi się koziorożce, ale albo nic z tego nie było, albo była to chwilowa facynacja, strzelec nie pasuje do koziorożca, który chce być "ważny", dąży do pieniędzy, czuje niedosyt w życiu, bywa chciwy, pesymista. Strzelec to wesoły optymista, potrzebujący towarzystwa znaków ognistych, ewentualnie powietrznych, Koziorożec może "zdusić" ognistego Strzelca.

Gość pseudonimka oleeee
Ja PANNA i tez wysoka (176cm) a moj pan SKORPION :)

Gość Pieniążek - ona
nekromanta dwa koziorożce zrozumieją się i dogadają :) uityress... Rak + Koziorożec to dobre połączenie, podobne spojrzenie na świat sliwka wegierka tak, Wagi lubią się kłócić :) najgorzej gdy w związku żadna Waga nie chce ustąpić :) Pseudonimka Ole Panny zazwyczaj są wysokie i ogólnie ładne :) Mi bardzo podobają się faceci ze znaku Panny. Panna ze Skorpionem - może być fajnie :)

Gość qwertuś111
Droga autorko - a co powiesz o : ona - lew on - panna?? :))

Ja jestem panna , mój były jest wagą i było tragicznie . Mój obecny jest strzelcem i jest bardzo dobrze , dogadujemy sie

ja ryby on rak ale czasem myślę że bardziej przyjaciele, obydwoje jesteśmy dość wycofani emocjonalnie chociaż też nie chciałabym nikogo innego, nie wiem jak to jest

Gość Pieniążek - ona
qwertuś11 Lew + Panna = bardzo dobre połączenie! Możliwe są konflikty, gdyż Panna uwielbia krytykować, a Lew krytki wprost nie znosi, ale występuje duże przyciąganie między tymi znakami. Mi jako osobie spod znaku ognistego, bardzo podobają się Panny :) Lubię z nimi rozmawiać, bo mają coś ciekawego do powiedzenia, nie pysznią się, no i - są przystojne, wysokie, ładne zadbane :) A Pani Lew baardzo zwraca uwagę na formy towarzyskie, na to, co mówi o partnerze otoczenie, na prezentację ogólną. Panna jest czuła, delikatna i seksowna!!! Szanuje innych; Lew ma duże poczucie godności. Pannie podoba się elegancka Lwica, mająca w sobie dużo wdzięku, lubi pokazywać się z najlepszej strony. Oba te znaki dogadają się bez problemu, zawsze znajdą się tematy do rozmów, szacunek do siebie, wzajemna pomoc i oddanie. Dobrze rokuję takiemu połączeniu :)

Gość Pieniążek - ona
!marianka89 Waga i Panna mają duże szanse na stabilne życie, ale połączenie niezbyt dobre - Znak powietrzny z ziemnym... Waga może źle reagować na krytykę ze strony Panny, a Pannie może przeszkadzać kłótliwość Wagi, może ją to męczyć. Ze Strzelcem lepsze połączenie - znak ognisty + Znak powietrzny. Wspólnie tematy rozmów, ogólnie raczej zgodnie. Na stabilny związek polecam Pannie Koziorożca!!! sigh Ryby + Rak to bardzo dobre połączenie (żywioł wody), podobne spojrzenie na świat, możecie stworzyć bardzo harmonijną parę... To prawda, że znaki wodne maja czasami problem z otwarciem się na drugiego partnera, ale na pewno się dotrzecie!

Gość kobieta ryba*
Ja ryba->165 cm, waga zmienna :D od osoby chudej do o sredniej budowie, brunetka, oczy brazowe Nie mam teraz nikogo. Byly ryby-190 cm, waga dobra normalna :D, blondyn, oczy niebieskie razem bylismy 5 lat, nawet calkiem spoko sie dogadywalismy ;) roznica w dekadach ;)

Gość Pieniążek - ona
Kobieta ryby polecam Raka i Skorpiona! Także Strzelca i Lwa, choć z moich obderwacji wynika, że to związki na kilka lat, później się rozchodzą... Ale potrafią się dogadać, są dobrymi przyjaciółmi.

Gość Lokomotywaaaaa
Ja ryby, on strzelec. Oboje dosyc niscy, ja - szatynka, oczy szare, on - ciemny blondyn, oczy takze szare. Poki co - zadowoleni ;)

Gość Pieniążek - ona
triririiti mmusi być ogniście, bo Baranowi i Skorpionowi patronuje ta sama planeta - Mars (bojowniczość, nieustępliwość, przebojowość). Skorpion baaaaardzo lubi seks, urozmaicenia itp, Baran choć w mniejszym stopniu, również :) Mogą występować zgrzyty, bo Baran, tak jak i Skorpion, potrafi być nieprzejednany. Ogólnie nie polecam związków znak ognisty + znak wodny, ale pary Baran i Skorpion są zazwyczaj udaną, w czym pomaga zapewne ta sama patronująca planeta, bo charaktery są skrajnie różne. W łożku nigdy nie będzie nudno :) Lokomotywa - także znak wodny + znak ognisty i także ta sama planeta patronująca - Jowisz. (Wcześniej opisywałam połączenie tych znaków) Dzkęki za opisy wyglądu!!!

Piniążek a co powiesz na taki związek ja waga mąz baran, według mnie super, wiem że do wagi kobiety nie pasuje rak nie raz się naciełam

Gość Pieniążek - ona
Baran to dopełniający znak przeciwny Wagi. Chociaż związek Barana i Wagi może być trudny, w miarę dojrzewania obojga - coraz lepiej się dopełniają. Baran, znak symbolizujący ego, może zainspirować Wagę do wzięcia inicjatywy w swoje ręce, i to wyłącznie z własnej woli. W ten sposób Waga - znak partnerstwa - nauczy się cieszyć własną odrębnością, wcale od parttnerwsta nie odchodząc. Waga z Baranem wydaje się być znakomitym układem , bo i połączenie jest dość dobre - znak ognisty ze znakiem powietrznym. Dobrze rokuje, choć Wagi są kłótliwe, a Barany też, jednak powinni się dogadać :) Waga z Rakiem nie polecam - znak powietrzny z wodnym ,zupełnie inne spojrzenie na świat, no generalnie na pewno jest lepszy dla Wagi związek z Baranem.

Gość ioioioioop
ja baran mąz koziorożec 17 lat małzenstwa kochamy sie ale i zgrzyty sa. on zloslwy i wbuchowy ja wybuchowa i uparta:P jest ok:D

Gość inezyyyka
Ja byk, mąż byk - razem 17 lat (12 po ślubie). Ja brunetka 164 cm, mąż brunet 184 cm - oboje szczupli :-). Dogadujemy się super, co widać po naszym stażu.

Gość kobieta ryba*
masz racje rak i skorpion ;) ale co do strzelca-to dobry material na przyjaciela, a ze zwiazek to przyjazn plus seks... to chyab nie bardzo? na kochnka sie chyba nie nadaje dla ryby :P co do lwa-rybka jest za delikatna dla lwa, ktory jest zbyt silna osobowscia-beda tarcia, bo ryby uparte

Gość Pieniążek - ona
Rybko masz rację! Mój chlopak to lew, jego byla to ryba i sadze, ze on ja przytloczyl swoim całym "ja", chodź miedzy nimi było dobrze i dobrze sie rozumieli. Ja strzelec też miałam Rybę, ale jak tak myślę z perspektywy czasu to nie było między nami tak płomiennego uczucia jak między mną a Lwem. Potrafilismi rozmawiać, pocieszać się, pomagać, on naprawdę dobrze mnie rozumiał, ale to nie było to!!! Aha - Strzelec nadaje się na kochanka Ryby :)

Gość powiedz powiedz pieniazku
Ona-baran,wysoka i szczupła blondynka, szare oczy. On-skorpion, średniego wzrostu, brunet, zielone oczy. Jak poskromić charakterek skorpiona i jak trochę załagodzić zgrzyty?

Gość Pieniążek - ona
Ona - Baran patrz na wypowiedź 19.06 :) Powiem Ci od razu, że poskromnić Skorpiona się nie da, ale zgrzyty można załagodzić. Przede wszystkim szczerą rozmową, musisz powiedzieć, że nie podoba Ci się jego zaciekłość, dociekliwość, nieustępliwość w kłótni,wiem dobrze, że Skorpiony bywają złośliwe, dogadują, racja musi być po ich stronie. Jednak Baran też potrafi być uparty :) Z biegiem czasu na pewno się dotrzecie , jednak trochę to potrwa. Na początku są burze, jednak są pary Baran + Skorpion, które świetnie się dogadują. Może być jednak tak, że Baran w końcu ucieknie. Niektóre horoskopy mówią, że Baran ze Skorpionem powinni się omijać z daleka (znak ognisty + znak wodny). Jednak Skorpion potrafi kochać baaardzo mocno, całym sobą, jest oddany, więc można się dogadać. Jeśli rozmowa nie pomoże polecam zwiększenie dystansu i lekką oschłość, aby zrozumiał, że źle postępuje. Barankowi zalecam mniej egoizmu i więcej empatii, zrozumienia. Skorpion bardzo docenia szczerość, oddanie, fałsz, knucie wyczuje na odległość.

Gość rybka...
Niestety też mój były to lew... Zblokował mnie sobą.. i najbardziej będzie mi brakować przyjaźni. On chciał przyjaźni, ale mnie emocje by przeszkadzały w tym, więc nie ciągnę tego..

Gość Skorpion z listopada
Najlepiej ze skorpionami, rakami,koziorozcami. Najgorzej z wodnikami.